Поогледах в готварската книга и тази рецепта май я няма, затова ще я напиша аз. Много, мнооого вкусна и тъкмо за сега! Препоръ4вам я на любителите на пикантна храна.
Нарязват се на ситно къс4ета свинско месо и се запържват за десетина минутки заедно с глава лук и щипка сол. Заливате месото със зелевата 4орба, като ако е много кисела или пресолена, я разреждате с вода. Подправяте с 4убрица. След завирането добавяте нарязани отново на много ситно 2-3 листа от киселото зеле. Когато месото и зелето са се сварили, добавяте фиде и след десетина минутки супата е готова
Аз я оби4ам сервирана гореща, подправена с 4ерен пипер и подлютена, ако може и с една ракийка отстрани
Пропорции не пиша, всеки си знае колко месо оби4а в супа, аз слагам 300-400 гр. за голяма тенджера супа, около 3 л. зелева 4орба, половин-един литър вода, 3 зелеви листа, 2-3 с.л. 4убрица, 1-2 шепи фиде.
Дано ви хареса! Аз я нау4их тази супа доста късно, майка ми не я е правила, за първи път я ядох у свекърва ми и оттогава ми е една от любимите зимни супи