Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Февруарчета усмивки раздават и на мама сърцето сгряват!

  • 46 828
  • 755
# 15
Ако може и нас да ни добавите-Димитър с термин на 17.02.2018г.роден на 08.02.2018.Първо бебе на 31 г.съм.

Ние сложихме двете ваксини на 17 мин.месец +първи прием на ротавирусната.След това смених два пъти Кул Пачовете,но нямаше проблеми след това.
Виж целия пост
# 16
Момичета, при първа възможност ще ви добавя и снимки и ще сложа, само да се добера до компютъра. Simple Smile

Ние сложихме двети ваксините на един път. Сега другата седмица пак така втори прием. Не е вдигала температура, сменя кул пач два пъти.
Виж целия пост
# 17
Ние трябва да сложим другата седмица две наведнъж и от сега ми е притеснено.Мисля директно да му сложа Кул Пач.
Ротавирусната още ли е безплатна,защото  педиатърката е доста незапозната и спомена,че трябва да я купуваме?
Виж целия пост
# 18
Ротавируса е безплатна - да.
Аз съм много раздвоена - за свое собствено спокойствие бих искала да ги сложим в един ден и да забравиме, но за самото дете имам чувство че е по - добре да е пред 10-15 дни / че и повече /.Затова и избрах през две седмици да ги слагат, не знам до колко е правилно!
Виж целия пост
# 19
Ное чудно се наредихме вкъщи. Сутринта видях, че бебо е с млечница, а сега се оказа, че баткото е носител на стрептококи. Имаха два случая на скарлатина в градината и казаха на всички здрави сеца да пуснат гърлен секрет и нашия излезе с положителен резултат. Сега ще е 10 дни на антибиотик. Казват, че бебета до 6 месеца не могат да се заразят заеади имунитета предаден от майката, надявам се бебо да е добре. Успокоявам се, че поне е малкото зло -хванахме го навреме преди да развие симптоми при баткото, но ще си изкара 10 дни на антибиотик. Оплаках се.
Виж целия пост
# 20
Mama_Bear, дано баткото бързо се оправя, а бебето да си е все така здраво!
И аз да се оплача - от вчера ме боли едната гърда и.си мисля че имам запушен канал. Сега пия лецитин и правь компреси. Според мен защото изведнъж спря нощните хранения и спи по цели нощи.
И да споделя за ваксините - заради престоя ни в болница два пъти когато още нямаше месец, бяхме на лекарска комисия и му ги отложиха със шест месеца. Та вашите притеснения и аз ще ги имам, но чак октомври. Няма да успеем да сложим ротарикса.
Виж целия пост
# 21
Е аз доста се чудих дали да разделям ваксините, но накрая прецених да послушам педиатъра и да ги слагаме наведнъж. А и мисля, че ако ефекта от тях трае 2-4 дни е по-добре в месеца веднъж, отколкото два пъти да премине бебето през това. Надявам се все пак да няма странични ефекти и да ги изкара без проблеми и температура.
За Ротарикса също ме посъветваха няколко човека да не я слагам, а педиатъра беше 50/50 и прецених, че и без нея ще минем.
Виж целия пост
# 22
Aa мен защо ме няма отпред - термин 5.02, бебе Вики, родена на 01.02
 
Тя сега пак започна да издава леки звуци наподобяващи смях, скоро я очаквам.

Ваксините ги разделихме първия път. Втория прием ще са наведнъж. Няма да даваме ротарикс.
Виж целия пост
# 23
Здравейте, момичета.
Аз съм от априлките, но ви следя, тъй като ме интересува по колко спят вашите бебета през нощта, без да се будят?
Виж целия пост
# 24
Моля да ме запишете на първа страница - бебе Дарина, родена на 8.02., първо дете.

Ваксините ги сложихме на веднъж тъй като трябваше да ходим всяка седмица и стреса за нея по траен. Надявам се другата седмица всичко да е наред при слагането им. Винаги ще ми е притеснено. 
Момичета, сменихте ли бибероните със следващия размер? Днес пробвах биберон за 3+. Дари така бързо си изпи млякото, че не разбра как така вече свърши и се разплака?
А до кога мислите да стерилизирате?
Виж целия пост
# 25
Момичета мога ли да направя анкета (ако да как?)или админа на темата ако може- относно ротавирусната ваксина, че много се чудя дали да я давам . И искам да видя колко от вас са дали колко не,Че ми е малко трудно да се връщам на зад в темите и да чета .
Виж целия пост
# 26
На нас вчера заедно с инжекциите му дадоха и нея.Да си призная не съм чела за или против нея,просто реших да има всички ваксини.
Виж целия пост
# 27
Утре сме на двете ваксини на един път. Дано минат леко, само Куулпач лепенки ще си подготвя. По скоро ме притесняват следващите почивни дни... Ако ми потрябва лекар кой ще ме отрази не е мн ясно Sad
Виж целия пост
# 28
Не съм чела и аз много за ротарикса,но позната на братовчедка ми, която работи в Центъра за заразни и паразитни болести я е посъветвала да я сложат.И честно казано това наклони везните при мен.

Здравейте, момичета.
Аз съм от априлките, но ви следя, тъй като ме интересува по колко спят вашите бебета през нощта, без да се будят?

Ние сега сме краят на вторият месец и нашият спи около 8-9 часа.Вече не помня от кога не е ставал през нощта...
Виж целия пост
# 29
Mama_bear,бързо да се оправя батко и бебе да е здравичко! Hug

Бебо понякога спи по 8 часа,по-често прави по 6.5 часа пауза Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия