Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ клиника Селена-18

  • 65 619
  • 741
# 30
Искам да задам един вероятно глупав въпрос. При изписването ти дават епикризи, в които пише, че следват два прегледа, т.е. два за теб и два за детето. За тези за родилката дори са посочени дати.
Обичайно ли е да се ходи на тези прегледи, дори да нямаш оплаквания, или го пишат само защото така се изисква - предполагам, че се изисква? Иначе казано - вие ходите ли, учудват ли се лекарите (дежурният лекар), че сте отишли, а оплаквания нямате, и т.н.?
Виж целия пост
# 31
Тези прегледи се правят при дежурен лекар. Аз не съм ходила и не мога да дам информация.
Около 40 ден след раждането отидох при д-р Минев да ме види , той ми каза в денят на изписването да отида тогава (ако нямам оплаквания преди това, разбира се).
Виж целия пост
# 32
Да,изискването е тези прегледи да ги има.Аз лично ходя на тях.Минаваш през родилна регистратура и те приема дежурния лекар.Любезни са и е съвсем нормално да се възползваш от тези прегледи.При секцио те гледат на ехограф.За бебето прегледите също сме ходили.Двата ги съчетаваме в един ден
Виж целия пост
# 33
Аз също не съм ходила на прегледите след секцио, но малкия го водих и на двата, защото исках да знам, че всичко е наред предвид, че беше няколко дни в кувиоз.
Виж целия пост
# 34
Запис и от мен! Много здрави бебенца и майки! Аз отново искам да кажа колко съм доволна и безкрайно благодарна на д-р Бачуров и д-р Нещерова, както и на целия екип на болницата. Вие сте невероятни и всеки ден извършвате истински чудеса. 💐
Виж целия пост
# 35
Аз ходих на единия преглед за мен, но си ме прегледа моя доктор. Бебо го водих и на двата прегледа и съм доволна. Проверяват му се рефлексите  (още съм в шок как Нещерова го премяташе Simple Smile )и се прави скрининг на слуха. Полагат се, не ги пропускайте.
Виж целия пост
# 36
Здравейте, след няколко дена ми е секциото в Селена. Взела съм си еднократни гащи. Дали трябва да си взема и някакви превръзки или там дават? Също и за бибка и шише на бебо да взимам ли?
Виж целия пост
# 37
Превръзки дават, само трябва да си поискаш, ако оставените вече са свършили. Шишета също дават, но не е проблем да си носиш свое и там да го стерилизират. За биберони не питах.
Виж целия пост
# 38
Имат и залъгалки и дават. Моля четете първия пост на темата.
Виж целия пост
# 39
На мен специално, еднократните гащи ми бяха супер неудобни. Носих си памучни бикини. Превръзки дават от болницата,  в три размера, според нуждите.
Виж целия пост
# 40
Залъгалка от техните аз не бих дала, носи си, Мерита.
Леко раждане, не останало Simple Smile
Виж целия пост
# 41
И аз да изкажа едно добро мнение за д-р Матев и за акушерката Даниела. Имах прекрасно раждане.

А за биберона не знаех, че има, ходих да купя от аптеката. Но така и не го ползвах, че нямах стерилизатор...
Виж целия пост
# 42
Привет и от мен Simple Smile
Аз да питам дали сте наясно с актуалните цени към момента за нормално раждане и секцио и плаща ли се отделно, ако искаш конкретен лекар?
А цените на изследванията, които са задължителни СПИН, Васерман и прочие, ако ги нямаме ни ги правят там, срещу каква сума ?
Благодаря предварително на запознатите Simple Smile
Виж целия пост
# 43
Аз родих на 12.06. На 13.06 изписаха момичето, при което ме настаниха. Беше родила секцио - 1600 лева плати, отделно 25 лева МБ и мисля 40 лева за прегледа при ортопед.
На 14.06 аз платих 1250 лева за нормално раждане.
Виж целия пост
# 44
Вирусологията ми беше с изтекъл срок при приема. Платих 22 лв изследване за спин. Другите си ги пуснаха по каса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия