"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

  • 133 692
  • 748
# 30
18+ Simple Smile
Скрит текст:
Виж целия пост
# 31
Димана, страхотни снимки си пуснала на двамата чаровници! Благодаря!  newsm51

labrex, newsm51 и  снимките на Амине са невероятни, но това, което си поставила в Скрит текст ми хареса още повече. Добре, че предупреждаваш - 18+ защото такива като мен  и сърцебиене могат да получат!  newsm68

А аз ще продължа с информация за Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше


Някои факти за Толгахан:

- Толгахан не празнува рождените си  дни от 12-годишна възраст.

- Самият Толгахан признава, че е много сложен човек. Трудно е да се намери общ език с него.

- Вярва в злите сили  и се страхува от тях. Ето защо, всеки път преди снимките се моли.

- Работил е в повече от 20 страни по света.

- В момента живее в Лос Анджелис.

- Ежегодно в Турция се прави списък на най-добре платените актьори и актриси. Заслужава си да се отбележи, че лидерите постоянно се променят, но през последните години има един актьор, който всяка година е сред първите пет.

Около 40 милиона турски лири за своята работа печели за  една година, популярният актьор Толгахан Сайъшман. В счетоводството са взети само приходите от процеса на заснемане и рекламни договори. Актьорът признава, че обича да върши работата си и затова зрителите го харесват. "Аз съм обичан, заради своята  искреност и откритост, въпреки че някои хора обичат да чуват лъжи, повече от истината. Поради това понякога ми е трудно да се запознавам," казва Сайъшман.Колеги за работата с Толгахан:

- Gül Onat: "Tolgahan е много обикновен  човек, аз до сега не знаех, че е избран за  най-красивият мъж на света.  Аз  му казах: Сине, защо не ми каза. А той ми отговори: Лельо, нима такива неща се казват.  Как мога да кажа без повод - аз съм красавецът на света.“Аз наистина се влюбих в него, той е като мой син "

- Dresser Tolhagana на снимачната площадка: "Tolhagan в живота предпочита спортни дрехи, така че когато героят е с официално облекло  му е малко трудно, но това не е проблемен човек, лесно е да се разбираме с него - той никога не се облича  с останалите ..."

- Selma Kutluğ: "Когато говорим за  Толгахан, първото нещо, което ни идва на ум, е слънчево, усмихнато лице. Той е много енергичен и позитивен човек "

- Хакан Шукюр (известен турски футболен нападател) – „Аз участвам в много благотворителни кампании, Толгахан участва във всички. Искам да му благодаря за съпричастността.“

- Водещият на Beyaz show 2016 - Толгахан е  единственият актьор, който играе с очите си.
 [Tolgahan Sayishman] - Това е най-красивият комплимент, който някога съм получил.

Виж целия пост
# 32


А ето какво написа Амине Гюлше в социалните мрежи след последните снимки на „Сега и Завинаги“:

      Тази оферта получих от Gold Film Yapım и Фарук Тургут, който вярваше в мен, независимо от факта, че аз нямах никакъв опит, той ме хвана здраво за ръката и се изправи смело зад мен. Изказвам му безкрайно уважение и благодарност за това.


      В този проект, аз израснах, благодарение на всички мои колеги: Шафак Pekdemir, Тугай Мерджан, Tugche Кумран Yagyz Kandykmen, Юмит Йошино, Ayshegul Гюнай, Jønch Shahinbash Хакан Dinchkol, Танер Румели Ече Kokenli, Gozde Mutluer и нашия директор - Ед Teksoz. Също така, благодаря на всички работници, които са били зад камерите: за тяхната подкрепа и вяра в мен.


      Но има един, този, който ме подкрепя и каза, че ще успея от първия до последния ден. От време на време, когато ме беше страх и казвах: "Не, не се получи", той ми казваше, "не се отказвай, ще се справиш."  Душата ми - Tolgahan Sayışman, благодаря ви много.


    Ясин Soy от първия ден каза: "или ще се удавиш в голямото море или ще се научиш да плуваш." Благодарение на Аллах се научих да плувам.

     Благодарна съм и на всички мои приятели, фенове, които ме подкрепиха по време на цялото това пътуване. Благодаря ви, много ви обичам." 

      Да, свърши! Тази история свършва тук, но никога няма да се откажа от приятелството и комуникацията с всички тези хора!"

Виж целия пост
# 33
Привет във вечерен час!

Влизам в темата и виждам два  хубави поста.

Labrex Hug love001 newsm51

И аз да сложа нещо ала 18+ но не мисля да го крия, защото е красиво
Емилия, HugМного, много благодаря за информацията за Толгахан.. love001  newsm51 Много го харесах и с интерес ще следя всичко, което публикуваш за него. Надявам се да имаш голям материал за публикуване. Не е необходимо да е веднага, че да има какво да четем по-дълго Peace

Емилия Peaceи за Амине е супер, което си споделила. И двамата с Толгахан са искрени и откровени. И та екрана си личи, че имат доверие едни в друг и че са изградили добра професионална и приятелска връзка. Ето една снимка, която ми говори за това. Според мен това е зад кадър.

Виж целия пост
# 34
И от мен благодарности, момичета! Темичката живна и стана интересна! bouquet
Dimana-nova1,  bouquet за хубавите снимки! Hug

Емилия, 10х за информацията за Толга bouquet, а Амине е трогателно признателна на колегите си и особено на Толгахан.

Дано е щастлива! Peace

Виж целия пост
# 35
Много благодаря на всички за чудесните снимки  bouquet И двамата главни герои са много красиви.
Много ми е смешен Иит като е ядосан. Почва да прави някакъв тик с врата си и се предполага, че трябва да си сериозен гледайки това, а на мен ми става смешно  Embarassed
Виж целия пост
# 36
Да постна и снимка на Толгахан с половинката му в реала.
Labrex e публикувала на Амине с приятелят й.

Хайде и двете двойки в реала

Виж целия пост
# 37

Поканен от президентската двойка на ифтарТолгахан и друга голяма моя слабост и симпатия с половинките им.
Виж целия пост
# 38
Привет във вечерен час!

Влизам в темата и виждам два  хубави поста.

Labrex Hug love001 newsm51

И аз да сложа нещо ала 18+ но не мисля да го крия, защото е красиво

Ох, много ни самотно момчето!!! newsm12 Я да сложа нещо - да се сгрее ....  rotfImbo

Цитат
Емилия  за Амине е супер, което си споделила. И двамата с Толгахан са искрени и откровени. И та екрана си личи, че имат доверие едни в друг и че са изградили добра професионална и приятелска връзка. Ето една снимка, която ми говори за това. Според мен това е зад кадър.
love001 love001 love001
Съгласна съм с теб, Димана, снимката е зад кадър, а Толга и Амине наистина се разбират чудесно и са добри приятели, но заради ревнивата си съпруга, чиято снимка си публикувала,  Толга е прекратил взаимоотношенията си с Амине. Но клюките утре ще публикувам, защото сега се наслаждавам на любими моменти от сериала. newsm68

Много се радвам, че тази вечер толкова активно се включихте в темата! newsm51 Дано да продължим в същия дух, защото има какво да се коментира!
"Сега и Завинаги" е невероятен сериал! smile3521
Виж целия пост
# 39


Виж целия пост
# 40
newsm51Здравейте, приятели и последователи на "Сега и Завинаги"! newsm51
Спорна, приятна и усмихната седмица ви пожелавам!
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

      Много хубаво става в темата! Много снимки, информация - чудесно! Дано и тази седмица да продължим в същия дух, защото ще има какво да коментираме! Ще има интрига, стрес, сълзи, ще става все по-напрегнато и интересно!

И докато чакаме поредния епизод ви пускам няколко интересни подробности около нашите любимци.


16 sept 4:38 pm
Новость

       Толгахан Сайъшман също е пострадал от урагана Ирма. Той наскоро купи две къщи в Маями и след известно време те бяха засегнати от мощен ураган, помитащ тихоокеанското крайбрежие. Актьорът се оплаква: "Ако знаех, нямаше да бързам да инвестирам пари ...".


      И още един ураган, който плени сърцето на Толгахан - Алмеда Абази


но красивата съпруга се оказа много ревнива:

03 okt at 2:30 pm

      Журналистите на турски вестник съобщават, че заради неприязънта между Алмеда Абази и Амине Гюлше Толгахан Сайъшман прекратява всякаква комуникация с Амине. Слуховете за ревността на Алмеда се разпространяват още от заснемането на съпруга й в телевизионния сериал "Никога няма да се откажа". Дори и след сватбата, ревността на Алмеда не преминава, а по-скоро се засилва. Дори фактът, че Амине е във връзка с футболиста Месут Озил и се готви да се ожени за него, не можа да смегчи Алмеда. Абази настоява Толгахан да се откаже от своята бивша колега в социалните мрежи и младият мъж реши, за да не навреди на спокойствието на младата си съпруга  да изпълни всичките й прищевки.

    Много от върлите фенове на екранната двойка Ийт - Нур се нахвърлиха с обиди към Алмеда веднага, след като новината бе публикувана в пресата!

Дали има основание Алмеда да ревнува толкова силно съпруга си?


Толгахан Сайъшман учил Амине Гюлше да се целува

        Започвайки актьорската си кариера със снимките в сериала „Сега и завинаги“, младата „Мис Турция 2014“ Амине Гюлше, разказва, че се е чувствала много напрегната, особено в сцените с целувките с Толгахан Сайъшман.
      Толгахан обаче й дал едно рамо и за да ѝ помогне да се отпусне пред камерите, започвали да репетират десетки целувки преди снимките. Съветвал я да не се вглъбява толкова и да прави всичко без притеснения, докато накрая нещата не започнали да се получават от само себе си.

Източник - Теле Новелас SERIALBG


АМИНЕ ГЮЛШЕ И ТОЛГАХАН ИЗПИТВАЛИ СИМПАТИЯ ПОМЕЖДУ СИ ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ НА "СЕГА И ЗАВИНАГИ"

Амине Гюлше не познавала много актьори от Турция при започване на снимките на "Сега и завинаги". Тя взимала уроци по турски, защото е родена в Швеция и имала акцент, докато казвала репликите си. Държала се неестествено при снимането на любовните кадри между нея и Толгахан.

Започвайки актьорската си кариера със снимките в сериала „ Сега и завинаги”, младата „Мис Турция 2014”, разказа, че се е чувствала много напрегната, особено  в сцените с целувките с Толгахан Сайъшман.

Толгахан, обаче й дал едно рамо, за да помогне на колежката си. Толгахан започнал да я подкрепя и репетирали десетки целувки преди снимките. Той й казал да не се вглъбява толкова и да прави всичко без притеснения. Екранната Нур взела съвет от Толгахан и целувките започнали да се получават доста добре.
PHOTOTARGETS


ГРИЖА НА ТОЛГАХАН САЙЪШМАН КЪМ ОПЕРИРАНАТА АМИНЕ ГЮЛШЕ, НОВ ПОВОД ЗА РЕВНОСТ НА СЪПРУГАТА МУ АЛМЕДА?

     Животът е странно нещо, за разлика от филма, където Ийт твърди, че никога, за нищо на света, няма да се откаже от Нур, в реалността е друго. Толгахан се отказа от приятелството си с Амине. След сцената с целувката между Йиит и Нур в 27 серия от "Сега и завинаги", Алмеда направила такава сцена на ревност на Толгахан, че даже тръгнали слухове за тяхната раздяла. Двамата се принудили да публикуват обща снимка в социалната мрежа, за да им повярват и да престанат да се носят клюки за прекратяване на връзката им.

        Какво накара отново емоциите да изригнат с такава сила, че да го отнесат социалните мрежи и Толгахан вече да не приема за приятелка Амине? Амине се върна на работа незабавно след операцията, която претърпя. С какво успя, тя да навреди на Алмеда, че съпругата на Толгахан да избухне с такава сила? И защо жениха на Амине, в далечния Лондон, така и не дойде да види бъдещата си съпруга? Може би за Амине се е погрижил Толгахан? Кой знае, но много прилича на това, че Толгахан е подкрепил своята партньорка. Иначе как да си обясним тази нова жестока ревност от страна на Алмеда?
PHOTOTARGETS


     А ето и отговорът на Амине Гюлше: "Толгахан е много добър човек, но с него нямаме никакви лични контакти!"

   След време Амине Гюлше била принудена да прекрати всякакви отношения между нея и Толга, заради силната ревност на съпругата на Толгахан -  Алмеда Абази и приятелят на Амине - футболистът Месут Йозил.Доста дълго се получи newsm12  Дано имате търпението да го изчетете! smile3507

Позитивен, приятен и спокоен понеделник!
Виж целия пост
# 41
Привет!  Типична история за млади актьори, между които се появява привличане по време на съвместни снимки. Отстрани половинките ревнуват. Даже четох, че Амине и футболистът са били прекратили връзката си заради сериала. След това са започнали отново. Впрочем  Толгахан преди това имаше връзка с колежка, с която снимаше в "Сезони на любовта".
Виж целия пост
# 42
Оо,браво дами!
Изпуснах доста, но много се радвам да ви заваря толкова активни в темата.
Отивам да наваксвам и довечера заредени пред тв - то за нова порция интриги и откраднати любовни въздишки Wink
Виж целия пост
# 43
Здравейте!

Отдавна не съм влизала в темата и мислех, че вече я няма, но я намирам с друго име и доста активна последните дни. Браво! Много се радвам да съживим интереса си към този необикновен сериал.
За мене поне е такъв. Бях писала преди и сега ще се повторя, че една седмица, осъмвах всеки ден докато го изгледам докрая. Сега го гледам по БТВ по-спокойно и отново започнах да превъртам напред. Не е истина просто колко съм зарибена по този Толгахан Embarassed Embarassed Embarassed
Страхотен мъж с това негово невероятно мъжкарско и сексуално излъчване. Дори се забелязах, че връщам местата, където той има едни много хубави захвати, когато прегръща.
А толкова много ме е пленил с тези хубави ризи, които сменя, че започнах да ходя по магазините да търся на милото подобни ризи. Ужас!
Малко, обаче ми липсват повече целувки между Нур и Ийт. Има моменти, в които се гледат навеждат се един към друг и това се превръща в прегръдка. Понеже си падам по жълтини ми беше интересно да прочета за техните половинки. Може би има някакво вето в целувките. Така си представям нещата.
Благодаря на Димана, Емилия и Labrex за снимковия материал, интервютата и инфото. Flowers Bouquet lovekiss

Благодаря на Котелина за темата и дано я поддържа с нас.  lovekiss

Мелани, Вали, Newly Привет wavey wavey wavey


Ето една от ризите, които са му нещо като запазена марка в този сериал. И много му отиват. Предстои да го видим и с червена и със зелена и с бяла и т.н.


Виж целия пост
# 44

 
Вали, Flowers Rose Мелани, Flowers Rose Newly Flowers Rose

Ани, Flowers Rose специално за теб:

      Ийт Козан наистина изглежда перфектно във всеки един от епизодите. Адмирации за стилистите, но не е за пренебрегване и чарът на Толгахан (него и в чувал да го облекат, пак ще се усеща "невероятното мъжкарско и сексуално излъчване" - както много точно ти си го описала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия