Хранителен дневник в снимки

  • 103 683
  • 509
# 360
яйце, протеин, кокосово брашно и овесени трици на сандвич- пресата
Виж целия пост
# 361
яйце, протеин, кокосово брашно и овесени трици на сандвич- пресата


Чудно изглежда Simple Smile Да питам каква е пресата, не е гофретник явно. Имам малка преса с две оребрени леко страни, горна към долна, за сандвич. Дали е подобна? Много ми се ще да пробвам нещо такова, но не на гофретник...само това нямам в шкафовете
Виж целия пост
# 362

нещо такова, подарък ми е

на оребрено правя с  гауда, чедър и яйце
долу вдясно се вижда какво е


свиди ми да си купя гофретник
то и тия двете ги използвам веднъж на три месеца
но девойките с гофретници показват големи изкушения (Мия и Таня Flowers Hibiscus)
Виж целия пост
# 363
Привет. От мен, едни чудно вкусни "печени" мини-омлетчета с тиквичка и копър. Участва миниатюрно количество олио за намазване на дъното на тигана.

Виж целия пост
# 364
пилешко бонфиле и сьомга - всичко на фрайъра
Виж целия пост
# 365
Нарязано домашно сушено свинско контрафиле, сардини и песто...или когато на човек не му се готви 😃
Виж целия пост
# 366
сладко - бадемово мляко, яйца, кокосово брашно, брашно от бадеми, протеин
солено - бадемово мляко, яйца, моцарела, спанак



Виж целия пост
# 367
Херци, давай и пропорции. Много изкушаващо изглежда.
Виж целия пост
# 368
не знам, Ню, на шесто чувство готвя
то си зависи и от качеството на еденичните продукти - моцарелите се разтичат различно, протеините са различно сладки и гъсти
като тесто за палачинки гледам да е, малко по-гъсто, във ВМ темата слагат и бакпулвер
само не слагай извара, голямо мазало става, снимки няма Mr. Green
Виж целия пост
# 369
Да похваля, че днес за първи път опитах пълнени чушки с кайма и карфиол. Бяха страхотни! Сега остава и аз да се науча да правя, защото оризът много ми липсва.

Виж целия пост
# 370
Една любима закуска: омлет с ябълка и канела (то "нормалната" рецепта е палачинка и с брашно, но моята е по-вкусна) и маскарпоне за разкош. Кафе със сметана и подправки.
Виж целия пост
# 371
Може ли рецепта?
Виж целия пост
# 372
Коя? Моята или оригинала?
Оригинала е тук
https://youtu.be/nd4YNn7INyk
 (малко брашно и захар, нарича се  "палачинка с ябълки")
В моят вариант няма брашно и захар, а и вместо мляко има малко сметана. Направо омлет.
Ябълката на парчета с масло и като поомекнат изсипвам разбитите яйца. Ако е на тиган се обръща, ако е във фурна-не.
И за да съм по темата:
Вратни пържоли с праз и чушка, в малката чинийка пребиотици (суров праз,лук и чесън), в чашата пробиотик (ферментирал сок от червено цвекло)
Виж целия пост
# 373
Вие не ядете ли ? Само аз показвам.
Това са моите "бухти" от 1 яйце и една лъжица тахан, но изпечени на картия във фурната за да замразявам и имам под ръка. В случая 3 яйца и 3 големи лъжици тахан. В бурканчето е "конфитюр" от манго без захар, с агар-агар (300 г замразено манго, 3 г агар-агар и малко вода, на слаб огън около 20 минути).

Пп. Имам още едно бурканче "конфитюр", това не е всичкото. Стига НИ за дълго време, подяжда ме ММ, нали и той на НВВМХ.
Виж целия пост
# 374
Танче, много ми допада ентусиазма ти. Дано е заразен. Прати малко по мрежата, моля Hug


И аз да си кача кето хляба, дето го правя почти всяка седмица


От рецептите на Вили е: https://www.vilistime.com/bg/2018/12/19/keto-hlqb-leneno-bademov … brashno-chubrica/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия