Алкохол в ястията

  • 7 166
  • 36
# 30
Повечето хора го правят с алкохол, на мен също ми харесва с този аромат, затова потърсих заместител, но не беше много успешен.

Това е много добро, но не знам как се казва. Подхожда му алкохол да.  Peace

Амаретото е бадемов сироп. Просто трябва да търсиш правилно.

http://www.barmagazin.net/cocktail-syrups-almond.html

Сигурно има и други марки, на първо търсене това ми излезе. Peace
Виж целия пост
# 31
Сещам се!
Мерси за идеята.
Лятото бях намерила сироп мента.
Виж целия пост
# 32

Тирамисуто е десерт за възрастни заради кафето, в оригиналната рецепта няма алкохол.

Има, как да няма - вино Марсала.
Амарето се използва само, ако няма истинска Марсала.
А в сладкишите алкохолът се избягва най-лесно - има куп есенции за тази цел.
Виж целия пост
# 33
 Много го правят със сметана, за по-лесно и други свободни съчинения, аз знам че няма, може и да греша.  Peace
Виж целия пост
# 34

Тирамисуто е десерт за възрастни заради кафето, в оригиналната рецепта няма алкохол.

Има, как да няма - вино Марсала.
Амарето се използва само, ако няма истинска Марсала.
А в сладкишите алкохолът се избягва най-лесно - има куп есенции за тази цел.

А Амарето или Марсала става по-добре, ако си пробвала?
Виж целия пост
# 35
Въпрос на вкус.
Аз и с ром го харесвам, нищо, че се отдалечава от оригиналната рецепта.  Simple Smile
Виж целия пост
# 36
Въпрос на вкус.
Аз и с ром го харесвам, нищо, че се отдалечава от оригиналната рецепта.  Simple Smile

 Благодаря ти много Как` Сийка Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

X Реклама

Общи условия