Кауфланд - тема 27

  • 74 760
  • 730
# 375
Портокалите и мойте бяха кисели и спрях да вземам.Минах на ябълки,а ягоди си взех от Лидл.
Виж целия пост
# 376
Здравейте,някой може ли да ми каже колко бонбона са в кутия "Мерси" от 400 грама ?
Виж целия пост
# 377
По спомени-малката кутия-20;голямата-30-34. Дано не те подведа но ,в класа на големия бяха 36деца и винаги взимах две малки,че голямата не стигаше.
Виж целия пост
# 378
Благоаря ти , а тя голямата кутия 400 грама ли се води или повече?
Хич не ги разбирам.
Мен ми трябват за 30 деца.
Виж целия пост
# 379

Хич не ги разбирам.
Мен ми трябват за 30 деца.

Вземи по две от малките, нали и госпожата ще почерпи. Та така ще стигнат за всички.
Виж целия пост
# 380

Хич не ги разбирам.
Мен ми трябват за 30 деца.

Вземи по две от малките, нали и госпожата ще почерпи. Та така ще стигнат за всички.
bouquet
Благодаря.
Виж целия пост
# 381
Кърпичките Молфикс миришат и доста, и гадно, и сладникаво Confounded. Не ми харесват, не бих купила и за себе си, не пък за бебе. Добре че си бърша обувките с тях, предимно.
Виж целия пост
# 382
Зехтинът на Коста Доро в Кауфланд, който е пуснат в промоцията 2 на цената на 1, хубав ли е за готвене?
Виж целия пост
# 383
Зехтинът на Коста Доро в Кауфланд, който е пуснат в промоцията 2 на цената на 1, хубав ли е за готвене?
Никой студено пресован зехтин не е хубав за готвене - превръща се в чиста отрова. За готвене са термоустойчивите мазнини.
Виж целия пост
# 384
Зехтинът на Коста Доро в Кауфланд, който е пуснат в промоцията 2 на цената на 1, хубав ли е за готвене?
Никой студено пресован зехтин не е хубав за готвене - превръща се в чиста отрова. За готвене са термоустойчивите мазнини.
Много силно и невярно изказване!
Нефилтрирания е най-добър за студена консумация, но принципно всички екстра върджин зехтини стават за готвене и не са вредни или опасни за здравето.
Виж целия пост
# 385
Има достатъчно информация в нета от авторитетни източници. Тук е мнение срещу мнение. На когото му е важно, ще си провери.
Виж целия пост
# 386
Ами най-малкото е нелогично да даваш луди пари за студенопресован зехтин и после да готвиш с него. Нали предимствата му се дължат точно на това, че не е обработен топлинно? Като го хакнеш в манджата дори и да не стане вреден прословутата му полезност отива на кино.
Виж целия пост
# 387
Аз не че готвя много, но когато го правя е с т.нар. масло гхи, което си е топеното масло на баба, но нали уж е полезно. Днес си купих от маслото на промоция, ще го пречистя и готово.
Виж целия пост
# 388
Зехтинът се слага на края на готвенето. Няма проблем.
Не става вреден, просто вече не е толкова полезен - наполовина полезен става, да го кажа така по-простичко.
За готвене може да се вземе рафиниран зехтин - той е минал топлинна обработка.
Виж целия пост
# 389
Ако ще се добавя в края на готвенето, след отстраняване на храната от огъня, това е по-приемливо и не е "готвене" на мазнината. Ако ще се готви на ниска Т, под 150 градуса, което е температурата му на опушване, пак може, но остава проблемът, който посочва Месечинка. Както и да е, темата е за друго, да не преча на хората с нежелана информация, просто отговорих на конкретен въпрос. 🙂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия