Новогодишна вечеря

  • 104 994
  • 463
# 420

Честита Нова Година!

Да си покажа талисманчето на трапезата: Grinning





Виж целия пост
# 421
Лабрекс, много красив талисман!!!!! Hug



Честита, здрава, мирна и благословена новата 2013 година!!!!

Ние почти не стигнахме до капамата, само я кусах за да видя как се е получила......Приключихме на ниво баница, млечна салата, мезета и ядки......
Виж целия пост
# 422
Лабрекс, много красив талисман!!!!! Hug

И гледа миролюбиво, почти домашен любимец! Grinning Маме, обичам посрещането на Новата Година, щото после няколко дена няма да готвя! Всички ходят наядени, пък и манджи все има някакви. Grinning Peace
Виж целия пост
# 423
Честита Нова 2013 година!
 Да ви е пълна годината, момичета и момче - със здраве и успехи!
 Ние пък не можахме да стигнем до десерта  Laughing
 Всичко си беше домашно и вкусно. Баницата с късмети ще въртим днес за закуска.
 От вчера ме сърби да попитам правилите като мен капама. Правя я с бяло вино. Преди 3-4години  пробвах с червено и резултата беше червен ориз със странен вкус. Аз ли съм оплескала нещата ?
 Labrex - много ти е апетитен талисманът! Ама предпочитам този в подписа  Mr. Green
Виж целия пост
# 424
За много години! Здрави и мирни!!

При нас беше супер преяждане и от всичко остана по половин Simple Smile Ще повтаряме утре вечер Simple Smile

Лабрекс, идеята със змийчето е супер!! Оригинална, както винаги!  Hug
Виж целия пост
# 425
Честита Нова година момичета и момче.Много здраве през 2013г
Виж целия пост
# 426
От вчера ме сърби да попитам правилите като мен капама. Правя я с бяло вино. Преди 3-4години  пробвах с червено и резултата беше червен ориз със странен вкус. Аз ли съм оплескала нещата ?
защо реши,че точно от виното идва странният вкус ? знаеш че в капамата участват и други продукти и причината може да е в някой от тях.
аз тази година (т.е. миналата) я правих с червено, но не слагам ориз. нямаше отклонения от вкуса.
Виж целия пост
# 427
Честита Нова 2013-та година!!! Много здраве, хубави моменти и пълни трапези!!!  Grinning

Капамата правя с бяло вино, но тази година прескочих.
Лабрекс, змията ти е станала чудесна!!!  Peace
Виж целия пост
# 428
Честита да е Новата Година! Да ни донесе много щастие, спокойствие и радост! И много кулинарни шедьоври.

Снимки по-късно, всичко беше супер. Но остана много--сега до събота никакво готвене. Тъкмо да се аклиматизирам на работа след 11 дни почивка. А можеше да са повече, но от късметите ми се падна труда  Joy Joy Joy и така и ми се очертава да е.

Виж целия пост
# 429
От вчера ме сърби да попитам правилите като мен капама. Правя я с бяло вино. Преди 3-4години  пробвах с червено и резултата беше червен ориз със странен вкус. Аз ли съм оплескала нещата ?

От много години - не помня колко вече, при нас стана традиция - на всяка нова година правя капама. И винаги и слагам и ориз, и червено вино. Тази година за първи път сложих и червено, и бяло. Никакво оцветяване до сега не съм имала с ориза, никакъв проблем. Дали не е било нещо от самото вино при теб?

щото после няколко дена няма да готвя! Всички ходят наядени, пък и манджи все има някакви. Grinning Peace

И аз....Питката е цяла, капамата също, десертите......И не знам как е при вас, но на мен винаги ми е било по-вкусно на 1.1., а не на 31.12.......
Виж целия пост
# 430
За много години!

С пържолите ми нищо не стана - поредните подметки Confused Топеното сирене този път се разтопи, пържолите ми се разделяха по нишките, но бяха далеч от сочни. Или рецептата не е подходяща за свински шол без майонезата, или нещо в моя телевизор не е наред.
За догодина ще се подсигуря със скара, приемам предложения за мощна и хубава скара, че преди време метнах една на боклука, след като 2 часа чаках да се изпекат пилешки филенца.

Добре, че се постарах с тортата и в крайна сметка не я направих с бишкоти, а с 3 изпечени блата и 3 вида крем. Баницата с кори Сърбянка също беше хубава.
Виж целия пост
# 431
Честита 2013 год.,да е благословен всеки ден!
Labrex, много идейно в годината на змията,браво!
Мама Цоцоланка и аз се чуствам така,на следващия ден всичко ми е вкусно.
Току що завъртяхме баницата,падна ми се парата Laughing
Виж целия пост
# 432
bongo, слагам едни и същи продукти. Не вярвам да е от тях.
Маме, това ще  да е било - оцветено вино  Sick , но чак сега ми просветна! Оттогава винаги слагам бяло. 
Виж целия пост
# 433
За много години!

С пържолите ми нищо не стана - поредните подметки Confused Топеното сирене този път се разтопи, пържолите ми се разделяха по нишките, но бяха далеч от сочни. Или рецептата не е подходяща за свински шол без майонезата, или нещо в моя телевизор не е наред.
За догодина ще се подсигуря със скара, приемам предложения за мощна и хубава скара, че преди време метнах една на боклука, след като 2 часа чаках да се изпекат пилешки филенца.
въпросът е колко сочни искаш да са  newsm78  на шол-а  това са му възможностите според мен. все пак това са мускули. вземи и опитай с вратни пържоли. там самото месо е по-сочно.
за скарата - разгледай моделите в Технополис и Техномаркет и ще добиеш представа. мощността им е написана. по метода на отхвърлянето се спри на 2-3 модела и ги дай за обсъждане тук.   bouquet
Виж целия пост
# 434
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Labrex  супер е това със змията   bouquet
Капама - недокосната. Пържоли задуших на децата в ийенската тенджера - станаха мозък. То май и от месото си зависи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия