Страхотен чийз кейк

  • 2 994
  • 16
# 15
А защо е чийз кейк?
Виж целия пост
# 16
Има подобна форумска рецепта, само че наистина за чийз-кейк, защото към сметаната се добавя и една филаделфия + малко лимонов сок.
Другите продукти същите ли са? А начина на приготвяне?

Ами по рецептата е 200 гр. масло вместо маргарин и аз с масло го правя - натрушавам бисквитите в блендера и слагам заедно с маслото в МВ да се разтопи. Крема правя с течна сметана, но като се замисля, може би е добре да опитам със заквасена, за да е по-киселичко. Аз използвам сладко от касис - домашно, защото е по-киселко и повече ни харесва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия