Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

  • 63 433
  • 755
# 15
Предимно на трети ден.
Виж целия пост
# 16
Основно на 3ти ден и правят трансфер на 5 ти ден. Т.е. размразяват ги и ги оставят да започнат отново да се развиват и тогава ги връщат. Simple Smile
Виж целия пост
# 17
Благодаря
Виж целия пост
# 18
При мен първия път на 2-ри ден ги замразиха и върнаха на 3-ти ден, втория път ги замразиха на 3-ти ден и върнаха на 4-ти.
Виж целия пост
# 19
Моите ги замразиха на 2-ри ден.
Виж целия пост
# 20
Здравейте, момичета. Чета от известно време темата. Ориентирали сме се с мъжа ми към тази клиника. Надявам се юли месец да отидем на първичен преглед. Правили сме 5 опита вече, тук в България и нямам нито един трансфер... силно се надявам там да стигнем до транфер.
Дано всички имаме успех Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Аз силно стискам палци не само да стигнете до трансфер..но и да е успешен!
С теб сме!Късмет!
Виж целия пост
# 22
Благодаря, Ваня! Аз също се надявам. Ще се радвам, ако има и друг такъв случей като моя и сподели някакво мнение. Общо от 5-те опита имам извадени 57 яйцеклетки и уви..нито едно ембрионче не ми е върнато. Или са ми презрели или неузрели или некачествени и не стават за оплождане, или ако се оплодят на 4ти ден спират да се делят... Напоследък се бях отчаяла и много се надявам сега в Турция, да направят нещо различно за нас.
Виж целия пост
# 23
virdzhinia, добре дошла Simple Smile надявам се да успеят да намерят правилния подход към вас в Турция. Това са много опити и изгубени яйцеклетки Sad
Носи си всички документи и най-вече протоколите от стимулация. Като те слушам ми се струва че там може да е проблемът...
Стискам палци и скоро не само до трансфер ами и целия път до успешна бременност да извървиш Simple Smile
За каквото имаш нужда питай тук, с каквото можем ще помагаме. Успех!
Виж целия пост
# 24
А какво казват лекарите!Според тях каква е причината?Имате ли някаква диагноза която да е причина за да се стигне до процедури или сте с неизяснен стерилитет?
Виж целия пост
# 25
А какво казват лекарите!Според тях каква е причината?Имате ли някаква диагноза която да е причина за да се стигне до процедури или сте с неизяснен стерилитет?

 По принцип бяхме с мъжки фактор. Мъжът ми има понижена подвижност и лоша морфология на спермограмата. Затова започнахме инвитро процедури. При мен до сега не е имало проблем. Оказа се, след опитите че дефакто проблемът са яйцеклетките за неуспешния резултат на опитите. Тъй като те от 11-15 яйцеклетки след пункции оплождат едва 1 или 2бр. ..
Виж целия пост
# 26
Бени, стискам ти силно палци за утре! Успех! Hug
virdzhinia, късмет! Hug
Виж целия пост
# 27
Сиси, благодаря за палците, определено имам нужда от тях!
Първо искам да благодаря на всички момичета, които подробно са описвали маршрута до клиниката, с правихме се чудесно с ММ и нито веднъж не се изгубихме😁, а ние имаме този навик.
И така, д-р Карликая ми даде 15% шанс, само левия Я работи, но съм успяла за 1 месец да си от гледам няколко кисти, като едната май е ендометриозна. Сега ще пия Ясмин и на 3ти ден след последното хапче съм на преглед. Док. ми спря и цигарите, така че ще се мъча, да ги спра, за днес съм изпушила само 1,дано да издържа.
Виж целия пост
# 28
Бени, моля! Hug
Мислех си за теб, чудех се какво ли е станало.
Аз пътувам утре, утре ще пускам и ФСХ, може да не започвам стимулация,
ако е високо, но отивам на преглед, да видим какво е положението.
Някои от кистите може да се пукнат сами.
Дано да се пукнат! Сигурна съм, че ще се справиш с всичко!
И аз съм била пушач. Отказах ги, като бях на 22 г. Blush
Късмет, миличка! Hug
Виж целия пост
# 29
Бени, няма да се предаваш Simple Smile 15% са си 15%, а и каквото има да става ще стане. Понякога тия с много проценти успяват по-трудно от двойките с по-малък процент шанс за успех!
Кистите са гадно нещо, но с хапчетата ще ги пребориш Simple Smile Стискам палци да потръгнат нещата, а и в крайна сметка само крайния резултат е важен Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия