Как да сваря домашно пиле

  • 12 331
  • 17
# 15
Опитай в плик за печене,на по бавен огън,става много добре.
А да го варя ли предварително или направо така, защото ми се струва, че ще стане жилаво, ако го сложа направо така?

Не,нарязваш на късове и овкусяваш,малко водичка и печеш,отначало на силна фурна,после намаляваш,става супер!
Виж целия пост
# 16
Добре, ще пробвам, но имам съмнения, че ще е жилаво само така.
Сега варя част от пилето с алкохол.
Утре ще пробвам другата част печено.
Виж целия пост
# 17
Аз знам, че алкохол се слага предварително като марината.
Винаги варя само младо домашно пиле - т.е. тазгодишно. Просто се вари до готовност и това е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия