Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Февруарски бебета 2018

  • 49 095
  • 770
# 765
Вашите бебета стряскат ли се? Моя вече няколко пъти се сепва и после плаче много.
Виж целия пост
# 766
Чула съм, че преживяват отново раждането като им се провира дреха през главата и датова не обичат.


Ехааа много интересно, не се бях замислила...
За стряскането не се притеснявай, напълно нормално е, нервната им система не е развита напълно. Моят се стряска при изпукване на телевизора, на пода като вървя и от други такива звуци
Виж целия пост
# 767
Вашите бебета смеят ли се насън? Моят мъник не се смее когато е буден, но заспи ли и започва да се смее. Ние много се радваме, но ни е странно защо не ни се смее и когато е буден .
Виж целия пост
# 768
И нашият смуче всичко подред най-много ръцете си.Прави и балончета много.Бибата изобщо не я признава.Засмуква по 2-3 пъти и я изплюва.
С цялото ми съобразяване какво ям,онзи ден си взех ягодки,докато бяхме на разходка.Бебето си заспа вечерта,а мама си направи лакомо една голяма мелба с половината кутийка....Още към обед се обрина,но реших,че съм го прегряла.На другият ден когато не се махнаха ,вече се сетих за ягодите и така.За около три дни изчезнаха.
Виж целия пост
# 769
Моето дете се смее и буден, и на сън, и при цокане Simple Smile

Доста се стряскаше в началото, но напоследък ми прави впечатление, че ако натрупа повече впечатления или го видят повече хора, ако пътуваме стрясканията зачестяват.
Виж целия пост
# 770
Нова тема:
http://m.bg-mamma.com/?topic=1034028.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия