Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски торти - мнения и съвети, 3

  • 49 854
  • 55
# 45
Някой с мнение за Chicolatti на пл.Македония? Вече 7 години поръчвам от едни и същи места торти и искам да разнообразя.
Виж целия пост
# 46
Съжалявам, че се доверих на торти Чочко. Никъде не е пояснено че тортите са им украсени с истински цветя и треви. Набодени в тортата без дори дръжките да са увити във фолио. Ами горчи... Всеки опит за промяна на цвета или декорацията го тълкуваха, като специално желание и естествено променя цената. Но отказа ми от плочка, която бе включена по каталог, не коригира крайната цена. Тортата бе червено кадифе. Нищо особено, нито беше сочна, нито крема имаше специфичния вкус. За същата цена съм купувала доста по голяма, по вкусна и според моите желания торта от "Романтика". Съжалявам че тази година им изневерих.
Здравейте, детска торта украсена с истинско цвете?
Виж целия пост
# 47
Тортата беше за дъщеря ми , но живи цветя набодени и престояли в блата часове... Вкуса е неприятен и за големи хора и за  деца. Алергиите също не зависят от годините.
А след изваждането на цветята- Ами нямаше по жалко и грозно надупчено подобие на торта.
Виж целия пост
# 48
Мнение за пълнежите на Дидис?
Миналата година поръчах орео и беше супер. Маскарпоне с нутела не ми допадна. Чудя се кой вид да поръчам- бисквитена, еклерова, йогурт с какаови бисквити...
Виж целия пост
# 49
Мами, дайте идея от къде мога да поръчам торта във формата на цифра? За София става въпрос - освен Неделя, 100 грама сладки, Лагуна и Чочко не се сещам за нещо по-интересно.
Виж целия пост
# 50
Вижте торти Вега. На сайта си имат снимки на детски торти . Поръчвала съм 7, мисля имат 1, но предполагам ще направят всяка цифра. Като вкус баварски крем се е харесвала много от децата.
Виж целия пост
# 51
Романтика имаха снимки на торти с цифри. Mladman cake- също.
Виж целия пост
# 52
Здравейте! Искам да споделя мнението си за торти Сладост в Овча купел. Като визия - почти едно към едно с торта по снимка. При уточняването на вкус ми направи впечатление, че не ми предложиха варианти, а настояваха аз да кажа какво искам. Казах - предложиха ми нещо доста по-различно. Единствената прилика беше, че останахме при леките вкусове. В крайна сметка получихме красива торта, но със сухи (в истинския смисъл) блатове и с нищо невпечатляващи кремове. Мъжът ми отиде предния ден да я плати и каза, че едва е намерил "сладкарницата" - било невзрачно и дори мизерно. А сайтът им изглежда добре и не го очаквах.
Що се отнася до торти Чочко - останах разочарована, че ми искаха почти два пъти повече пари за торта по снимка, при положение че в каталога си имат почти същата торта и трябваше да се добавят само няколко миниатюрни цветенца и балона. Съгласна съм да има оскъпяване, но почти двойно ми изглежда прекалено.
Виж целия пост
# 53
Аз да кажа, че останахме доволни от изпълнението на Bonita's, вкус, визия, всичко.
Виж целия пост
# 54
Пълнежите на тортите се делят на два основни вида, с млечна сметана /може мляко и нишесте/ и с растителна сметана.
Разликата в цената на килограм е 3-4 ПЪТИ. Едната е 7-8 лв, другата 2-2,50лв..
Винаги питайте какво купувате.
Виж целия пост
# 55
В последно време ми е много важно какво ям и не са ми вкусни тези най-масови торти и затова бих избрала някоя по-малка сладкарничка, където да правят тортите с истински продукти. Това се отразява чувствително на цената обаче и е подходящо за семейни поводи в по-тесен кръг.
Ако е тържество с много деца и съответно трябва голяма торта не бих могла да дам 150 лв. примерно за хубава торта с домашни продукти и се спирам на по-големите вериги. А и децата съм забелязала, че се радват и забелязват най-вече на шаренийките по тортата, отколкото на вкуса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия