Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Забременели след ин витро - Тема 42

  • 88 051
  • 768
# 45
Елдорадо, без такива мисли. Щом лекаря при който раждаш е преценил, че можеш естествено, значи действате така. Винаги в процеса на раждане може да се променят нещата. Аз ти пожелавам тази нощ или утре сутрин да се случи твоето чудо. 😜🎈❤
Виж целия пост
# 46
А може ли ако предпочитам секцио да си кажа че искам🤔
Виж целия пост
# 47
Кети, 28 + 3 съм, рано е още.
Дънди, браво на момчета, всичко да е наред до финала.
Елдорадо, успех за леко раждане и не мисли щуротии (кой го казва само, най-голямата параноя 😆), но съм сигурна, че ти си желязна и ще се справиш геройски. Аз дори не съм си помисляла за нормално раждане, понеже припадам от по-силна болка. И от операция ме е страх, разбира се, но то май няма лесен начин да излезе това бебе. Важното е на финала мама и бебо да са добре, другото се преживява.
Виж целия пост
# 48
Записвам и аз да ви чета, като ми остане време.
Леко раждане на всички, на които скоро им предстои.
Виж целия пост
# 49
Слънце, моето възстановяване няма да е леко и кратко, но ще го преглътна,
Елдорадо, не се мери с моите години, не моЖ мЪ стигнА Wink
Виж целия пост
# 50
Хайде, хайде Нандинче, има няма 4 години разлика и аз съм в кюпа. Hug
Виж целия пост
# 51
Елдорадо,
Разбирам как се чувстваш... С първата бременност преносих 3 дни, имах чувството, че няма да родя никога... Накрая една лекарка ме прегледа за разкритие и без изобщо да ме предупреждава ми направи разкритие, за което исках да я убия, но факт- часове след прегледа ми почна раждането.
Това с годините го има само в България... Моя приятелка 5 лекари в България й казаха, че задължително трябва да роди секцио, понеже е на 40 години, отиде във Франция и там никой дума не издума... роди си супер леко, даже едва не роди в асансьора на болницата.
И аз не смятам, че ин витро зачеването има нещо общо с начина на раждане.
Виж целия пост
# 52
Стеличка, затова съветвам Елдорадо да се заложат на секса с мъжо, поне е сигурно, ме ще е по-приятно от това някой да й направи разкрие, за да тръгне раждане.
Виж целия пост
# 53
Прозорци не мих, но днес се разхождах 3-4 часа, докато не ме заболя зверски кръста. И едно хубаво осексване приложих(по препоръки на Дънди Hug) и въпреки всичко не и не. Joy


Стеличка, много е особено чувството. Имаш чувството, че не се случва на никой друг, а само на теб.
Виж целия пост
# 54
Хахахах, Елдорадо, я пак пробвайте тази вечер. 😂
Виж целия пост
# 55
Елдорадо, скоро ще родиш... ще видиш, че аз много познавам Simple Smile
Има една тънкост на секса за раждане, казват че е самата сперма е едно от нещата, което действа като активатор, тъй че е важно да не се ползва презерватив. Не съм го пробвала лично, беше ме страх, че мъжо обикаляше басейни точно предните дни. Но две приятелки родиха един ден след този метод.
Виж целия пост
# 56
Какви басейни точно е обикалял, че са толкова страшни?
 Flutter
Виж целия пост
# 57
Ох, Нандин,
Аз съм си патила с вагинални инфекции след плуване в басейн и се психясвам много на тази тема...
Виж целия пост
# 58
Че няма да плуваш ти. Пък дя ти “донесе” нещо той от басейн...
Виж целия пост
# 59
Нандин, разбира се че е абсурдно, но тогава така го чувствах, дни преди раждането човек започва да се страхува от всичко... включително и от инфекции. Но не това беше акцента. Метода е добър, които иска да пробва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия