Панировка с корнфлейкс

  • 3 827
  • 4
   Здравейте,
много ми е вкусна тази панировка в ресторантите, но на мен нещо не ми се получи.

Пробвах първо топено сирене, оваляно в яйце и после в корнфлейкса - почти всички се разкашкаха в тигана. После кашкавал - по него корнфлейкса въобще не залепна.
Корнфлейксът беше доста поначупен, уж за да полепва повече.
Кажете къде бъркам - олиото пък беше много и сгорещено.
Виж целия пост
# 1
Никога не съм панирала топено сирене, това изобщо възможно ли е?

А за панировката на кашкавала ще кажа...Принципно на кашкавал му трябва силно "бетониране", т.е. правиш си нормална панировка в яйце и брашно, после пак яйце и накрая в смлян корнфлейкс. Корнфлейска го смилам по-наситно.
Виж целия пост
# 2
Кашкавала става, ако го пъхнеш за половин - един час в камерата, после преди да го оваляш в брашното го мокриш.
Топени сиренца също съм правила, само, че не всички марки са подходящи. Президента става идеално ( но е доста скъп) Жоси винаги ми се разтича н тигана. Тук чалъма е олиото да е много сгорещено и да пържиш много бързо - само панировката да стегне, т.е. да няма много време да се разтече сиренцето  Laughing
Вчера даже правих шницели с корфлейкс - станаха си идеални!
Виж целия пост
# 3
  Мерси, момичета. Брашно не сложих, дано да е от това. nadia*, точно с на Жоси топеното пробвах първия път, ще го сменя и него.
  Lizet33, навън съм яла с топено сирене, също и с пилешки пръчици. И двете са много интересни на вкус.
Виж целия пост
# 4
Разбира се,че се панира топено сирене,бри също ,принципно всички сирена стават за паниране Peace
техниката е силно загрято олио,и бързо пържене,да се избегне разтичането-това за топените сирена....кашкавала - фризер  и двойна панировка Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия