Тенджера под налягане (херметическа)

  • 8 817
  • 18
# 15
Изпадам в УЖАС само при мисълта за тенджера под налагане!!! От край време в съзнанието ми се е загнездило, че е опасна /въпреки че мама готви доста с такива тенджери, има няколко вида/. Не знам защо, но упорито отказвам да готвя в такова нещо. Имам чисто нова, 2.5 години ей така ми седи, опакована, а така и не я извадих да я видя хапе ли, рита ли...и защо аджеба ме е страх! Сега се амбицирах и ще я извадя на бял свят, пък утре мога и да заформя нещо в нея...само че ще пробутам мъжа поне на първото отваряне на капака  Mr. Green
Виж целия пост
# 16
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!
Виж целия пост
# 17
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!
Я дай снимка на нещото ще ти дешифрираме кое какво е. И двата вентила еднакви ли са? С какво се затваря - кран, лост? И кое колко време отнема е еднакво за всичките тенджери, погледни на предната страница на темата Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Извадих я, но и тя е с два винтила, а и е проблем че не знам дали имам книжка с обяснения как се готви в нея...кое колко време отнема и т.н. Тея два винтила сега защо са???  Уф  ooooh!
едното е винтил, другото е предпазен клапан, предполагам. Изпуска парата аварийно, ако се запуши другия
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия