Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво правят жените в менопауза, когато ... 7

  • 53 080
  • 588
# 30
Здравейте,как приемате Вит Д?
Виж целия пост
# 31
Витамин Д3 (Вигантол), да не се бърка с обикновен вит. Д Simple Smile. Под формата на капки, 30 наведнъж веднъж седмично.
Виж целия пост
# 32
Витамин Д се изследва и се назначава конкретно. Или греша?
Виж целия пост
# 33
Шарки, каква е разликата?
Деси, изследването ми е скъпо и не съм го правила от 5+ години. Взимам по няколко капки като се сетя, два три пъти седмично, не е фатално ако пропусна или взема повече. Не може да се предозира.
Виж целия пост
# 34
Aз си го бях изследвала преди 2 години и ми беше малко под долна референтна стойност. Пих цяла зима американски Д3 (желиран, т.е. дъвках го), а Вигантолът в тази доза ми го назначи лекар, след остеометрия (която показа отлични показатели за възрастта ми), за да не започна да правя остеопороза.
Виж целия пост
# 35
Изследван е,малко над долна граница.
Благодаря за отговорите.
Виж целия пост
# 36
Вит Д3 се усвоява много индивидуално и затова приемащите го трябва да си проверяват нивата от време на време. До 600% може да отклоненията между индивидите при прием на една и съща доза. Има прекрасна поредица от видеа на д-р Меркола в ютуб.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 37
Последните два цикъла  ми бяха на 16 дни... а януари месец правих абразио заради удебелена лигавица.../ като декември имах пропуснат цикъл/
Общо взето много често ми идва...
На 5-ти Юли се очертава ходене на морето за няколко дни и точно си мисля дали няма да ми дойде тогава...
Ако пия Дуфастон дали мога да го забравя?
Виж целия пост
# 38
Май доста са се омотали хормоните. Не че е моя работа, но да пиете дуфастон на своя глава, не ми изглежда разумно. От кой до кой ден се каните да си го назначите?
Виж целия пост
# 39
От опит,не си играйте с хормоните!!!!
Два дни на шопинг по морето с цикъл са си дсже приятни.
Аз така си докарах ранна менопауза.
Виж целия пост
# 40
Меко казано неразумно. Пиете на своя глава хормони и после олеле мале. Аз не бих си го причинила.
Виж целия пост
# 41
Аз имам 6 (неуспешни) опита инвитро - смятайте какви астрономически количества хормони съм изпила -  а още не съм влезнала ...
Виж целия пост
# 42
Всеки организъм е различен.Това,че ти не си не значи, че и при другите ще е така. А и предполагам твоите са били изписани от лекар. Неразумно е сами да си назначаваме хормони още повече  при вече наличие на някакъв проблем.
Разбира се никой не задължавам с мнението си.
Виж целия пост
# 43
Шарки ти си млада, рано ти е. А "опасността" не е толкова от влизането в критическата, а всичките възможни хормонални карциноми. Критическата въобще не е страшна, но рака...
Виж целия пост
# 44
Как ще съм млада, на 51 и половина  съм.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия