Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебешката количка - цяла наука за второ висше №39

  • 84 089
  • 725
# 720
Не си купувайте количка на Cam без да сте сигурни дали ще намерите резервни  части за нея в бъдеще. С моята имах големи главоболия. Купихме я юли месец 2016 година. Закупихми я от магазина на Chipolino. който уж са вносители на Cam за България, като служителката ни увери, че имат сервиз и резервни части. Още на петия месец се скъса копчето на чантата . Нищо занесохме я на шивач – направи я. Точно когато направи две години вдигнах предните колела да кача количката на тротоари и планката която се намира долу над двете задни колелета  свързва рамата просто пропадна . С една дума заварките се скъсаха. Докато стигна с количката до колата се изтърка задната гума и се спука. Закарах количката в сервиза на Chipolino и там ми казаха , че ще поръчат от Cam нова рама. Казах добре и си тръгнах. Проверих в интернет колко струва рама за коричка Cam и ми се изправи косата. Между 600 и 1000 лева. Отидох при първия заварчик на алуминий , който завари рамата и за десет лева я направи по-здрава от оригиналната. В това време ми звънят от сервиза и ми казват , че според Cam не съм ползвал количката по предназначение / с една дума съм носил товари, перални и хладилници/, отделно тя е модел от 2015 година /от преди три години!/  и нямат вече никакви части за нея. Помолих служителката да ги попита поне за външни гуми и повече тя не ми се обади. Звъннах и на другия ден  и тя като робот ми повтори същото: „Модел 2015, няма части/. Влезнах в интернет и звъннах на всички вносители на гуми в България и продавачи. Размери 240х 47 – няма никъде. С 300 зора намерих магазин във Франция който за 10 евро имат вътрешна и външна .но са в отпуск до края на месеца. Днес писах на Cam за всеки случай дали имат гуми този размер и получих отговор , че офисът им е в отпуска от 6 август до 24  август и на 27-ми ще ми отговорят на запитването, а днес е втори август?!. С една дума  - втори път няма да избера Cam, лесно се развалят, нямат части, а сервиза им не ти помагат.
Виж целия пост
# 721
Мнение за колички Bexa Ideal new ?
Виж целия пост
# 722
Здравейте!  Може ли някой, който е поръчвал от www.babymarkt. de да сподели по какъв начин е направил поръчка? Опитвам се да платя чрез PayPal до адрес на Габиели в Германия, но не успявам - изписва проблем с адреса.
P.S. Може и на ЛС.
Виж целия пост
# 723
Здравейте!  Може ли някой, който е поръчвал от www.babymarkt. de да сподели по какъв начин е направил поръчка? Опитвам се да платя чрез PayPal до адрес на Габиели в Германия, но не успявам - изписва проблем с адреса.
P.S. Може и на ЛС.

Пиша в скрит текст, защото в бъдеще може да е полезно на още някого:
Скрит текст:
1. Когато сме в кошницата НЕ избираме директно PayPal, а Weiter

2. На следващата страница отново се изписва адреса за доставка, без значение, че го имаме вече добавен в адресната книга. Отново кликваме на Weiter

3. Ето тук вече избираме PayPal

4. Отиваме най-долу и кликваме на Weiter

5. Прехвърля ни в профила в PayPal, влизаме в него и потвърждаваме сумата, след което ни връща в babymarkt.de
6. Показва ни адреса за доставка, какво поръчваме и на каква цена. Остава само да потвърдим окончателно поръчката:


Това ми е четвъртата поръчка и винаги минавам по този път. Само първия път си блъсках главата докато разбера, че не трябва да се избира директно PayPal, а да се мине през гореспоменатите стъпки.

Успех!
Виж целия пост
# 724
Има нова тема
Виж целия пост
# 725
Здравейте,
Харесах си Sola 2  на Mamas and papas , най -вече заради това , че е лека пък и цената ми хареса.Щях да я поръчам от английския сайт. Вчера ходих да я гледам в магазин , но ми направи впечатление , че коша за новоредено е много малък .Аз ще родя началото на октомври, като това значи , че бебето ще е на 4 месеца януари , когато ще е най- студено. Мисля , че този кош за зимно бебе ще е малък, заради дебелите дрехи и завивки .Вие на какво мнение сте? Предложете друга количка , която да е лека. Живея на 4 етаж без асансьор.
Мерси.


Здравйте,
Вижте модела на Cybex Balios S, според мен кошът е достатъчно голям и е доста лека.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия