Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

  • 597 561
  • 9
Правила на Форумите

1. Темите трябва да се публикуват в съответната тематична група/филтър
(препоръчително е потребителите да прочетат описанието в раздел "За групата" преди да публикуват).
Теми, неотговарящи на тематиката и описанието на групата, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.


2. Цинични публикации, както и обидни постове към други потребители, модератори или администратори, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.


3. Публикуването на порнографски снимки, текстове, видео и др. е забранено.
(допустимо е да се публикуват линкове към еротични материали, с изключение на детска порнография, единствено в група Клюкарник).
Ограничението важи и за аватари, подписи и останалите полета от потребителския профил.


4. Публикуването на изображения трябва да бъде съобразено с максимално допустимите размери и обеми.  


5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата.
Недопустими са заглавия от рода на:
Помогнете ми, Спешно, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.


6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени

Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.

Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги, в това число последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори. При нужда да добавите информация към предишния си отговор, моля, използвайте функцията за редакция.

"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.

Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да ... добре ... чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон/и без текст, отговори "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения, не се толерират!
Ако желаете да следите дадена тема, включете известяването за нея или използвайте бутона Харесва ми, за да я добавите и в списъка с харесани от Вас теми, достъпен от лявата колона на първа страница на сайта.

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки и лични разговори. За свободна комуникация може да използвате съответните спамо-чат теми в групите, където има такива, а за личните разговори ползвайте функцията за лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес", игри тип "асоциации", писма на късмета, "лексиконни" теми, линкове към сайтове с игри, печелещи точки от кликване върху линкове и др. подобни. и т.н. Публикациите ще бъдат изтривани веднага.


ЗАБРАНЕНО Е РАЗПРАЩАНЕТО НА ЕДНОТИПНИ, МАСОВИ, ПРИЗИВНИ, РЕКЛАМНИ (за продукти или сайтове) И ПОДОБНИ СПАМЪРСКИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!
Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на сайта, за да бъдат предприети необходимите мерки.


7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.


Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма/сайт/услуга/продукт, без изричното съгласуване и разрешение от администраторите на сайта и форумите (Mamma, Tatti)
Линкове към фирмени и комерсиални сайтове може да се добавят само в определеното за целта поле в Профил >> Потребителски настройки >> Профил >> Web страница.
(Модераторите и администраторите имат право без уведомяване, по тяхна преценка, да премахват от профила на даден потребител подобни елементи, които могат да се счетат като явна или скрита реклама.)

Ограничението за потребителските профили не важи за профили на рекламодатели по време на провеждане на договорена рекламна кампания в сайта, профилите с ранг BG-Mamma партньор, както и за профилите на потребители, получили официално разрешение от администраторите.
Договорените рекламни теми изрично се отбелязват с иконка за "платена/рекламна публикация" и/или са публикувани от автор Реклама, Редактор, BG-Mamma Рекламодател, BG-Mamma Партньор.

Изключения могат да се правят и в случаите, когато има повдигната от потребители тема, съдържаща обвинения или нападки срещу дадена фирма/организация - в такъв случай дадената фирма/организация има право (и е препоръчително) да застане зад името си и да публикува отговор.

Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Забранено е развиването на търговска дейност във форумите!
Допускат се обяви за покупко-продажба само на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това групи за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

Достъп до групите за обяви имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение в сайта).
Теми и мнения в тях могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

При съмнения за продажба на стоки от търговци, оказиони, както и при съмнения за развиване на търговска дейност от дадени потребители (изкупуване на стоки от едни потребители и препродаване на същите стоки на други потребители) темите ще се изтриват и по преценка на модераторите на тези потребители ще бъдат наложени санкции, ограничаващи възможността за публикуване!

При съмнения, че търговци използват сайта за продажба на магазинни или оказионни стоки, както и при съмнения за препродажби, моля информирайте модераторите или администраторите.


8. Забранено е публикуването на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.


9. Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости (изображения, текст, видео), както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи, аватари и останалите полета от потребителския профил.


10. Потребители, които умишлено подклаждат спорове и тенденциозно насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на сайта.


11. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от един прякор от един и същи потребител.
Силно нежелателно е и ползването на един профил от двама (или повече) души.


12. Писането на кирилица е задължително!
Изключение от това правило са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница.
При цитиране на чуждестранни източници, то чуждестранният текст трябва да е придружен с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това може да доведе до технически проблеми с визуализацията, може да изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и да затрудни ползването на сайта на голяма част от потребителите.


Модераторите имат право да редактират, трият и заключват теми, написани на латиница, както и да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница.
При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат директно изтривани, а възможността за публикуване на мнения - ограничена.


13. Забранена е политическата пропаганда и агитация в теми и мнения

ЗАБРАНЯВАТ СЕ:

- всякакъв тип теми-проучвания от типа "за кого ще гласувате"
- всякакъв тип агитационни и политически теми, настройващи ЗА или ПРОТИВ която и да било партия
- всякакъв тип теми-проучвания относно нагласата на обществото ЗА или ПРОТИВ която и да било партия

Допустими са теми, разискващи начина на гласуване и изборния процес.
Допустими са и теми от рода на "Ще гласувате ли?"/"Гласувахте ли", но без да се уточняват партии и коалиции.

Извън периодите на предизборни кампании и в деня за размисъл дискусиите са разрешени, но остава в сила забраната за политическа пропаганда.


14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.

Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma


15. Ограничаване на функцията "Публикувай като анонимен"
Поради завишения брой злоупотреби с функцията "публикувай като анонимен" и използването ѝ за обиди, за публикуване на множество мнения, симулирайки отговори от различни потребители и т.н., то възможността за анонимно публикуване ще бъде ограничена.
От 21.01.2016 г. функцията е достъпна само в следните групи:

- Проблемно забременяване
- Рискова бременност
- Осиновители и осиновени
- Родители, отглеждащи сами децата си
- Родители, преживели загуба
- Здравословни проблеми и профилактика
- Семейни отношения

Няма да се толерира прекомерното и неоправдано използване на функцията "публикувай като анонимен", както и използването ѝ с цел обиждане или друг тип нарушаване на правилата на сайта.

16. Публикациите (теми и мнения) и съдържащите се в тях текст, изображения и видео, трябва да съответстват на Правилата за общуване във форума.
Не се допуска публикуването и/или разпространението на текстове и материали, които противоречат на действащото българско и европейско законодателство, морала и добрите нрави, включително.

16.1 В изпълнение на задължения по Регламент (ЕС) 2022/350 на 1 март 2022 година за ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна, е въведена забрана за публикуване на каквото и да е съдържание (аудио-визуални материали и/или текстове и/или снимки) с източник Russia Today и производните (RT - Russia Today English; RT - Russia Today UK; RT - Russia Today Germany; RT - Russia Today France; RT- Russia Today Spanish), както и Спутник и производните му.НЕГ.БГ АД има право да запазва и/или използва материали и отговори/коментари/мнения/отзиви, изпратени от Потребителите и/или разположени на негов сървър, както и да ги предоставя на трети лица и/или съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на НЕГ.БГ АД или на трети лица, както и в случаите, когато материалите и/или отговорите/коментарите/мненията/отзивите са изискани от съответните държавни органи.

НЕГ.БГ АД има право незабавно и без предизвестие да спира и ограничава Потребител, когато последният действа в противоречие със закона, настоящите Правила и политика за ползване на форума, морала и добрите нрави. Това право се упражнява чрез спиране и ограничаване достъпа до профила, спиране на достъпа на Потребителя до интернет страницата, както и до премахване на публикуван от последния метариал.

НЕГ.БГ АД има право да осъществява контрол и подбор на публикуваните отговори/коментари/мнения/отзиви, снимки, изображения и регистрации, аудио-визуални материали, както и да премахва, публикува отговори/коментари/мнения/отзиви и/или изображения по своя преценка, без да уведомява допълнително Потребителя, който е изпратил същите.

В горните случаи НЕГ.БГ АД не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи на Потребителя и/или на трети лица, настъпили вследствие или във връзка със спирането, ограничаването на участието, премахването на публикувани снимки/изображения, отговори/коментари/мнения/отзиви и аудио-визуални материали или за изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или отговори/коментари/мнения/отзиви, пренасяни, използвани, записвани и/или станали достъпни чрез интернет страницата.

Когато има достатъчно основания да се предположи, че деянието на Потребителя би могло да представлява престъпление, НЕГ.БГ АД има право да сезира компетентните държавни органи, като им предоставя цялата необходима информация и материали, които биха помогнали за идентифициране на извършителя и доказване на извършеното престъпление. В тези хипотези, в случай че на Потребител е наложена временна санкция - преустановяване, ограничаване на участието или премахване на публикуваното изображение и/или отговор/коментар/мнение/отзив и/или аудио-визуален материал, временните санкции продължават до изясняване на фактите по случая.
Политика

1. Потребителите могат да бъдат предупреждавани максимум 3 пъти за нарушаване на правилата на сайта. Предупреждението може да е под формата на временно ограничение за публикуване.


2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с някой от Администраторите.
Ако Администраторът счете, че потребителят е бил предупреден неуместно (от Модератор), то Модераторското предупреждение може бъде отменено.
Последната дума имат Администраторите.


3. Всеки опит да се заобиколи временната забрана (чрез регистрация на нов профил например) ще бъде наказван с безсрочна забрана за логване/публикуване в сайта.

Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай на сериозно нарушение на правилата - тогава може да се наложи безсрочен и незабавен бан без предупреждение.


Подписи

Подписите могат да съдържат до 350 символа текст (малък или нормален шрифт) и/или изображения.
При съдържаща се в подписа явна или прикрита реклама, модераторите и администраторите имат право да редактират подписа без изрично уведомяване на потребителя.Аватари и изображения

Не се допуска използването на аватари и изображения в публикации, съдържащи порнографски изглед, жестокости, реклама и т.н.
Потребители, които не спазват правилата за добавяне на аватар, ще бъдат предупреждавани и/или могат да загубят правото си да използват аватар. Модераторите имат право да премахват аватари и изображения, които не отговарят на описаните по-горе правила.


Това са правилата, които важат за всички групи.
Могат да бъдат въвеждани допълнителни правила, важащи локално за конкретна група.

ЗЕТ
Глава четвърта.
ОТГОВОРНОСТ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА УСЛУГИ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ОБЩЕСТВО

Липса на общо задължение за наблюдение на информацията
Чл. 17. Доставчикът на услуги не е длъжен да извършва наблюдение на информацията, която съхранява, пренася или прави достъпна при предоставяне на услуги на информационното общество, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност.
Собствениците, администраторите и модераторите на сайта носят отговорност единствено и само за публикациите, направени от самите тях и НЕ носят отговорност за теми, съобщения (публични или лични), публикации, твърдения и становища, изразени от други потребители.
Всеки потребител е отговорен за собствените си думи, публикации и действия в сайта.
Информация, идентифицираща конкретен потребител във форумите, не се предоставя на трети лица, освен в случай на официално изискване на информацията от страна на оправомощени органи (Полиция, Следствие, Прокуратура, съдебна инстанция и др.)


BG-Mamma зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

В случай, че администратор получи оплакване с искане за изтриване на публикация на потребител с твърдение, че публикацията е клеветническа, опозоряваща или по друг начин засягаща законни права и интереси на трето лице, администраторът ще се свърже с потребителя за становище чрез имейл на електронната поща, използвана за регистрация. Ако потребителят не изпрати никакво становище до администратора в срок до 72 часа от изпращане на искането или изрази становище, че не поддържа изразеното в публикацията му, администраторът има право да изтрие публикацията незабавно. Ако потребителят потвърди, че поддържа изразеното в публикацията си, администраторът няма да изтрие публикацията, като потребителят продължава да носи пълна отговорност за нея и всички други свои публикации във форумите.

В случай на официално изискване от страна на компетентните органи (съд, прокуратура, следствие, органи на МВР или др.), администраторът има право да предостави наличната при него информация, идентифицираща потребителя.
Виж целия пост
# 1
Какво правят модераторите?

- Следят за спазването на правилата на форумите и дадения подфорум.
- При нужда премахват постинги и теми, които са в разрез с правилата, ако се налага - редактират, преместват, сливат, изтриват теми и мнения.
- Следят за добрия тон в дискусиите.
- Помагат на потребители, ако срещат проблеми при ползването на форума.
- Организират закованите теми, събират и обобщават информацията от форума в т.нар. библиотечни теми, по възможност предлагат различни полезни за тематиката на форума линкове и информация
- Имат право да правят забележки и да предупреждават потребители, които нарушават правилата на форума, при нужда - налагат забрана за достъп (обикновено това се прави след консултация с останалите модератори и администраторите) и т.н.
- Модераторът няма задължение да дава информация по темите, а да следи и организира подфорума.
- Често се налага модераторите да пренебрегват собствените си емоции и личното си отношение, особено при по-горещи теми, затова е необходимо те да са сдържани, да могат да контролират емоциите си и да са толерантни към чуждото мнение.

Недопустимо е, модератор да е човек, който
- грубо и съзнателно е нарушавал и нарушава правилата (независимо кои точно от правилата - спам, off-topic, обиди, нецензурни изрази, заобикаляне на забрани и т.н.)
- не харесва форума като цяло, не одобрява политиката и обстановката тук
- е в остър конфликт с администратори и модератори

Счита се за некоректно и също така извън възможностите за даване на модераторски права (освен по изключителна преценка на администраторите) на потребители, които:
- не са активни и не участват в дадения подфорум
- модерират аналогични форуми към други подобни сайтове
- потребители, които имат отговорни права (собственици, администратори, модератори) в сайтове сходни на BG-Mamma.


Противно на общоприетите схващания, модераторът има много повече отговорности, задължения и ограничения, отколкото права и привилегии и модераторският пост носи повече негативни емоции, отколкото положителни.

Модераторите и администраторите са отговорни единствено за модерацията и съблюдаване правилата за ползване на форумите - нямат отговорност и правомощия да извършват дейности или да говорят от името на ръководството на НЕГ.БГ по отношение на други продукти или услуги, предлагани от дружеството.

Как се избират/назначават модератори и кой кои форуми модерира

Модераторите се избират от администраторите, които им дават модераторски права.

Модераторските права могат да бъдат премахнати по преценка на администраторите, както и в случай, че даден модератор се откаже и по една или друга причина няма възможност да изпълнява модераторските си функции.

При нужда (при продължително отсъствие на един или повече модератори) могат да бъдат дадени модераторски права и върху други подфоруми (т.е. модераторите могат да заместват други, отсъстващи модератори).

Подфорумите, които нямат назначен конкретен модератор или модераторът отсъства, се модерират от всички модератори с титла "Джедай".
Виж целия пост
# 2
1. Публичното изнасяне на лична кореспонденция (лични съобщения, съобщения по ел. поща, icq и т.н.) не се толерира. Личната кореспонденция служи за комуникация между двама потребители и тя не е предназначена за публично оповестяване.
Ако някой потребител получи/получава нежелани лични съобщения от друг потребител, то винаги може да ползва функцията за игнориране и спиране на нежеланите съобщения.

Профил - Настройка лични съобщения - Списък на игнориране - Промени профила

При получаване на нежелани, спамърски, рекламни и др. подобни лични съобщения - моля, уведомете модератор или администратор.

Потребители, които публикуват във форума получени лични съобщения, ще бъдат предупреждавани, а текстът на цитираните съобщения - премахван.

2. Не се толерират опити за предизвикване на словесни войни и насаждане на неприязън към потребители/група потребители от други форуми, както и пренасянето на скандали от други сайтове и форуми.
Това дали в другите сайтове/форуми се допускат и разрешават подобни теми е въпрос на политиката на техните модератори и администратори. Тук подобни теми ще бъдат отстранявани.
Абсолютно излишно е предизвикването на подобни конфликти, особено като се има предвид, че доста потребители участват активно в повече от един форум и подобни разделения и конфронтации между форуми и потребители са напълно безсмислени и ненужни.
Модераторите/администраторите тук не носят никаква отговорност относно действията или бездействията на модератори/администратори в други сайтове и форуми и вземането на решения относно темите тук няма да бъдат съобразявани с политика на други сайтове, а само и единствено с политиката и преценката на модераторите тук.
Виж целия пост
# 3
Силно нежелателно е публикуването на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е абсолютно забранено.

Изключение могат да правят само публично достъпни адреси и телефони на лекари, клиники, магазини, институции и т.н.

Постинги, съдържащи персонални данни, се редактират с оглед запазване сигурността на потребителите и предпазване от недобросъвестно ползване на личните им данни.
 
Препоръчително е също така да не се изписват мейл адреси в постингите, тъй като всеки сайт в Интернет се преглежда и от роботизирани машини, които впоследствие могат да залеят пощата Ви със спам съобщения.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации. Профилът се замразява.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.
Виж целия пост
# 4
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Изключения могат да бъдат теми за риалити предавания, както и спамо-чат теми, в групите, в които съществуват такива. Този тип теми могат да бъдат седмични, без оглед на броя на страниците.
За този тип теми е задължително указването на датите на седмицата в заглавията, например (7.09-13.09)
Виж целия пост
# 5
Длъжни сме да Ви информираме, че поради налаганите рестрикции и блокиране на страници от сайта от страна на Google заради линкове към нелегално разпространявано авторско съдържание, сме принудени да рестриктираме линковете към торент сайтове и да въведем забрана да се публикуват такива.
При публикуване на линкове към торент сайтове ще бъде налагано ограничение за писане, като трябва да се има предвид и че публикувалият ги може да бъде подведен под отговорност от съответните оторизирани служби.
Виж целия пост
# 6
Текстът на правилата на сайта е осъвременен и прецизиран.
Добавени са уточнения към съществуващите правила.
Добавена е т.15, указваща ограничението на функцията "публикувай като анонимен" до определени тематични групи и нетолерирането на нейното прекомерно и неоправдано използване.
Виж целия пост
# 7
Към правилата на сайта е добавен текст:

"BG-Mamma зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

В случай, че администратор получи оплакване с искане за изтриване на публикация на потребител с твърдение, че публикацията е клеветническа, опозоряваща или по друг начин засягаща законни права и интереси на трето лице, администраторът ще се свърже с потребителя за становище чрез лично съобщение и/или електронната поща, използвана за регистрация. Ако потребителят не изпрати никакво становище до администратора в срок до 72 часа от изпращане на искането или изрази становище, че не поддържа изразеното в публикацията му, администраторът има право да изтрие публикацията незабавно. Ако потребителят потвърди, че поддържа изразеното в публикацията си, администраторът няма да изтрие публикацията, като потребителят продължава да носи пълна отговорност за нея и всички други свои публикации във форумите.

В случай на официално изискване от страна на компетентните органи (съд, прокуратура, следствие, органи на МВР или др.), администраторът има право да предостави наличната при него информация, идентифицираща потребителя.
"
Виж целия пост
# 8
Към правилата и политиката за използване на форума е добавена т.16:

"Публикациите (теми и мнения) и съдържащите се в тях текст, изображения и видео, трябва да съответстват на Правилата за общуване във форума".
Виж целия пост
# 9
Към правилата е добавена т.16.1

В изпълнение на задължения по Регламент (ЕС) 2022/350 на 1 март 2022 година за ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна, е въведена забрана за публикуване на каквото и да е съдържание (аудио-визуални материали и/или текстове и/или снимки) с източник Russia Today и производните (RT - Russia Today English; RT - Russia Today UK; RT - Russia Today Germany; RT - Russia Today France; RT- Russia Today Spanish), както и Спутник и производните му.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия