Паламуд

  • 47 562
  • 18
# 15
Поради липса на скара, мъжа ми го пече на сух тефлонов тиган. Отгоре хваща коричка, а вътре остава сочен, не изсъхва като във фурната.
Виж целия пост
# 16
Sad Купувам ги замразени от един рибарски магазин (до сега не са ме дънили). В момента, в който ги разразявам, установявам, че месото е меко, с плътността на топло пушена скумрия.
Спаске, не се притеснявай от факта, че месото на паламуда е меко- такова си е, мазен е и затова е тъмно и меко месото му. От стар рибар съм чувала , че има 2 вида паламуд: единият е по - постен/ по-слаб и по-малки са рибките/,той се лови по-рано= става за консумация веднага, а след това излиза "зимния" паламуд - той е по-мазен и е предпочитан за веене и осоляване.
Виж целия пост
# 17
Момичета, ей тази рецепта е просто убийствена!!!
Паламуд на фурна

Иначе по върпоса на Спаска и моят паламуд беше малко разкашкан и аз с голямо притеснение го сготвих, но разпитах и се оказа, че май всичкия замразен паламуд е така.
Виж целия пост
# 18
Последнатами мания е паламуд, приготвен в пароварката- супер е. Запазват се всички хранителни вещества и вкусът му е силно изразен. Обожавамго, но за съжаление моите запаси във фризера свършиха наскоро- останаха ни само бурканчетата консерва.Иначе много го обичам и на скара и пържен. Всякакъв. С мъжа ми спорим коя е най-вкусната риба- той казва калкан, а аз- паламуд. На първо място поставям паламуда, после акулата, после калкана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия