Лидл 114 - Априлска тема

  • 139 090
  • 1 184
# 1 125
И при нас ще е така, и на мен най вече за цвеклото ми е зор.

Вкъщи и за морковите, защото всички много обичаме салата от моркови.

Иначе има две приставки за филийки, една по-едра и една по-дребна. Аз днес ползвах по-едрата за краставици и тиквички, прави филийки с дебелина 2-3 мм. Така че дребната сигурно направо ще ги прави прозрачни (идеално за чипс).
Виж целия пост
# 1 126
Мерак си ми оставаааа!
Нито лук, нито домат нарязах с рендето- на каша ги направи и на люспи едвам ги извадих...
Утре или вдругиден ще се връща- измито и подсушено ще е!
Съсипах вечерята  smile3537
Виж целия пост
# 1 127
На обикновено ренде успяваш ли да ги минеш? Аз не. По същия начин е и електрическото. То е ренде, не нож и не робот.
Виж целия пост
# 1 128
Не ми и идва на ум да стържа домат и лук на ел. ренде, то просто не е за такива продукти. 😏
Виж целия пост
# 1 129
И аз с ренде Simple Smile мисля за моркови основно да го ползвам. Зеле дали става?
Виж целия пост
# 1 130
И аз искам да знам дали и как стържете зеле с него.Защото докато го включа,докато нарежа зелето на парчета достатъчни за да влязат в рендето,докато го почистя после,аз за това време ще си го настържа с картофобелачка без да мия и прибирам уреди после Simple Smile
Виж целия пост
# 1 131
А кои лидъски бисквити са хубави за чийз кейк? 
И тази извара сладкарската дали е достатъчна за крема или да и сложа още нещо?
За сладко няма да питам, че си имам 100% фаворит Grinning
Виж целия пост
# 1 132
За лук и домати има чопър.
Рендето е за твърди неща...ряпа, червено цвекло и моркови.
 Толкоз.
За зелето го нищихме на дълго и на широко зимата....с робот или ръчно е най-добре.
Виж целия пост
# 1 133
Че и на кутията/снимката/ има нарязан лук на филийки!
Аз съм почти с една ръка и ми е трудно да режа или стържа дори и на ренде,
с чопъра става пак на пюре, а аз искам на филийки, доматите мога да нарежа.
Виж целия пост
# 1 134
Връщай...щом не ти върши работа за това, за което мислиш да го ползваш.

Моето е на Мулинекс...лук не съм пробвала. Коминчето ми е тясно за цяла глава кромид...
Виж целия пост
# 1 135
Зеле, моркови, цвекло, картофи стържа вс приставката тип ренде на робота от лидл.
Бискивити за чийзкейк ползвам в една синя опаковка, лев и нещо струват. Пак в робота ги меля тях заедно с маслото. За секунди са готови.
Виж целия пост
# 1 136
Не купувайте нахут на тази цена! Ще ви пратя камион! Тук е по 40 цента.
От Иберийската седмица препоръчвам туроните! Не ги пропускайте, особено империала! Крема каталана също е страхотен десерт
Този турон империал, дето е с нуга тип "чупи зъб" ли е? Шоколадовия с екструдиран ориз хубав ли е?

 По принцип да, но има някои, които не са чаааак толкова твърди. Много ги обичам, но с моите зъби- трудно. Смуча на малки парченца Simple Smile Този с ориза също много го обичаме. Абе турон ли е, грешка няма.
Виж целия пост
# 1 137
Морковите и цвеклото ги накълцвам на чопъра, почти като рендосано е. Нямам място и за ренде, въпреки че ми изглеждат удобни ел.рендета и роботи.
За центрофугата се чудя, пак поради липса на място. Може ли да се ползва само купата отделно?
Виж целия пост
# 1 138
Че и на кутията/снимката/ има нарязан лук на филийки!
Аз съм почти с една ръка и ми е трудно да режа или стържа дори и на ренде,
с чопъра става пак на пюре, а аз искам на филийки, доматите мога да нарежа.

С приставката за филийки ли става на пюре, аз реших че си стъргала на някои от другите приставки.
Виж целия пост
# 1 139
А за какво ви е лук на кръгчета? 😊
Аз в чопъра за супи, яхнии и т.н готвено...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия