За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 71 105
  • 747
# 690
Правя постна питка. Кажете ми как да закрепя сусама, който смятам да й ръсна от горе. Без яйце не стои.

Намажи я със зехтин и след това поръси.  Peace
Виж целия пост
# 691
Пробвано е. Не е това търсения ефект, защото лесно пада.
Виж целия пост
# 692
Пробвано е. Не е това търсения ефект, защото лесно пада.
Вода , само вода намазваш.
Виж целия пост
# 693
Мерси, Марчева! Ще те послушам!
Виж целия пост
# 694
Мерси, Марчева! Ще те послушам!
Колкото - толкова. Няма много да се залепят след като няма яйце.
Виж целия пост
# 695
 Моля да ме орентирате каква тава ще ми трябва за грамажа на тези продукти. Колко време г-д трябва да се пече.

http://www.vkusnoteka.bg/2014/06/blog-post.html?m=1
Виж целия пост
# 696
Моля да ме орентирате каква тава ще ми трябва за грамажа на тези продукти.

http://www.vkusnoteka.bg/2014/06/blog-post.html?m=1


bobi_bs, Ани е отговорила най-долу в коментарите: Тавичката е 20:30 см. Peace
Виж целия пост
# 697
В коментарите е уточнила, че тавичката е 20х30 см.
Лабрекс ме е изпреварила.
Виж целия пост
# 698
Мога ли да запазя до утре тесто за мекички/бухтички с бакпулвер?
Знам че със сода почернява, но не знам как ще се "държи" това с бакпулвера
Виж целия пост
# 699
Как да сготвя свински джолан?
Виж целия пост
# 700
Как да сготвя свински джолан?
Печен става разкошен, но ти трябва време.
Виж целия пост
# 701
Как да сготвя свински джолан?
По тази рецепта,но го правя в гювеч
http://pep-4o.blogspot.bg/2010/01/blog-post_6862.html?m=1
С кисело зеле
http://magiasmoni.blogspot.bg/2014/02/schweinshaxe-mit-sauerkrau … -tontopf.html?m=1
Само джолан с мед,балсамико и кола
http://vkusenden.blogspot.bg/2017/07/blog-post_16.html?m=1
С повече зеленчуци
http://mysweethobby.blogspot.bg/2012/05/blog-post_82.html?m=1
Виж целия пост
# 702
Как да сготвя свински джолан?

Напоследък фаворит ни е тази рецепта с бира http://ilrai.blogspot.bg/2015/01/blog-post_17.html?m=0
Виж целия пост
# 703
Как се приготвят сладко-пикантни хапки?
Виж целия пост
# 704
Мога ли да запазя до утре тесто за мекички/бухтички с бакпулвер?
Знам че със сода почернява, но не знам как ще се "държи" това с бакпулвера

Правих веднъж, нищо не стана. Бакпулвера като го активираш трябва да печеш явно веднага или до 30 мин най- много. Но при мен мекици с бакпулвер не станаха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия