МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 64-та ТЕМА

  • 71 512
  • 756
# 150
Мисля, че отвертка от този тип ще свърши работа в случая http://deibg.com/otverka-komp-2-3
почти съм сигурен , че за болтчетата трябва такава отвертка.  Laughing
тя се прави лесно и с подръчни материали - метална шина и шлайфче.


Отвертката струва 2,20 лв. Май не си заслужава да се прави. Колкото и да е китайска за тия пари, все няколко болта ще успее да отвие Wink
Виж целия пост
# 151
Мисля, че отвертка от този тип ще свърши работа в случая http://deibg.com/otverka-komp-2-3
почти съм сигурен , че за болтчетата трябва такава отвертка.  Laughing
тя се прави лесно и с подръчни материали - метална шина и шлайфче.


Отвертката струва 2,20 лв. Май не си заслужава да се прави. Колкото и да е китайска за тия пари, все няколко болта ще успее да отвие Wink

Да, ако това е точната отвертка.
Виж целия пост
# 152
По-грозен хляб от този не е раждала моята машина...хах! Кръстих си го Квазимодо! Joy

Пък стана невероятно вкусен!
Виж целия пост
# 153
По-грозен хляб от този не е раждала моята машина...хах! Кръстих си го Квазимодо! Joy
Скрит текст:

Пък стана невероятно вкусен!
а сега де ... машината ли е виновна  newsm78   hahaha
Виж целия пост
# 154
Че интересно изглежда, какво му е? Такъв къдрав и да искаш, няма да можеш го докара Grinning
Коричката изглежда много апетитно. За мен тя е най-вкусната част от хляба, а като е такъв накъдрен има повече коричка...
Виж целия пост
# 155
По-грозен хляб от този не е раждала моята машина...хах! Кръстих си го Квазимодо! Joy
Скрит текст:

Пък стана невероятно вкусен!
а сега де ... машината ли е виновна  newsm78   hahaha
Да бе, машината.. Joy hahaha
Изглежда партидата брашно е калпава. Няколко напоследък все така излизат...
Виж целия пост
# 156
но обвини машината  Laughing
Виж целия пост
# 157
Хахах...не бе Бонго. Така прозвучах само. Нали знаеш, че квото сложиш - това ще изкараш. Не му се престарах хич тоя път. Правил съм и по-хубав от типово брашно...
Не се кося много вече за такива дреболии аз.
Виж целия пост
# 158
От 10-тина дни и при мен се получават подобни аномалии, но не мога да реша дали причината е в бялото брашно на Софиямел или пълнозърнестото на Арчар. Като начало, комбинацията се оказа доста суха - при нормално 300-310 грама вода, сега поема 330-340.
Виж целия пост
# 159
В партидата на София мел е причината.
И друг път ми се е случвало.
Виж целия пост
# 160
сменете машините и месете на ръка за да усетите тестото  hahaha
Виж целия пост
# 161
В партидата на София мел е причината.
И друг път ми се е случвало.

@аси, колко пици и мекици ще трябва да се изядат тогава,  докато свърши! Имам още два пакета по 2  килограма Simple Smile.
Виж целия пост
# 162
Айде бе,къде сте? Сам ли ще си пиша тук? Тъкмо исках да се похваля, че се поправих от завчера...
Пак типов, от същата партида брашно, но със слънчогледови ядки. Този път се получи добре!
(заради ядките ще да е  hahaha Joy)


Виж целия пост
# 163
Този е като за изложба направо, а с ядките още по-добре. Имах навик и аз да слагам слънчогледови семки, тук-там и тиквени, много добре ставаше. Смляно ленено семе също, макар че в топлото време това е само за хляб дето се изяжда бързо, че то не трае.
Аз съм спряла да правя хляб и тестени, понеже спрях и да ги ям, та само като пенсиониран специалист се изказвам, само консултирам Grinning Ще взема накрая да си подаря машината да не ме изкушава.
Виж целия пост
# 164
Айде бе,къде сте? Сам ли ще си пиша тук? Тъкмо исках да се похваля, че се поправих от завчера...
Пак типов, от същата партида брашно, но със слънчогледови ядки. Този път се получи добре!
(заради ядките ще да е  hahaha Joy)

Смей се ти, но аз на 2 пъти съм виждала как стафиди развалят козунак - единия път при баба, втория - на мен се случи. Та, може и при теб семките да са оказали положително влияние Simple Smile
Иначе, плодовете ме изкушават повече от хляба Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия