Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

  • 48 442
  • 780

Анкета

Заглавие за следващата тема?

Опции:

# 15
Елени се върти като пумпал във всички посоки и от корем по гръб и от гръб по корем. Аз я подпирам тя не иска да лежи особено по гръб. Не иска да спи  по гръб камо ли да  стои. Почна да еика та та папа е такива много е смешна.
Виж целия пост
# 16
Ооо за обръщането - шегуваме се с баща й, че има баласт в памперса, защото не само, че спря да се върти, но като пробваме да я завъртим, дава всичко от себе си да се върне в изходна позиция по гръб. А можеше да се върти от гръб по корем на 3м.
Виж целия пост
# 17
И моя бебок се върти във всякакви посоки,на 4м5 е, и го прави още от 4 месеца, но това не трябва да е мерило на никой. Всяко бебе е различно. При него проблем е че ако не сме навънка немоф да кротуяа и да се забавлява без да мъника повече от 10 минути, той или спи или мрънка общо взето:))) вечер обаче брат му и баща му като се върнат и бебока се превръща в добър бебок:) явно не му е забавно с мен:)
Виж целия пост
# 18
и при нас е атракция тати като си е вкъщи... чак ревнувам, то не са усмивки, не е гукане :Д Чудно дете става, ахахах!
Виж целия пост
# 19
Моят мъник се обръща от гръб настрани и това е. От гръб по корем не може, от корем по гръб също. По корем въобще не иска да стои, не знам защо така. И аз се чудя дали да се притеснявам.
Виж целия пост
# 20
Жана моя е на 4 мес и 16 дни и положението е същото ! Върти се от гръб настрани и дотам, по корем издържа не повече от 2 мин и почва да се напъва и не му харесва. Според още им е рано, на зълва ми малката е на 9 месеца доскоро не можеше да се обръща
Виж целия пост
# 21
Моят мъник се обръща от гръб настрани и това е. От гръб по корем не може, от корем по гръб също. По корем въобще не иска да стои, не знам защо така. И аз се чудя дали да се притеснявам.

Анди е същият. Няма никакъв интерес към въртенето, заразлика от бъркането в чинията ми.
Виж целия пост
# 22
Аз като я сложа по корем си изпъва ръцете и си вдига главата и гърдите  чак.
Брат й на тази възтаст беше егати мързела нищо не правеше.
Виж целия пост
# 23
Моят се върти и застава по корем обаче почва да мрънка .Незнам какъв е тоя мерак да се обръща по корем,а после да реве че не може на обратно.Ето сега преди малко се завъртял в кошарата и докато се усетя си чукна главата в решетката.Сложих допълнителен обиколник,че досега бяхме с един по-нисичък а като навири глава,стърчи над обиколника.
Аз се чудя дали не може да навреди ако го слагам да сяда.Ортопедът каза след 6 месец да го слагаме,но не питах за колко време.За летния кош казаха,че може но той все пак е леко легнал.
Виж целия пост
# 24
Ние сме на 4м и половина, на 8-ми март се завъртя за първи път 😊 от корем по гръб. От тогава се е въртял 7-8 пъти, а от гръб на корем все още неможе.
Да ви кажа за сядането и аз се притеснявам, но го слагам в седнало положение 🙄 Какво да направя, като сам се набира, иска седнал, омръзна му на детето да лежи, дано не направя някоя беля с това седене 😒 След 2седмици съм на ортопед да видим.
Виж целия пост
# 25
Лорен се върти от гръб по корем и от гръб настрани, като я оставя по корем надигаа дупе и изпъва ръцете, но не може да се завърти.
Да се отчета бяхме на ваксина днес втория прием на Хексацим, 66 см. и 6800 кг. е бебка.
Виж целия пост
# 26
Да се запиша в новата темичка и аз. Ванко се върти от гръб по корем но само в едната посока. Може и в дрругата но трябва да му помагам а и май не я предпочита...
Виж целия пост
# 27
Не се притеснвайте, ако сега за завъртането ви е филм после ще е за сядането,лазерно,изправянето,прохождането. Всяко бебе си осеща нещата за неговата възраст по различен начин. Ето го моя мъник се върти във всички посоки от 4м, батко му на 5м мисля за първи път се завъртя изобщо от гръб по корем!така че чил.
Виж целия пост
# 28
Мама ме светна, че аз въобще не съм пролазила, та малко се поуспокоих. Просто все се панирам, защото, донякъде и заради дългата жълтеница, върви все по-мъничък от наборчетата момченца.
Виж целия пост
# 29
Малдини и ние изкарахме много дълга жълтеница...може би 2 седмици след изписването му бяха жълти очите и лицето. Не се върти на никъде , но гледам да не го мисля, защото само се притеснявам. Някои бебета направо прохождат без да лазят изобщо. Ще стане, нищо им няма на децата
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия