Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 39

  • 32 435
  • 286
# 285
Ванче, торта се замразява така-редиш, мажеш с маслото и замразяваш.После след размразяването тя си пуска "соковете" и става сочна.Поне при мен е така.Аз съм замразявала и покрита торта(със захарно покритие), нямаше проблем, при правилно размразяване-в хладилника, не би трябвало да има проблем.

Момичета много са хубави последните ви  произведения.
Извинявам се, че не коментирам по имена, обаче дребното шета и пипа много клавиатурата и 6 пъти ме трие
Виж целия пост
# 286
van444eto, и на теб мерси душа  bouquet А по твоя въпрос мисля че първо трябва да отлежи да я намажеш с маслен крем и тогава да пъхаш във фризера  Wink

Момичета заповядайте в НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия