Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

До Август време не остана - малките бебоци скоро ще се гушкат с мама!- 2018 Тема 3

  • 37 371
  • 818
# 45
честита нова тема момичета Simple Smile за изписването в болницата ще дойдат родителите ми свекърва ми и сестрата на мъжа ми може би с децата след това може и вкъщи да дойдат но това изобщо не ме притеснява ние така или инъче живеем със свекървата в една къща а нашите са съвсем наблизо,но определено няма аз да се занимавам с трапези и т.н.Останалите роднини, лели и т.н на по- късен етап  когато бебчо малко се усафери WinkЗа самото раждане предполагам че ако всичко си се развива нормално няма да искам нито упойка нито окситоцин но ако лекарката ми прецени че има нужда няма да се дърпам искам само всичко да мине нормалнои да сме добре с бебо.
Виж целия пост
# 46
Аз засега съм се настроила да раждам без упойка, но ще видя и как се чувствам спрямо контракциите и изобщо спрямо момента, когато съм в болницата. Ако съм уплашена, директно им казвам да слагат упойка. Просто отсега не знам как ще реагирам на самия процес и не съм си сложила ограничения с няма това, няма онова. Ще ми се да е без упойка заради бебето, защото после са по-лениви от нея и е възможно да се получат проблеми със засукването, а мен много ме притеснява кърменето като цяло, но и това е доста индивидуално. Единствено се моля да не се налага окситоцин, но пък и това ще преживея, ако се наложи.
Виж целия пост
# 47
Онинцето, не искам да приемаш коментара ми като заяждане, но моля те, при писане на коментарите си, спазвай правописните правила , за да може да се чете по-лесно.
Виж целия пост
# 48
Ау тази тема за изписването ме терзае от месеци Simple Smile
Аз имам голямо семейство - брат, сестра с половинките им и 5 племенника; свекъри, които от както съм бременна са залепени за нас (добре, че не са от града), майка ми и поне 5 супер близки приятелки, които знам, че много държат да присъстват. Направо си представям какво ще е - като цигански катун 20 човека банда седнали отпред и чакат!
Даже се шегувах как ако раждам в болницата до нас ще се прибера сама пеш, без да кажа на никой Simple Smile
Говорила съм с ММ и с майка ми и свекървата, че искам тези първи моменти на щастие и опознаване да бъдат само на трима ни - интимни и наши си. Казах, че ако срешна трудност ще се обадя веднага и че ще имат много време да помагат и да гушкат малкия бебок. Изглежда като, че уважават желанието ми ....но ще видим Simple Smile

От вълнение по темата - два пъти я постнах по средата на изречението ми и гаранция и аз имам правописни грешки Simple Smile))
Виж целия пост
# 49
Аз се разбрах с АГ като започнат контракциите да ѝ се обадя с нагласа за естествено раждане. А на момента да решаваме за окситоцин, упойка и каквото се налага. Няма да го мисля предварително, защото и аз не знам какво ще стане. Ето моя приятелка вчера роди секцио след 14 часа контракции (не непоносими разбира се). Каза, че лекарите са направили всичко възможно за естествено, но бебчето решило да не слиза и така. Всички са добре в момента, но това си е жив пример, че отиваш и каквото стане. Мен ме е страх от упойката повече от всичко друго, но...ще го мисля на момента.
Виж целия пост
# 50
Здравейте момиче! Честита нова тема , аз се отбих за да ви я окрася с още едно бебче. Сутринта с планово секцио се роди най-любимото ми същество бебка Николета 2,950 кг и 50см.
Виж целия пост
# 51
По темата с изписването аз нямам проблем да дойдат родителите ни. Очаквам да ни помагат, когато искаме един уикенд за нас двамата с ММ и е редно да ги уважим и да дойдат за изписването. С дъщеря ми дойдоха, бях казала само да не ме занимават с торти и питки, те си се разбраха, опъната си сами масата в нас, сами си я вдигнаха. Аз седнах наядах се и си легнах в спалнята с детето. Никой дори не писма да го пипне. Видяхме се за 3ч и кой от къде е или по точно Пловдив, Шумен и Варна. Ясно им беше, че не искаме никой и никой не се натрапва
Виж целия пост
# 52
Здравейте,някоя от вас да е имала течение по скоро като вода,слагах 2 вида глобули по препоръка на АГ,но не минава...
Виж целия пост
# 53
Nasi, честира рожбичка Purple Heart Манекенски мерки има!

Десислава, ако течението е воднисто, не е лошо да сигнализираш, да не са води. Те не винаги изтичат от раз наведнъж, ако е пролабирал отгоре мехура може да се стичат по малко. Другият вариант е да течението от повешените естрогени.
Виж целия пост
# 54
Честито бебче да е жива и здрава.
Виж целия пост
# 55
Връщам се от преглед. Моят АГ иска утре да ме приемат в отделението и да ми пускат окситоцин на бавна капка. Не искал да рискува да преносвам. Терминът ми е за петък. Пия АП за тромбофилия. От днес да съм го спирала и утре да ме приемат. Много исках бебка сама да даде зор да излиза и да е напълно естествено раждането. Ноооо.... Какво да направя като АГ казва, че го притеснява тромбофилията и варианта да пренося. А много гадни неща изчетох за тоя окситоцин и вече се настроих за мъчение.
То да не бях чела поне. Пак щеше да ме боли, но щях да си мисля, че е нормално.
Пфуууу.... Хем ми се иска да минава раждането, хем малко ме плаши сега това с окситоцин, а и след това новият начин на живот с бебка.
Виж целия пост
# 56
Да,окситоцина боли повече,но пък по бързо става.Спокойно всичко ще е наред
Виж целия пост
# 57
Мишленце,  не чети повече.  Няма страшно,  ще чакаме да се похвалиш с добрата новина и всичко да мине без усложнения Hug
Виж целия пост
# 58
Леле момичета , ама на мен и през ум не ми е минавало да каня някого у нас след изписването :O Ние сме с коте у нас и се събуваме пред вратата да не вкараменякоя гадория отвън на котето , пък сега ще е полезен навика и заради бебето . Не си представям след операция и с новородено бебе , всичко у нас ушетано и да влязат 15 човека, та дори и най-близки да са ми . След като ми мине операцията, дай боже всичко да е наред, всеки ще си се чепри с негови си познати и приятели , а мъжа ми ще почерпи нашите познати и приятели. За изписването предполагам най-близките ще дойдат в болницата, но после всеки си се прибира или отива да се черпи някъде. Аз определено си се прибирам с бебето у дома да се настаняваме и да се опознава с котаците и баща си .
Мишленце , много странно ми стана, че чак сега ти спират АП . Аз също съм с тромбофилия, ще раждам секцио и ми го спират 30 дена преди секциото. Но и нормално да раждаш пак мисля, че се спира доста по-рано от ден преди раждането с цел да не изкървиш . Все пак разрежда кръвта, а и при нормално раждане си има кървене . Надявам се лекарят ти си знае работата и нямате никакви проблеми , успех ти желая с раждането, много стиснати палчета от мен Simple Smile
Виж целия пост
# 59
Мишленце и аз съм с теб и ще ти пращам много позитивни и светли мисли Two Hearts
Всичко ще мине наред. То понякога човек като се настрои, че ще е зле, всъщност всичко минава спокойно и леко.
Стискаме палци!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия