Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

  • 197 612
  • 1 658
# 1 200
Суровият бекон е твърде солен за моя вкус, но е много удобен за приготвянето на спагети, пици, кисело зеле и всякакви ястия, в които може да се добави бекон. Харесваме го вкъщи.
Виж целия пост
# 1 201
Аз го ползвам доста - и на ленти, и на кубчета. Харесва ми.

Таня, взех и от двата вида, затова съм сигурна Simple Smile Стоят при разядката с патладжан и още нещо подобно. Всички са в еднакви кутии, но с различни етикети.
Виж целия пост
# 1 202
Суровият бекон е твърде солен за моя вкус, но е много удобен за приготвянето на спагети, пици, кисело зеле и всякакви ястия, в които може да се добави бекон. Харесваме го вкъщи.


Дори суровият е солен?
Виж целия пост
# 1 203
Да. Солен е.
Виж целия пост
# 1 204
На мен ми е ок newsm78 Даже добавям сол, ако го слагам примерно с картофи или ориз.
Виж целия пост
# 1 205
Тия дни гледам някакво свинско контрафиле с подправки, за сушене било. Споделете как го сушите в хладилника и с каква хартия, малко поотмина сезона, ама ми се хапва Grinning
Виж целия пост
# 1 206
Суджук съм сушила в хладилник, от този ХХЛ който и сега е на промо.
В хладилник с ноу фрост и в хладилната част. Слагам скаричка, отгоре кухненска хартия лист да обира влагата, отгоре суджучето. С точилката като се сетя, го понамачквах да се сплеска. Обръщах през ден. И ставаше.
За филето предполагам е същата работа...дано хладилника да не е обикновен, че има влага.
Може и в хартия да се увие..

Суровият бекон мен не ми хареса - като подметка. Сухо, сухо...няма сдъвкване този гьон. То и какъв бекон е-не е бекон за мен, чистак филе си е. С милиметри беличко , и то по единия край само....
Виж целия пост
# 1 207
То и какъв бекон е-не е бекон за мен, чистак филе си е. С милиметри беличко , и то по единия край само....
hahaha hahaha hahaha
Виж целия пост
# 1 208
То и какъв бекон е-не е бекон за мен, чистак филе си е. С милиметри беличко , и то по единия край само....
hahaha hahaha hahaha

Тета ако не е с мин. 2 сантиметра сланина не одобрява бекона Wink

Не знам от кога Лидл предлагат чорапогащници 40 Ден, забелязах ги миналата седмица и реших, че като за 3 лв. си струва да се пробват. Днес си го обух и съм много доволна. С микрофибър е.
Виж целия пост
# 1 209
Тия дни гледам някакво свинско контрафиле с подправки, за сушене било. Споделете как го сушите в хладилника и с каква хартия, малко поотмина сезона, ама ми се хапва Grinning

Редовно суша от него - на балкона, на сенчесто и проветриво място.
Виж целия пост
# 1 210
Здравейте! Мнение за дамската самобръсначка? Чудя й се....
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/291807/gallery/over … /lg/291807_01.jpg
Виж целия пост
# 1 211
Свинското месо за сушене е хубаво, но е доста мокро. Маринатата е течна направо. Иска си сушене на студено и проветриво мсто. За хладилника не мисля, че ще стане. Ние сушихме два пъти, второто още не сме го доизяли. Може да му се пусне вентилатор първите дни за по няколко часа да излзе влагата по-бързо.
Виж целия пост
# 1 212
За маслините без костилки в буркани от иберийската седмица са, и аз ги дебна има зелени и черни.
Виж целия пост
# 1 213
За маслините без костилки в буркани от иберийската седмица са, и аз ги дебна има зелени и черни.


Вчера взех от малките пакетчета,но не са така вкусни като тези в буркана. Crossing Arms

Преди си бяха постоянно налични,испански,950мг,5-6лв струваха , бяха при киселите краставички,чушките в буркан....много страдам за тях.Един буркан в къщи свършваше за ден-два.

Кога ще има иберийска седмица?
Виж целия пост
# 1 214
Др. седмица ще е италианска и червен пасатор видях на плакат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия