Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Книгите със списание Журнал - тема 2

  • 87 186
  • 568
# 555
Аз също си купих Съседът на Лиса Гарднър в края на септември и току що я започнах. Ако някой я иска, по-добре да си я поръча, не мисля че скоро ще я пускат пак. Предните 2 книги на авторката ми харесаха много, дано има още книги от поредицата за детектив Ди Ди Уорън.
Виж целия пост
# 556
Аз също нямам търпение да започна книгите на Лиса Гарднър, но преди тях имам други за четене.
Сега чета „Идеалният мъж” Джули Гаруд.
Виж целия пост
# 557
Здравейте, вчера си подреждах книгите и открих, че тези съм си ги купила по няколко пъти Blush

Ако някой ги е изпуснал и ги иска, може да пише на лично. 🙂
Виж целия пост
# 558
5.11.2020

Aмбициозен готвач, съдия и лъжица романтика ...
Зоуи Харпър печели желаното място в кулинарно състезание по телевизията. Това разкрива нейния път към славата и богатството. Едва започнала, тя се оказва с твърде много неща на главата си. Не само трябва да се бори със свръхконкурентната и очевидно нечестна Шер, но и бързо развива увлечение към един от съдиите – наистина вкусния Гидиън Ървинг.
Съвсем скоро залогът е много по-голям от кексчета и кордон бльо. Ще спечели ли Зоуи състезанието или изкушението Гидиън е твърде голямо? И дали Зоуи е наистина готова да рискува всичко за любовта?
Виж целия пост
# 559
Мастър Шеф на книга, хихи. Само съдията да не е ала Гордън Рамзи или нашия нервак Ангелов, че каква ти любов .. тигани ще летят. Ще я пропусна.
Някакви трилъри няма ли, очаква ли се нещо по-така .. за душата?
Виж целия пост
# 560
Аз нямам търпение да видя кой ще е историческия дано да е някоя нова книжка, да не е издавана вече
Виж целия пост
# 561
На 12.11. от Историческите любовни романи ще излезе „Мечтая за теб” Лайза Клейпас.
Виж целия пост
# 562
Пак заглавие, което го има в читанката. Не че се изненадвам.
Виж целия пост
# 563
Днес си купих на  Елизабет Лоуел - "Нощният гмуркач". Не знам издавана ли е преди, защото за мен е нова книга.
Виж целия пост
# 564
Да, „Нощният гмуркач” е издавана.
Виж целия пост
# 565
Здравейте, за всички почитатели на Нора Робъртс - през ноември всяка събота и неделя от 20:00 по Диема Фемили.
https://diemafamily.nova.bg/news/view/108/Романтични-филми-по-лю … -по-DIEMA-FAMILY/
Виж целия пост
# 566
3.12.2020

Меридит и Нина Уитсън са толкова различни, колкото могат да бъдат две сестри. Едната е останала вкъщи, за да отгледа децата си и да се грижи за семейната овощна градина, а другата е последвала мечтата си да обиколи света и да стане известен фотожурналист. Но когато любимият им баща се разболява, Меридит и Нина отново се оказват на едно място, заедно със студената си майка Аня, която дори в този момент не предлага утеха на дъщерите си. Като деца единствената връзка между тях е била руската приказка, която Аня понякога е разказвала на момичетата през нощта. На смъртното си легло бащата настоява приказката да бъде разказана за последен път – чак до края.
Така започва неочаквано пътешествие в истината за живота на Аня в разкъсания от войната Ленинград преди повече от пет десетилетия. Редувайки миналото с настоящето, Меридит и Нина най-накрая ще чуят мъчителната история от живота на майка им и това, което научават, е тайна, толкова ужасяваща, че ще разклати основите на семейството им и ще промени това, което вярват, че са.
Виж целия пост
# 567
Другата седмица ИЛР е на Лорейн Хийт - В леглото на дявола, за съжаление книга, която пак е издавана и преди.... на тези от вас които не са я чели: ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ Simple Smile Хубав и усмихнат ден! Heart
Виж целия пост
# 568
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия