Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вътрешни размисли и съвети с Нивиана - 10

  • 37 071
  • 344
# 135
Не е необходимо да е като огледало.
Според мен махнете студения нюанс от стената.
Нещо по-топло като маслина.

И като циклите паркета, изберете орех или подобен цвят.
Вижте мострата как ви отива с дивана.
Сега е малко  зелено-червено.

Виж целия пост
# 136
Здравейте,
записвам се да ви следя, защото ще сте ми от голяма полза. На пролет ми предстои освежителен ремонт вкъщи като ще включва подмяна на подови настилки и латекс. За съжаление в нашата "пещера" няма много светлина .... да не кажа почти никаква. По-късно мога да кача снимки, за онагледяване на ситуацията. Тогава може би ще е по-удачно и да си задам въпросите Simple Smile
Допълвам:
Ето и снимки на холо-кухнята, тази стая ми е най-голяма мъка...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

За съжаление, няма да можем да си позволим да сменим кухнята... така че само ламинат, стени и диван(който може би ще претапицираме).
Бих искала съвет, как да го направим по-светло, по-уютно, малко по-свежарско. Приемам съвети за цветен латекс, цвят ламинат... Ще ми се да сменим всъщност ламината с плочки, защото както виждате влизаш директно в стаята и най вече кухнята... вече се наводнихме един път. 35 кв. е помещението.
Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително.
Виж целия пост
# 137
Здравейте! В събота ще дойдат да вземат размери за щори, а аз все още съм в чуденка какъв цвят да бъдат точно. Имам нужда от съвет за две стаи:
- спалня - стените са светло лилави ( нещо подобно на това
Скрит текст:
), таванът е бял, под - светъл, мебелите са цвят дъб с бяло, врата ще бъде бяла.
- холо-кухня - стени бели, под отново светъл, мебелите са със същата комбинация, врата - бяла, в кухнята освен дъб и бяло има и цвят "светъл бетон", диванът е тъмно сив.

За спалнята имах идея за светло сиво (може би и нещо като сребристо) или много светло жилто, а за холо-кухнята светло синьо, но не съм убедена в решението си. Моля за помощ!
Виж целия пост
# 138
Здравейте, отново имам нужда от помощ. Имаме една дълга стая която правим на две, от към прозореца е вече спалня, а от вътрешната по-тъмна част, където е и вратата за влизане в помещението ще е хол.Искахме да сложим нещо като библиотека за разделяне на частите, но имаме една колона която е на кофти място и няма да можем да разположим диван, заради някакви си 20 см. И сега реших, че сима някакво подобно разделяне на стаята
Скрит текст:
Според вас към каква фирма трябва да се обърна за подобна стена?Фирма за дограма или такава за врати?
Виж целия пост
# 139
Към фирма за оборудване за баня?
Те правят и имат подобни паравани, матирани, закалени и тн
Виж целия пост
# 140
Фирмите за дограми също предлагат такива решения, но единичното стъкло не дава никакво шумоизолиране, трябва да е поне двойно.
Виж целия пост
# 141
Може да се направи с поликарбонат.
Виж целия пост
# 142
Фирмите за дограми също предлагат такива решения, но единичното стъкло не дава никакво шумоизолиране, трябва да е поне двойно.
Че то нали не е за затворена спалня, само като параванче... какво шумоизолиране Rolling Eyes Секцията да не би да шумоизолира повече?

Фирмите, които работят със стъкла като за баня могат да предложат подходящи решения и с укрепването. Може и да се помисли за плъзгаща се част за пълно затваряне, но за малко пространство ще стане клаустрофобично...
Виж целия пост
# 143
Може да се направи с поликарбонат.
Как с поликарбонат?
Не искам да е затворено и шумоизолирано, искаме да е като параван, като се влезе да не се вижда банята. Сега говорих с моя мъж за идеята си, той не иска стъкло, защото имаме дете и искаме второ. Обяснявам, че ще е закалено, не иска да ме чуе. В изходна позиция съм пак.
Виж целия пост
# 144
Пробвай с Икейските идеи за завеса, ефирно, красиво и ефективно.
Виж целия пост
# 145
Поликарбонат вместо стъкло. Точно заради безопасността ми беше идеята.
Виж целия пост
# 146
Поликарбоната няма да го шумоизолира. Ще има вид на стъкло, но ще е леко и няма да се притеснявате от чупене. Съвсем спокойно може да го разкрасите с рекламно фолио. Ще изглежда много добре.
Виж целия пост
# 147
Аз не мисля че едно закалено стъкло е по-опасно от такова на дограмата примерно. То по тази логика трябва човек да си смени и нея. 
Виж целия пост
# 148
Да си кажем честно, но закаленото стъкло най- вероятно е и доста по скъпо. Лист поликарбонат съвсем спокойно имитира стъкло. А ако е "нашарено" с фолио никой няма да заподозре.
Виж целия пост
# 149
Много благодаря за идеята, мисля че така ще стане с поликарбонат и да ще сложим някакво фолио и ще стане красиво Wink Много благодаря пак!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия