Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коледата чука на вратата, юнчето подарък чака под елхата!

  • 50 946
  • 727

Анкета

Име на новата тема

Опции:

# 15
И нашата кака беше при дед Мороз и Снегурочка Simple Smile  с русофилите.
Нали ходи по руски фестивали.
Виж целия пост
# 16
Нинив, какво ги правите тия килограми? Направо си мисля че Марина е като бебе на 8-9 месеца пред вас Simple Smile
Хипо, доста неприятно. За камъни в бъбреците пробвай мечо грозде. Само че като тръгнат тия камъни боли много. Поне моите като излизат е ужасно. Аз затова не ходя на лекар, че като отида се почват изследвания за бъбреците,  а тях не съм ги правила повече от 3 години, че са с разни отрови. Simple Smile Аз ям много сладко, но кръвната ми захар е много ниска. Пада под долната граница.
KittyCatty, ти как си? Малката като каже аааа и да сочи нещо се правя че не я разбирам. Изпада в ярост, но след това или се опитва да ми го каже или си го взима сама. Вече се катери на всякъде. Дори се качва сама по стълбите /аз съм зад нея и готова да я хвана ако тръгне да пада/ Simple Smile
Маги, ние сложихме пентаксима ноември и нямаше проблеми.
Как се справихте с тоя дядо Коледа? Марина като го видя и като писна, а то беше едно младо момче, което много и се радваше.
Ние пък с тия вируси съм откачила вече. Каката ми е с 39 температура от няколко дни, а откакто и спря сърцето при една темп побелявам. Общо взето не бях спала 3 дни заради малката /излиза ни и другото кучешко зъбче/, тъкмо една нощ поспах и сега пак 4 дни заради каката. Идва ми да хвана Витоша, ама малкото теле го кърмя още и много ще реве. Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Маги,Пентаксим е да,заменен беше само 2016г заради скандала с турските партиди...Сега го върнаха. Иначе както решиш за отлагането. Аз съм по-предпазлива все...
Колкото до проговарянето не знам,ама от към разбиране е страхотна Йони. Всичко ми разбира,само дето нещо от към послушание....тича,разхвърля,знае че й е забранено нещо и се оглежда наоколо дали гледам и пак си прави каквото си е наумила.Иначе поне самаси заспива,което много ни улеснява.идва,гушва се в мен или баба си и за 5минутки наобяд е готова,за 15мин -вечер,точна като часовник. Сега растат последни кътници и нощем се буди помне веднъж да си иска мляко,но от 23ти (когато става на 1,6г) заменям изцяло ам с козе. Абе растат децата да са ни живи и здрави!
Виж целия пост
# 18
Ау, Милена, колко голяма изглежда Марина на профилната ти снимка! Цяла госпожица! Йоана е направо бебе Simple Smile
Скрит текст:
Нищо, че кг са и много. И голямата беше така, явно имат тежко кости.
Йоана става все по-дива! Голямо инатче е, държи да стане по нейната! Не знам как ще се оправяме с тия характери...
Виж целия пост
# 19
Явно Йоаните са все инатливи-и моята е такава! Направо не знам накъде ще се развие още тоя инат.а и се ядосва като не може да направи нещо, че гони и скорост.
Виж целия пост
# 20
Нинив, много са сладки двете кукли. Simple Smile А и колко си приличат. Ето я Марина с папагала на гърба си:
Скрит текст:
Тя все пак е на 1година, 7 месеца и 6 дни. Не дава да и връзвам косата за нищо на света. Simple Smile
Сорента, не са само Йоаните. Всички са инати. Това нашето е взело моя и на баща си ината /а ние сме инатливи/ Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Марина има дълга коса Simple Smile, може би затова ми изглежда голяма. И каката не дава много да й връзвам косата, само диадема носи без възражения. И от време на време се съгласява на сплетена коса.
Аз пък все си мисля, че не си приличат, може би заради различния цвят очи.
Ината им не ще да е от имената Simple Smile Поне са упорити заради него.
Виж целия пост
# 22
Мале,че са сладкииии Simple Smile))
И нашата Стела хич не слуша.Тедито като й кажеш,че нещо не трябва да се прави и разбира.И кака им беше така- много палава,но за сериозните неща послушна.
Но Стела е голямо чудо,само да й кажеш че нещо не трябва и отива.Постоянно драска навсякъде с химикали-стени,чаршафи,книжки,върху себе си,катери се,спира Тв и то най-вече като е там баща й за да го ядосва Simple Smile))

Миналия ден ги пуснах на центъра,ми тя като хукна,не мога да я стигна,викам си ще се метне в шадравана.Не съм свикнала с такова чудо да се оправям Simple Smile))
Сега ще потърся и аз някоя снимка
Виж целия пост
# 23


Виж целия пост
# 24
Много красиви момиченца си имате !! Пу пу , живи и здрави да са ви!
 Последно ще ви питам за Пентаксима, утре сме на ваксина, ще са минали 9дни от както оздравя Митито, да я слагаме ли? Честно всеки път съм  така нервна преди ваксина, но сега съм в пъти повече. Хем знам че досега всички освен МРПто са минавали леко и пак се притеснявам..
Виж целия пост
# 25
Сладуранки да са здрвички.
Миналата седмица във вторник бихме пентаксима в четвъртък и петък беше с температура, а от снощи е с кашлица и сополки. Незнам дали е от ваксината (все пак имунитета им отслабва) или е истинка поради рязката смяна да температурите. И зъбки ни никнат май май е смесица от всичко.
Виж целия пост
# 26
Маги,това решение само ти можеш да си го вземеш!
Аз бих я сложила, защото както както беше казала Кити, не обичам да отлагам и се радвам ,че всичко мина вече!
Виж целия пост
# 27
Уау ! Какви пораснали сладкишчета си имате ! Heart
Виж целия пост
# 28
Ей какви са сладури всички юнчета Simple Smile И вече не са бебета, големи човечета изглеждат!
Маги, пък слагай я тая ваксина, че да знаеш, че са свършили! Макар че наистина това е решение, което само родителите може да вземете. Ти си познаваш детето, знаеш здравичък ли е. Аз твърдо отказах да я слагаме на 29.12.
Виж целия пост
# 29
Много хубави дечица.
Ние слагахме шествалентната ваксина.Около две седмици преди нея беше малко настинал.Но когато си запазвахме час за нея педиатърката съобрази колко време трябва  да мине между настинката и ваксината.Проблеми не сме имали.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия