Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

34 ОУ кв.Борово моля Ви за мнение СПЕШНО Е

  • 22 689
  • 39
Моля Ви дайте мнение за 34оу
Виж целия пост
# 1
Ами мнението ми е, че е тип селско училище.  Познати са ми се оплаквали, че било много ниско нивото, при преместване успехът на децата падал драстично. В сградата му (която не е особено голяма) се помещават и 2 частни училища, едно от които е под зорко полицейско наблюдение.  Mr. Green 
Виж целия пост
# 2
           Училището е на много високо ниво!Моите деца учат там при специално подбрани учители.Всяка година децата участват на състезания по математика,български език и други предмети!Имат много добър преподавател по английски език,който е мъж и ги води по олимпиади!В училището много се набляга на информационните технологии,още от първи клас се изучават компютри!Питай и друго ако те интересува!Познавам почти всички начални педагози до 4 клас,бих могла и да препоръчам някой учител,стига да ми посочите кой клас Ви интересува!Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 3
... помещават и 2 частни училища, едно от които е под зорко полицейско наблюдение.  Mr. Green 
Ливанското и  newsm78
Виж целия пост
# 4
Ливанското училище и Частна английска гимназия се помещават,но те са в отделни корпуси и нямат нищо общо с българските деца!Хайде,който няма пряк допир с 34 ОУ да не изказва слухове от някой си,чул-недочул!
Информацията,която давам е от първа ръка.Всеки ден съм в това училище,между другото направиха и ремонт на тоалетните.То да му е драго на човек вече да ги ползва newsm78
Виж целия пост
# 5
Синът ми завърши 4 клас при г-жа Цанова,математическа паралелка.От тази учебна година учи в СМГ(5клас),вече има две шестици по математика и една по ИТ,което е показателно.Безкрайно съм доволна от подготовката му в 34 ОУ.Материалът в 4 клас е труден за децата,но на мен не ми се е налагало да помагам.Детето ми казваше,че госпожата толкова увлекателно разказва и така достъпно обяснява,че няма нужда от мен.Грамотен е,има много добри познания по предметите,без да е бил претоварен.
Виж целия пост
# 6
И двете квартални 34то и 36то са си добре за 1-4 клас.
Нямам много наблюдения за по-нагоре, двама познати не са доволни, децата им в 5ти клас рязко са намалили успеха. Това е разбираемо, влизат повече учители в клас и не са толкова близки с децата , от там и почти никакъв контакт с родителите. Други двама познати са доволни, твърдят че нивото е достатъчно добро за квартално училище.

За родители, които не държат на гъзарски училища, 34то си е супер.
Виж целия пост
# 7
34 ОУ е едно от най-добрите в района. Учителите са много добри професионалисти, но най-важното е атмосферата в у-ще, нещо, което зависи най-вече от стила на работа на директора. В това отношение у-щето е перфектно.
Виж целия пост
# 8
Здравейте!Моля за помощ- дъщеря ми ще е в първи клас тази година и се колебая между 36-то и 34-то училище. За съжаление нямам никакви наблюдения върху тях, а и няма кого да попитам, понеже се преместихме обратно в Борово миналата година (aз живеех тук преди мнооого,много години Simple Smile и завърших 7-ми клас в 142 СОУ, което по онова време беше едно от най-добрите училища в района.След това разбрах,че вече не е така обаче и затова отпадна като вариант за 1-ви клас.)
Затова ще съм ви много благодарна, ако можете да изкажете някакво мнение за 34-то и 36-то!
Молба към "Mnogodetna mama" - много моля ако е възможно да ми препоръчате учител за 1-ви клас в 34-то!Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 9
И двете квартални 34то и 36то са си добре за 1-4 клас.
Аз съм на същото мнение. Синът ми е в ПГ на 34 и съм доволна. Нивото на училището е прилично. Е, за грандомани може и да не е на ниво, но и за т.нар. "елитни" училища сме чували не много ласкави отзиви. В крайна сметка за 1-4 клас от съществено значение е най-вече учителката.
Виж целия пост
# 10
Да побутна малко темата.
Синът ми ще е първи клас и се надявам да бъде приет в това училище.Коя госпожа ще ми препоръчате?А какво е мнението ви за Красимира Цанова, на която съм се спряла засега?

Ще съм благодарна,ако някой се включи с актуално мнение!  bouquet
Виж целия пост
# 11
Вече съм давала мнение в темата за г-жа Цанова като преподавател.За мен тази жена освен добър учител е и невероятен педагог.Синът ми освен, че беше умен, беше много буйно и трудно управляемо хлапе. Г-жа Цанова се справяше чудесно с него,за което съм и безкрайно благодарна.
Виж целия пост
# 12
Благодаря,Ели   bouquet  bouquet  bouquet!Не съм пропуснала мнението ти,но ще се радвам на повече отговори!Благодаря още веднъж!
Виж целия пост
# 13
Г-жа Цанова клас с математика ли води ? Мерси !
Виж целия пост
# 14
Г-жа Цанова клас с математика ли води ? Мерси !
Да!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1