Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

  • 67 889
  • 744
# 735
Dandiu86, а какви добавки ви каза д-р Калчев  да се приемат?

Препоръча ни Ортамол фертил плюс. ММ ги пи 4 месеца и при него имаха ефект, но съм чувала и за мъже при които нямат. Така че точна панацея няма.

На някой изписвали ли са "Фертилмен" или "Спермотренд"?
Виж целия пост
# 736

GERBER  когато преди около 4 години и половина ние с ММ избирахме при кого след дълго четене и проучване сведохме избора до двама-д-р Стаменов в клиника Надежда и д-р Явор Владимиров.За Стаменов само за консултация трябваше да чакаме повече от година,Владимиров ни прие буквално от днес за утре.И така той е лекарят на който се доверихме.Може все още да нямам успех(имам 2 бременности,но за съжаление приключиха с миседи),но не го сменям за нищо на света,защото чувствам ,че това е моят лекар.
Виж целия пост
# 737


GERBER  когато преди около 4 години и половина ние с ММ избирахме при кого след дълго четене и проучване сведохме избора до д-р Явор Владимиров. Владимиров ни прие буквално от днес за утре.И така той е лекарят на който се доверихме.

Къде приема доктор Явор Владимиров?
Виж целия пост
# 738
СБАЛАГРМ София е неговата клиника,намира се в Студентски град до Техническия университет и парк-хотел Витоша.
Виж целия пост
# 739
Здравейте Simple Smile
И тук да попитам:
 Да питам след вчерашната спермограма: Тератозооспермия и 10% по Крюгер, какви изследвания или хормони да пуснемна ММ , преди часа ни на 25 юни при д-р.Кацаров? За да сме с повече информация на прегледа и да се види обстойно какво е положението. Благодаря Ви предварително! Simple Smile
Виж целия пост
# 740
И на 10% по Крюгер ли слагат диагноза Тератозооспермия? За мен това си е чудесен % /ако спермограмата е правена в репродуктивна клиника/.
Виж целия пост
# 741
И на 10% по Крюгер ли слагат диагноза Тератозооспермия? За мен това си е чудесен % /ако спермограмата е правена в репродуктивна клиника/.

Първата я направихме в клиниката на д-р. Явор Владимиров в Ст. град. След прегледа (първия) д-р. Кацаров поиска спермограма от лабораторията на Майчин дом. Направихме я и беше 27%, а сега седем месеца след операция от варикоцеле е 10 %. Имаме навика вечер да разпускаме с вино, ММ рядко пие по една две ракии. Мисля и че алкохолът"помага" за лошата морфология...
Виж целия пост
# 742
Moрфология 27% е адски много, но дори и да е толкова, тя не пада така рязко с 17% !!
В Майчин дом не са много точни СГ , съм чела от други хора.
Ако някой иска може да пусне нова тема.  bouquet
Виж целия пост
# 743
Момичета, днес ще пусна нова тема.
Виж целия пост
# 744
Заповядайте в Новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия