Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 227 240
  • 733
# 375
Взимай тогава!
И аз обичам  печени принцески и други такива неща, но по здравословни причини почти никакъв хляб вече.
 Cry Cry Cry

И тостера съм го прибрала в един шкаф.

Хайде, като получиш новата придобивка се похвали.
Виж целия пост
# 376
Ще съм признателна за всяка споделена рецепта!!!
Виж целия пост
# 377
Поръчах си халогенна фурна, дори я получих. Но има проблем, не работи. Сега трябва да се занимавам с рекламации и глупости.
Иначе това, което разучих, това пак готви с горещ въздух, така че минава за airfryer.
Днес изобщо не ми е ден. Неработещата нова фурна, кафе-машината ни направи 2 пъти лошо кафе - не знам защо. После спряха водата, после я пуснаха, но аз не си напълних нито вода за пиене, нито за миене, а пак я спряха. А нямам никаква вечеря - щях да готвя с новата фурна. Изобщо едно голямо мрън.

Иначе airfryer-a го използвам само за наденички - сурови от Билла, тънки, дебели, каквито има. Мързи ме да бъркам кайма, а и наденичките не залепват. Правя пържени картофи и кротони. Понякога зеленчуци и пълнени гъбки.
Виж целия пост
# 378
Май е време да отидеш някъде на гости! Simple Smile
Моето уредче също е халогенно.
Виж целия пост
# 379
Най-после се реши проблема с моята халогенна фурна и днес съм на вълна изпробване.
Първо, не става за готвене, а само за печене и пържене.
Направих една тава картофи - доста по-голямо количество, отколкото въс фрайъра. Но вкусът е друг, като на печени картофи във фурна. Но аз и така ги обичам.
Пекох чушки, но станаха като варено-печени. Пълен провал с една дума. Обелих ги и направих нещо като миш-маш. Един стар керамичен тиган го направих на тавичка като му махнах дръжката. Запържих -запекох малко лук, после вложих печените чушки и няколко яйца. Стана вкусно. Видях някъде тази рецепта, беше със сурови чушки.
Правих и солени бисквити с овесени ядки и семена. Станаха превъзходни, също като във фурната, но за по-кратко време, защото това нещо загрява бързо.
Виж целия пост
# 380
Картофите на мен ми стават много хубави като ги нареждам на едни слой, покрити с малко брашно. (Слагам ги в едни найлонов плик, в който има брашно и подправки и разтърсвам)
Виж целия пост
# 381
Мерси, Мелъни, ще пробвам и така.
Днес пекох ориз със зеленчуци на халогенната - много хубав стана. И руло (рулце) от кайма на еърфрайъра.
Сварих и яйца в халогенната. Не точно варене, защото е на сухо. В крайна сметка станаха, но бяха твърди и се белеха трудно.
Виж целия пост
# 382
Здравейте момичета ,вчера си купих Philips XL ,няма нищо на български ,благодаря за темата иначе щях да го върна .Искам да пробвам пържени филийки видях по напред в темата рецепта ,но не пише на колко градуса и колко минути .Ще бъда благодарна за всяка споделена рецепта за всичко ,но с градуси и минути ,поне относителни стойности.
Виж целия пост
# 383
Vesi32 - Честито! За молбата ти - много трудно е да се сравняваш с другите, защото различните уреди са с различна мощност. Освен това и продуктите не всеки път се приготвят за същото време (това от опит). НО - ето ти примерно време при мен . Моят уред е 1500В
* картофи (режа ги с машина на пръчици) - 180* / 30-40 мин в зависимост от картофа и колко искам да е препечен
* рибни филета панирани замразени - 180* /13-15 мин (слагам направо замразени)
* панирани замразени шницели -  180* / 15 мин  (слагам направо замразени)
* китайски "пролетни рула" (при нас ги продават готови замразени) - 175* / 10 мин
* кюфтета с лук, яйце и хляб във плънката - 200* - 15 мин; обръщам и още 2-3 мин
* кюфтета само с подправки - 200* / 10 мин + 5 след обръщане
* свинко месо на хапки - 200* / 5 мин + 160* / 20-25 мин. НО при нас свинското е мнооого твърдо и аз задължително кисна в марината за 12 часа
 * KFC - 175* / 13-15 мин
**пържола правих - не ни хареса; пекох зеленчуци - ъъъ горе-долу. За друго в момента не се сещам.
Но ти си направи труда и изчети цялата тема (поне СЕГА) е все още една?! Ще намериш мнооого полезна информация.
Един съвет - ако позволиш - записвай си градусите и времето на сполучливите ти неща. Поне аз така направих.

Със здраве да си я ползвате "машинката"
Виж целия пост
# 384
   Момичета, знам, че повечето си имате фритюрници, но все пак да постна тук това:

https://www.amazon.co.uk/Philips-HD9216-41-Airfryer-Technology/d … p;pf_rd_i=desktop

Намалението е уникално и ако някоя все още търси, може да се възползва. Със сигурност 60 лири са цена, която няма в БГ.  Peace
Виж целия пост
# 385
Vesi32 - Честито! За молбата ти - много трудно е да се сравняваш с другите, защото различните уреди са с различна мощност. Освен това и продуктите не всеки път се приготвят за същото време (това от опит). НО - ето ти примерно време при мен . Моят уред е 1500В
* картофи (режа ги с машина на пръчици) - 180* / 30-40 мин в зависимост от картофа и колко искам да е препечен
* рибни филета панирани замразени - 180* /13-15 мин (слагам направо замразени)
* панирани замразени шницели -  180* / 15 мин  (слагам направо замразени)
* китайски "пролетни рула" (при нас ги продават готови замразени) - 175* / 10 мин
* кюфтета с лук, яйце и хляб във плънката - 200* - 15 мин; обръщам и още 2-3 мин
* кюфтета само с подправки - 200* / 10 мин + 5 след обръщане
* свинко месо на хапки - 200* / 5 мин + 160* / 20-25 мин. НО при нас свинското е мнооого твърдо и аз задължително кисна в марината за 12 часа
 * KFC - 175* / 13-15 мин
**пържола правих - не ни хареса; пекох зеленчуци - ъъъ горе-долу. За друго в момента не се сещам.
Но ти си направи труда и изчети цялата тема (поне СЕГА) е все още една?! Ще намериш мнооого полезна информация.
Един съвет - ако позволиш - записвай си градусите и времето на сполучливите ти неща. Поне аз така направих.

Със здраве да си я ползвате "машинката"



Много съм ти благодарна за информацията Heart
Виж целия пост
# 386
Наистина си е до уред. На моя на кюфтетата са нужни точно 9 мин., 180 гр., без обръщане. Пресните картофи също пека на 180 гр., но за около 20-25 мин. (зависи от количеството картофи). Замразените картофи пека на 200 гр. за около 11-13 мин., пак зависи от количеството, което съм сложила. Наденица пека за 4 мин. Готови замразени банички пека на 200 гр. за около 8-9 мин. Последно пекох свински хапки (предварително мариновани) на 170 гр. за 18 мин.
В началото може и да стават фалове, но хубавото е, че уредът позволява да го спреш и да провериш как върви готвенето. И ако се налага, да увеличиш или намалиш времето/градусите.
Виж целия пост
# 387

Започнах да свиквам с Филипса ,днес пекох цяло пиле ,пилето е 1.400 кг. на 175 гр.за 30 Мин. не съм го обръщала ,стана много крехко отвътре и хрупкава коричка отвън.

Багери от замразените на 200 гр.за 3 Мин.
Виж целия пост
# 388
Пилето изглежда уау! После лесно ли се чисти решетката?
Виж целия пост
# 389
Много лесно ,само напръсквам с препарат за мазнини ,минавам с гъбичка и изплаквам , това е препарата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия