Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

  • 52 674
  • 779
# 30
Аз съм давала, но отдавна. Беше ок, сега незнам как са. Няма ли тема за кухните?
Виж целия пост
# 31
И ние сме назад, 4 плода и толкоз зеленчука и само оризова каша, но не бързам де, глутена ще е чак началото на юли.
Като съм гледала кухните във всички има захар, кр.масло и сирене, винаги можеш да не му даваш десерта а да измисляш ти. Аз съм се насочила към беборани, тя е единствената от 6 мес
Виж целия пост
# 32
Благодаря и аз за темата!
Честит имен ден на Елени. Жива и здрава и щастлива да е.
И аз мисля попара да правя с вода. С чай не я харесвам.
Нямам идея как да продължа захранването, но изкупих ДМ днес. Каквото се сетих, взех.
Не се бях сетила, че може да е от гъбичка този обрив. Мерси. Ще се обадя на ЛЛ да видя какво ще ми каже, но познавайки я, няма да ме отрази. Секрет ли се дава? Може ли по мое усмотрение да занеса?
Виж целия пост
# 33
Кейти, доколкото съм чувала "въздушните бани"/стоенето по голо дупе помагат в тия случай (за кремче препоръка не мога да дам. Какви памперси използваш?
Виж целия пост
# 34
keitihope,

И на нашият мъник му бяха излезнали пъпчици много малки обаче,нямаше по големи,реших че се е подсекъл и не го водих на лекар,мазах си го със судокрем и минаха за няколко дни,но ако не ти се изчаква,по-добре се консултирайте,стискам палци да е нещо безобидно.
Виж целия пост
# 35
Да, малкия също като се подсече и му стават пъпчици около ануса. Мажа със судокрем и македонския крем на Галафарм, чудеса прави. Судото пасти да яде, както се казва.
Виж целия пост
# 36
Искам кухня, за да се освободя от готвене. Имах голям мерак, ама в тия жеги не се виждам. Мислех основното за обяд, десерта за СЗ и супата за вечеря. А сутрин и преди лягане - АМ. Така дали е ок според вас?
Виж целия пост
# 37
И на мен на nappy rash ми прилича по описанието. Памперс влошава положението по наблюдения. По-не химикализиран памперс (Либеро) и Галафарм при нас помогна точно с такива пъпчици с бяло връхче.
Виж целия пост
# 38
Честит имет ден но Елени! Да е здрава и щастлива! Мийднаит, по-добре, ползваме 1000 неща, твоят крем също.
Момичета, вие сте добре, аз както имах 1 заместено хранене, вече нямам. Едвам изяжда половин зеленчуково пюре с много мъка и дохранвам с АМ. Когато давам плодово си го хапва, утре ще пробвам каша с 4 плода.
Виж целия пост
# 39
Запис и от мен!
Благодаря за темата и се извинявам, че не пуснах нова. Просто ви изтървах, миналата седмица бях в сесия, взех успешно 4 изпита и не съм ви чела много.
Виж целия пост
# 40
Искам кухня, за да се освободя от готвене. Имах голям мерак, ама в тия жеги не се виждам. Мислех основното за обяд, десерта за СЗ и супата за вечеря. А сутрин и преди лягане - АМ. Така дали е ок според вас?
Педиатърката каза, към 10ти месец , че ще е хубаво на вечеря да изяжда супата със сухар.
И аз се интересувам от кухня. Не за друго, а за да има разнообразие. Старая се да измислям нови неща, но не смея много да комбинирам.
Държавната ни кухня е от 10 месец, на 2 пресечки от вкъщи.
Частната е на 30 Мин пеш и още една частна на 1 пресечка от нас. Всичко ми в близо, но предлагат неща, които не съм въвела още Sad
Виж целия пост
# 41
Деси, честито! Още много ли имаш?

На държавната ми е много далече пункта. Предпочитам частна с доставка до нас. Все си мисля, че ще е и по-качествена, въпреки захарта. Позната каза, че в държавната слагат яйчен прах, което е по-голямото зло.
Виж целия пост
# 42
Анди пролази. Издърпва се като войник с корем залепен на земята.

И пак отказва пюретата. Не знам вече дали излиза втори зъб (нали казват, че става скоро след първия) или просто е решил, че иска да се храни сам.
Виж целия пост
# 43
Мамчета, здравейте. Тъй като сте раждали всички, исках да се допитам до вас. Възможно ли е една жена, която цяла бременност предимно е лежала, да роди естествено за половин час без упойка.
Виж целия пост
# 44
Какво значи да роди за половин час? Половин час да изгонва плода (т.е. напъните) или за половин час да получи 10 см. разкритие и да роди?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия