Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подсъзнанието може всичко/68 Линкове за всички техники има на 1 стр.

  • 69 492
  • 790
# 30
gal_ka, много добре написано! Благодаря ти за полезното мнение. Мисля, че такова вглеждане би било полезно за всеки човек, дори и да няма конкретни проблеми и помага да се достигне до едно ново, много по-високо ниво на самоосъзнаване и себепознание. Успех с психологията! Simple Smile
Виж целия пост
# 31
Благодаря, Петя! Точно това исках-да споделя наученото и с другите и се радвам за добрия прием. Лека вечер!
Виж целия пост
# 32

Чудесно е, когато човек не пази познанието, което е придобил само за себе си. А безкористното добро винаги се отплаща. Лека вечер и на теб!  Simple Smile
Виж целия пост
# 33
Заповядайте.
http://www.ansmed.ru/books/lgpuchko-mnogomernaya-medicina-sistem … eleniya-cheloveka
Това е линк към първата книга, но на края на страницата има връзки към всички книги от поредицата. Мисля, че ще се ориентирате лесно. Диаграмите могат да се увеличават и свалят/разпечатват. Основата на диагностиката е да се овладее стабилно радиестезичната работа. В книгите се дава подробно метод за изчистване на причините чрез вибрационни редове, който обаче е доста сложен и времеемък. По-добре да се ползват вълни или вибрации с определена честота, готови или съставени пр. молитви и др. методи.
Сърдечно благодаря!
Виж целия пост
# 34
Успех, радост и щастие ⛵
Виж целия пост
# 35
Само за сайта на Мишел се сещам в момента, но той е месец за месец.

http://www.astronews.eu/?page_id=20

И на Кирил Стойчев, но пак е за месеца:

https://www.astrohoroscope.info/moon.htm
хич не ме бива да ги следя тези цикли. Ако не сти вие да споделяте ще пропусна всичко, писане на желания,правене на карта на желанията и всякакви новости.  Благодаря ви!
Напоследък чета Чопра и Дайър Вайн. Единият за физическото, а другият за душевното здраве. Обичам да чета синхронно.
Нормално е да имаме страхове. В повечето  случаи  ни служат за  предпазване от различни беди. Но и ни помагат да вървим напред и да каляваме характера си. Като малка бях много плашлива. Страхувах се от всякакви промени,от новости и от какво ли не. Лека полека започнах да се променям,или по-скоро съдбата ме принуди да се променя. Сега,като поглеждам назад ,откривам колко много са ми били нужни и страховете, и неудачите, и "лошите" хора,които срещнах по пътя си! Благодарна съм на всичко,което ми помогна да стана това,което съм. И на вас особено много. Петенце, благодаря за книгата:hugs:
Виж целия пост
# 36
danilu, за фазите на Луната и часовете аз ползвам едно мобилно приложение - Lunar Phase. Доста е подробно и удобно и може да се гледа колкото пожелаеш напред.
Виж целия пост
# 37
danilu, за фазите на Луната и часовете аз ползвам едно мобилно приложение - Lunar Phase. Доста е подробно и удобно и може да се гледа колкото пожелаеш напред.
Ще пробвам:hugs:Heart
Виж целия пост
# 38
Благодаря,ще си го инсталирам.Ще погледна и по горните сайтове,радвам се че ви има.
аз си пиша 10 желания 10 дни в една специално направена тетрадка с 10 листа.
Виж целия пост
# 39
Дано да ви е полезно.  Grinning
Виж целия пост
# 40
Аз, да си призная по най-допотопния начин - от стенния календар  Embarassed
Виж целия пост
# 41
Нищо лошо няма, даже си е за хвалене, че не караш по мързеливия начин. Blush
Номерче, ще обясниш ли защо всяко желание е на отделна страница. Нещо си описваш подробно или? Извинявам се за въпроса, но ми стана интересно.
Виж целия пост
# 42
]Не,не на отделна страница.Десет желани си ги преписвам десет дни,ако някое се е сбъднало,на другия ден го земастваш с ново.
Взех си 10 лисчета с различни весели цветове,прошнуроваха ми като тетрадка и си пиша.
И аз ползвам календара в къщи,но ме вълнува точно дали на новолуние в овен когато се пишат желанията  има празен курс на луната,Петенце били хвърлила едно око в твоето приложение?
Виж целия пост
# 43
Благодаря. Разбрала съм неправилно, извинявам се.
16 април 2018 - пълнолуние в 04:58ч. Курс на Луната - възходящ, без други допълнения. В някои дни дава Ascending, Descending Node или обратното, което значи че в 1 лунен ден минава през възходящ и низходящ курс. Такъв ден погледнах, че е 23 април - седмия лунен ден. Приложението е на английски. Няма го точно терминът Луна без курс.
Виж целия пост
# 44
Ascending, Descending Node-Това би трябвало да обозначава съвпадите с възлите.Погледнах,че на 23 април Луната е в съвпад със северния лунен възел.Без курс означава, че не прави аспекти с никой т.е няма взаимодействие между нея и останалите планети.

Тук гледам часовете на новолунията:
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2018/

Петенце, а нещо като void course пише ли? Мисля, че така се обозначаваше на английски.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия