Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Боледуване на децата ни - тема 63

  • 49 207
  • 740
# 45
Е много смело е за мен изказването "ако е с много висока температура".И с ниска Т да е ,има ли от 37.5 нагоре аз не бих завела в слънцето.
Иначе аз се чудех да отидем ли понеже до сега бе облачно тук и нямаше слънце,а на него му става студено във водата и като излезе дори и като пече силно и хем го завивам,а предполагам като няма слънце хептен ще замръзва.Та не ми се вижда мн ок преохлаждането за болящо гърло.
Сега напече,но пък сме така изгорели вчера-забравихме слънцезащитният спрей в квартирата и изгоряхме повечко.Та ни слънце ни без слънце е ок за нас.Абе днес без плаж,пък утре ще видим.
Давам му Колдрекс макс кидс.Можело и през 4 -6 часа да се дава.
Дано се размине че ще му е второ разболяване този месец.
Виж целия пост
# 46
Момичета, съветвайте ме какво да взема за афти за 2 годишно. От вчера отказва биберон, не се храни. Предполагам, че причината е афта.  Не се е случвало до сега. Съответно не дава и да се погледне.
Виж целия пост
# 47
Лайт, подкрепям мнението на Светла по- горе, стига питането ти да е било как бихме постъпили ние останалите в такава ситуация. А ти си знаеш най-добре как ти самата ще постъпиш, още повече при съпътстващи фактори като изгаряне, специфичен организъм на твоето дете и т.н.

За афтите - ако е сигурно, че са афти, има лекарство анафтин. Но ако са гъбички, ако е нещо друго?
Виж целия пост
# 48
Лайт, аз не бих завела на плаж. С температура съвсем.
Виж целия пост
# 49
С темп. даже през ума няма да ми мине да го заведа на плаж. Но ако няма темп.бих завела, незнам стоенето в стаята как ще помогне за спиране на хремата, дори напротив като го пекне слънцето в комбинация с морската вода ще се отрази добре.
Виж целия пост
# 50
Лайт,ако има Т не бих и аз завела на плаж,но ако е само хрема не бих отложила.
Гетото,за афти има Анафтин,но ако са гъбички май Дактарин се използваше.Най добре заведи детето на лекар според мен,за да ти каже какво е.
Виж целия пост
# 51
Да, за хрема слънцето много помага, но аз имах предвид ако има обща отпадналост.
Поне ако съдя по себе си и моето дете, като сме болни, предпопитаме да си почиваме вкъщи.
Виж целия пост
# 52
Ако беше само хрема нямаше да се замисля,но и от гърло се оплака.Та заради това се отказах.Стоенето в стаята няма помогне разбира се,но предвид това че замръзва от водата дори и при слънчево време ,а то бе облачно.Мисля ,че преохлаждането на тялото би влошило положението с гърлото.Е разбира се ,че това че не сме отишли на плаж не значи, че седим само у стаята:)
Виж целия пост
# 53
Еритроцити в урината какво ще рече?
Виж целия пост
# 54
Най-общо казано кръв в урината. На кой това Лино?
Виж целия пост
# 55
Лайт,ти си познаваш най-добре детето и само решаваш.
Лино,може от пясъчинки да е това.
Виж целия пост
# 56
Най-общо казано кръв в урината. На кой това Лино?

Четох и аз за песъчинки...От какво може да е още? АБ ли се пие?
Виж целия пост
# 57
Ако няма други оплаквания АБ не се пие според мен.
Виж целия пост
# 58
Еритроцити аз знам че е кръв.

Моят днес е отпаднал.До сега спа,събуди се и каза няма никакви сили и искаше сладко и пак легна.Сега от болеста ли е или пак от ония негови сутрини дето се буди без сили.
Виж целия пост
# 59
Лайт,как е детето?Според мен може и пак да е ония негови дни,в който няма сили.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия