Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ужасни, смешни срещи

  • 207 028
  • 985
# 945
Ох много се смея и ще дочета последните страници на един дъх.

Сетих се да ви разкажа за моя случка от ученическите години, не толкова смешна, но все пак. Не помня как с въпросния младеж се бяхме запознали по интернет у излизахме няколко пъти(уникално момче, но така и нищо не се получи...това е друга тема)... Та на Н-тата среща отиваме в игрален клуб, поиграхме малко, пък седнахме да пием по кафе и младежа изчезна до ве-це-то....пет минути, десет минути, ...аз нещо блеех и докато се усетя стават 25 ....и ахааа тамън да стана да си тръгна, защото реших как ме е зарязал и той се връща, заявявайки ми директно " извинявай, че се забавих, имах разстройство". ..
Човешко е, но ме шокира директноста му Joy

А назад като чета се сещам за един на секс-емеси много силен(странното беше, че аз нищо сексуално не му пишех), но така пишеше направо без дъх да останеш, на живо пълна нула, ама пълна.
Виж целия пост
# 946
Много забавна тема! Ще разказа за една моя история, която не е точно среща.
На една дискотека в родния ми град, където всички се познаваме, едно момче, с което преди само сме се поздравявали  започна да ме сваля. Тогава бях на 17 години, той на 23. Цяла вечер искаше да  ме изпрати, да ми вземе номера и тн. Аз обаче изобщо не го харесвах и му казах, че ще спя при най-добрата ми приятелка и затова няма как да ме изпраща, но той упорито настояваше да му дам номера си. Понеже знаех номера на приятелката ми наизуст дадох нейния, за да ме остави намира. И така вечерния ми час наближава, аз се прибирам вкъщи, лягам си и в 3:00 приятелката ми звъни и казва, че въпросното момче й звъняло и след като не вдигнала телефона отишъл пред тях.... Явно младежа е бил пиян, защото влязал в двора и започнал да чука по прозореца то в стаята на баба й... Жената много се беше уплашила, на другия ден казала, че първо помислила, че сънува, после решила, че ще звънни в полицията, но я било страх да стане от леглото.
От днешна гледна точка считам за много добро решение тогава да дам номера на приятелката си и да кажа, че ще спя при нея, защото ако беше дошъл пред нас, баща ми сигурно щеше да го убие. 😄
Виж целия пост
# 947
Винаги съм ходела на срещи, как съм си тръгвала е отделно 😁 Биг сити с друго дразни 🙂
Виж целия пост
# 948
Първи курс студент, заведохме ме в Май Клуб - един приятен хип-хоп бар в центъра. Не съм имал среща, просто искахме да чилнем с няколко дружки. Някаква тийнка започна да върти опашка, заговорихме се, поиска да разменим номера след като се понатиснахме. По едно време ми поиска сиучера, че й се пушило, а навън било хладно. Свалих любимия ми суичър на Ел Ей Райдърс, подарък от Щатите и й го сложих на раменете. Не се върна и предположих, че е духнала. Викам си идеално - излезе повод да се видим по-нататък. Звънях пет-шест пъти, сигнал свободен, ясна работата. Там някъде разбрах, че джентълмен = балък.
След няколко години отиваме с колеги от университета на клуб Шугър и виждам едно момче със суичър като моя. Досрамя ме да го питам откъде му е, да не си помисли, че му правя намеци Smile


Скрит текст:
ЖУЛИЕТО, АКО ЧЕТЕШ ТОВА И Е ОЩЕ В ТЕБ МИ ГО ВЪРНИ!!!!!!  
Виж целия пост
# 949
Скрит текст:
ЖУЛИЕТО, АКО ЧЕТЕШ ТОВА И Е ОЩЕ В ТЕБ МИ ГО ВЪРНИ!!!!!!  

Това е много яко, ще ме извиняваш, че се смея 🤣 гадно за суичъра, де ...
Виж целия пост
# 950
Хаха, голяма забава е тази тема.
Преди 3-4 години, в бар, един пич се навърташе около мен много настоятелно, все да пушим навън двамата, да пийваме шотове. Но въпреки това ми се стори се свежарка и му дадох номера си. Оказа се, че сме в една посока с него и приятелка, споделихме таксито. На другия ден бях рожденичка, естествено като типичен овен съм се похвалила, и сутринта получавам смс да сляза пред блока ми. Какво да видя въпросния ми купил цветя и подарък. Излезнахме на среща на следващия ден, реших да го уважа заради жеста, а той милия вече мислеше, че сме си двойка Simple Smile)
Виж целия пост
# 951
Жулието, бързо да му връщаш суитчъра на човека! Grinning Много ме разсмя. Иначе и аз съм имала култови срещи. Преди повече от 10г излизах няколко месеца с един младеж. След първата ни среща ми се наложи да отсъствам от града за няколко дни заради изпит и му писах съобщение, на което така и не отговори. И така няколко дена ни вопъл, ни стон.. и аз тотално го отписах. След седмица някъде научавам от общи познати, че е катастрофирал и е в болница. Та след като се възстанови излизахме на още няколко срещи, като някъде на третата ми заяви, че няма търпение да ме запознае с майка си и че ако и тя ме хареса - аз съм жената. Приех го повече като шега, ама все пак си ме стъписа.. Пък изглеждаше напълно самостоятелен и не съм усетила да е мамино синче. Явно е искал да ми каже, че намеренията са му сериозни, но пък моите не бяха. Те така, бързо приключиха нещата.
Виж целия пост
# 952
Сетих се за един, с който излизаме на първа среща, обаче усещам, че не ми е ок нещо.... бях решила, че няма да излизам повече с него, обаче той звъни настоятелно доста дни наред. Аз все намирах някакви причини да му откажа учтиво, така че да не го засегна. Рекох си, ще се усети накъде духа вятърът.... Обаче той не, накрая му казах, че просто не сме един за друг и той като ми вдигна скандал по телефона, леле...... И накрая ми вика - Аз мислех да ходим при вашите да ти искам ръката, пък ти!!!!!   Хахаххаха
Виж целия пост
# 953
Оф то и аз имам бивш, който тъкмо като напуснах, викаше че тъкмо брак щял да ми предлага. Е, след 5 години ама... Grinning Много обичат да говорят така мъжете, като не се случи на тяхното.
Виж целия пост
# 954
Вие поне сте били двойка, как да е с такова изказване, а аз с този съм излязла веднъж на кафе и то не беше особено сполучливо....
Виж целия пост
# 955
Да, съвсем наясно съм с разликата, просто казвам, че това много често е дежурна реплика, съвсем не е инцидентен случай.
Виж целия пост
# 956
М, дааа, сладури с комплекси и извесни липси....

Не е точно среща, но имам познато семейство. Не сме много близки, живеехме в един квартал, после и децата са ни на близка възраст и по площадките сме се срещали също. Над 15 г. се познаваме. Обаче мъжът така и не запомни как се казвам....хахаха, всеки път ми вика "мадам", "госпожа", "ей", "ъъъъ"
Виж целия пост
# 957
Не знам дали съм го писала (най-вероятно, но не точно в тази тема).
Голяма irc компания сме. Невръстен младеж много ревал на мой приятел за телефона ми... и той взима, че го продава за каса бира Joy Обажда ми се младежът... "бла бла, ама много те харесвам", "ама да излезем", "ама той еди кой си ми даде телефонът ти". Аз тогава гадже май нямах, ама този беше малък (ученик, а аз кака с има няма 6-7 г). Няма отърване. С букет пристига... ще ме води на дискотека. Опитваше ме да ме омае с коли, че баща му държал еди коя си софийска дискотека. Излязохме на една среща. Доста усилия ми костваше да се разберем.
Поддържахме контакти известно време и обсъждахме новите му гаджета Joy
Виж целия пост
# 958
Ха, като каза кака, се сещам, може да съм го разказвала и друг път, ама 11 клас сме, спретнали сме купон у една съученичка, техните бяха на вилата, по едно време се изтъпанчват три нейни съседчета - хлапета в шести клас. Тя от любезност ги покани да останат, едното се лепна за мен, дъра-бъра, не мога да се откача. Сладурче беше иначе. На другия ден в училище съученичката разправя, че хлапетата били решили "ще ги напием и ще ги изчукаме". Шести клас, голям смях! Обаче това, дето се беше лепнало за мен, да вземе да реши, че е много влюбено и след последния час ми се изтъпанчва пред училище с един голям букет. Излизам и в същото време виждам и един приятел от друг град, просто приятел, но много близък, минавал през града и решил да ме изненада, и аз като го видях, му се метнах на врата, а на хлапето му увисна ченето... и букета.
Виж целия пост
# 959
Преди много години бях харесала един музикант, явно той мене също, но не се познавахме, аз работех до ресторанта, където той вечер свиреше. Та ходил нашия да разпитва колегите ми за мене, бла, бла...и вечерта, като минавам покрай ресторанта, чувам по микрофона "добър вечер, Елизабет". Ей, така се стреснах, че се разбързах, паднах се пребих и си скъсах дънките на коляното. Срам!!!
На следващият ден идва музиканта, диск с музика да ми подарява, запознахме се, ама ужасно ми беше неловко, а и бях млада и неопитна. И нищо не се получи, човека се дръпна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия