Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

  • 59 778
  • 677
# 15
Най-добрият дерматолог лично за мен е д-р Люси Попова. Приема на частно за жалост. Едното й работно място е МЦ Дерматологикум на бул България, а другото - Токуда.
По НЗОК ходих на дерматолог преди две седмици и вчера - пак, за контрола. В МЦ Неоклиник, малко преди пазара Иван Вазов, при д-р Кътева, от която останах доволна.
Виж целия пост
# 16
При д-р Денчева ходим в дерматологичната клиника ние.
Виж целия пост
# 17
Здравейте, търся ателие за изработване рамки за картини?
Здравейте, на Пирински проход до 36 СУ има ателие за рамки.
Виж целия пост
# 18
Здравейте, търся ателие за изработване рамки за картини?
Здравейте, на Пирински проход до 36 СУ има ателие за рамки.

Също и две ателиета на Вихрен - едното до млекарницата, в малко магазинче, където има и Изи Пей, а другото е по-надолу в посока Пушкин, в приземния етаж на един блок от дясната страна. Вижда се от улицата.
Виж целия пост
# 19
Мога ли в 20 ДКЦ да отида и срещу заплащане да ми сложат мускулна инжекция, която си закупих от аптеката? Не ми се виси пред кабинета на ОПЛ или пред кожния (в който ми я изписаха), че да ми я сложат.
Виж целия пост
# 20
Дали някой може да даде актуална инофрмация дали може да се поднови шофьорска книжка в 6-то РПУ /  книжката не е вадена в  София/. Не разбирам защо трябва да се ходи до КАТ. Не ми е изтекла, нямам актове, нищо. Иначе постоянният ми адрес е в София. Благодаря.
Виж целия пост
# 21
Трябва да си смениш местоположението, в което се водиш на отчет в КАТ и вероятно тогава ще можеш да си преиздадеш новата книжка в 6 РПУ.
Виж целия пост
# 22
Ако си имала промяна на постоянния адрес след първоначалното издаване на книжката (а по написаното от теб съдя, че най-вероятно е така), не може в 6-то, само в КАТ. Ако си сменяла фамилията, също. Ако е преиздаване заради изтекла валидност, тогава може.
В същото положение съм и аз. Simple Smile
Виж целия пост
# 23
Точно така е .Постоянният ми адрес е в София и се водя на отчет в друг град. Т.е., ако реша да я преиздам в 6-о РУП, трябва да е изтекла ли?
Виж целия пост
# 24
Това с отчета не го разбрах! Ако е само изтекла, можеш да я смениш в Шесто, но при наличие на промяна на обстоятелства (адрес, семейно положение, фамилно име) - в КАТ.
Виж целия пост
# 25
Ако книжката е издадена в Бургас, примерно, а иска да я преиздаде в София, трябва да смени града, в който се води на  отчет.
Виж целия пост
# 26
Ама тя книжката не се ли издава според постоянен адрес? Затова, ако се смени постоянен адрес, и да не е изтекла книжката, се сменя.
Виж целия пост
# 27
Ами знам ли дали ще може да се преиздаде в 6-то РПУ, ако човека се води на отчет на друго място. В случая не говорим за издаване на книжка за пръв път. Мъжът ми си сменя мястото, където се води на отчет в КАТ, но той не го направи за да си преиздаде книжката, а за да плати глоба и нямам идея дали това може да се свърши в РПУ-то.
Виж целия пост
# 28
Преиздаване на лично документи е само по постоянен адрес. В този смисъл, ако книжката е издадена в Бургас, няма начин да се преиздаде в София. Освен ако междувременно не е сменен постоянният адрес. Тогава обаче се преиздава в КАТ, а не в РПУ по адрес. Следващото преиздаване вече (при изтекла валидност, изгубен документ напр.) може да е в РПУ-то по местоживеене. Но не трябва да има промяна в личните данни.
Виж целия пост
# 29
Може ли да препоръчат добър учител по английски в района или на един превоз път?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия