Околоколедни бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 91 147
  • 754
# 750
хайде в новата тема, моля Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/?topic=1014225.msg36140165#msg36140165
Виж целия пост
# 751
Аз откакто открих силиконовите форми не ползвам хартиени такива за мъфини.
Иначе знам, че кексовите теста с кисело мляко залепват.

Бухва ли ви кекса в силиконовите форми?
Аз силиконови ползвам само за мъфини, отделно формичките слагам в тавичка за мъфини (моята е с 12 гнезда) идеално си бухват, никакви проблеми засега.
Иначе кекс не пека в силиконова форма, имам достатъчно от стандартните.
Виж целия пост
# 752
Търся тема в която се обяснява е подробности за това как се меси тесто за погачи /питки /хляб но за начинаещи 😊!


Благодаря ,но исках отделна тема или нещо подобно където е само на тема ,,тестени ”
Виж целия пост
# 753
Чудех се, кое прави сладкото тесто по-хрупкаво - маслото ли, яйцата ли ...  newsm78
Виж целия пост
# 754
Пишете в новата тема, Пепи я пусна в началото на страницата. Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия