Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 62 708
  • 574
# 570
Здравейте! Търся си гъба за Карнобат. Ако някой може да ми изпрати, ще съм много благодарна☺️
Виж целия пост
# 571
Здравейте мами,
спешно търся кефир в София, мога да я взема от всеки район и по всяко време.
Виж целия пост
# 572
Установих, че гъбата ми пак много е пораснала. Ако някой иска по Еконт да ми пише на лични, само да си поемете разходите.
Виж целия пост
# 573
Здравейте,имам проблем с моята гъба.
Започна да се провлачва млякото заквасено от нея и има някаква гадна вкусова нотка.
Някой имал ли е подобен проблем, мога ли да я оправя ?
Последно вчера сложих в едно малко бурканче и пак така, стана бързо заквасяването ,до сутринта беше готово,но самото мляко се влачи и е гадно на вкус.
Иначе гъбата е беличка, не знам какво се случи.
Виж целия пост
# 574
Измии я и залей с преварена студена вода за едно денонощие да се растартира Simple Smile
Аз си правя кефира в хладилника вместо за 1 ден става за седмица - заливам гъбата в едно бурканче с мляко и поставям бурканчето на най-топлия рафт(най-далеко от камерата) на вратата на хладилника след седмица прецеждам кефира в чаша и отново поставям в хладилника в чисто бурканче отново заливам гъбата Simple Smile
Една чаша седмичнно ни е достатъчно за пробиотик на стомаха а и не нараства много така че да се ангажирам да я раздавам ако някой поиска да му дам ще я извадя да прави кефира на стайна темература и тя бързо щще нарастне и ще му дам ама в тази ковит обстановка няма такива желаещи Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия