Първо, курсовете още не са започнали - стартират другата седмица, на 6 февруари. Ще са с продължителност от месец и половина, по два пъти седмично. Всеки урок ще е около 2-2 и половина часа (ако не се лъжа, казаха, че ще започват от 18,30 ч.), като след това ще следва задружна вечеря с приготвеното. Уроците ще са тематични - тоест днес се готвят и се обясняват тънкостите на супите, следващия път на десертите, подправките и т.н. Май човекът каза, че по три вида от ястие ще се готвят и отделно ще се обяснява за спецификите на още няколко вида. Всички, които се запишат, получават и нещо като мини готварска книга с рецепти на готвача. Цената е 290 лева общо, като в тези пари влизали и продуктите - обясниха, че купували само висок клас продукти, примерно, ако е горчица, ще е френска, а не "Олинеза" и т.н. Манджите щели да са по-засукани, не като от домашна готварска книга. А, и това, което беше особено важно поне за мен, беше, че ще залагат изключително на здравословно хранене и май имат специален урок за вегетариански ястия. Вкъщи мъжът ми е вегетарианец, пък аз съм на тема био (най-вече боза ) и понякога си е сложно за вечеря Това е от мен, дано съм била полезна