Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

  • 29 567
  • 728
# 30
И аз летях 3 пъти скоро и нямах проблеми! Даже последния полет започна със сутрешно повръщане, закъснение на полета от час и 30мин и за мое голямо щастие, спах през целия полет и като кацнахме бях пушка. Simple Smile
Виж целия пост
# 31
Записвам се в новата темичка, днес бяхме на преглед, но не продължи повече от 10 минути, не е както при вас при ФМ. Чакам и аз резултати, казаха че ще отнеме до 2 седмици.
Започвам и терапия с инжекции НМХ, та ми е притеснено да не направя някоя алергия или да кръвна. Същевременно намалявам поетапно утрогестана и там съм с изострено внимание.
Виж целия пост
# 32
Момичета, аз съм в 11г.с. от известно време ме наболява и  опъва кръста вдясно при определени движения, много е неприятно.  Не знам дали е от бременността, но досега не съм имала проблеми с него.  Някоя от вас с подобни оплаквания? С какво да го мажа ?
Виж целия пост
# 33
Така да се включа и аз за скритият въпрос . ..
Много добре ми се отразява секса , след мокри сънища , ставам тегля си един душ и гола в леглото , само да се гушна и е усетил какво искам , после спя като пън . И главоболието ми минава . Обсъдено е и с Док.и той каза да не се лишаваме от това когато го искам . Така, че ако се чувствате добре , доставете си това удоволствие .
Виж целия пост
# 34
Момичета, аз съм в 11г.с. от известно време ме наболява и  опъва кръста вдясно при определени движения, много е неприятно.  Не знам дали е от бременността, но досега не съм имала проблеми с него.  Някоя от вас с подобни оплаквания? С какво да го мажа ?
Най-вероятно е от бременността, не се мажи с нищо и не се загрявай. В 11 седмица плода нараства и предполагам опъва матката и връзките и от там дискомфорта. Ако е силна болката потърси лекар Simple Smile
Виж целия пост
# 35
Благодаря за новата тема!
 Секс не сме правили май от както забременях, а сънищата... Flushed
 След теста ме беше страх, после имах забрана заради отлепване. На предния преглед лекарят разреши, но после ми излезе трета група на микробиологията, от утре почвам да слагам глобули за 12 дни. След това вече ще може. Не знам за ММ, ама аз нямам търпение Grinning
 Аз пък нямам течение, не знам от къде излезе проблема на микробиологията, надявам се след глобулите всичко да е наред вече.
 От тези, които знаем пола, май само аз съм с момче за сега. Приятелките ми много се радват, че само една е с момче, всички други с момиченца Blush
 Днес ми взеха кръв за БХС, до 7 дни ще излезе резултата.
 
Виж целия пост
# 36
Записвам се и аз. Честито на Pxoenix. Много странно ми излиза форума нещо...
Виж целия пост
# 37
Здравейте, благодаря и аз за новата тема, тези дни съм по добре физически, за разлика от психически, пълно куку😁всичко ме побърква, а забременея ли и ММ ми е най черния, само дума да ми каже и цял ден мога да крещя и рева, предния път същата работа беше, та ако вляза малко в час няма да е лошо 😂
Виж целия пост
# 38
Пухита, тъкмо си мислех, що така са малцинство момченцата Grinning
 И аз много рева и много се караме в последно време. По-точно аз мрънкам, после викам и накрая се разревавам, че не ме разбира, а той, горкия, мига на парцали и не знае какво му се случва. Осъзнавам, че е в мен проблема, но на моменти не мога да се контролирам. Успокоих се, че не само аз изперквам. Може и от липсата на секс да е Grinning . Все пак се надявам да отмине този период, че наистина не съм за понасяне понякога, поне си го признавам, като ми мине.
Виж целия пост
# 39
Честита ни нова темичка😊😊 аз днес дадох кръв за пренатест-а и след седмица чакаме резултатите.
Виж целия пост
# 40
И на мен ми изказаха предположение за момченце, но всеки момен ще ми излезе пренатеста и дай боже всичко друго да е наред пък пола ще се потвърди най сигурно от там.
Виж целия пост
# 41
Честито за добрите новини на всички, които споделиха, че знаят пола или поне ФМ е минала добре 😀 Тази седмица и аз съм в редиците на тръпнещите в очакване.
По 😀 "скрития въпрос" - олеле мале. Това не е било никога - то мокри сънища, то хормони до ушите. А док не дава. Подхвърли, че за цялата бременност, ама аз всеки път си питам. Съпругът ми сега маже едно лекарство, а аз броя дните докато свърши лечението му. Ежедневно го съблазнявам или поне го подготвям за нов етап от моята бременност, а той е доста по-предпазлив от мен. Та така за "това" - карам го още на сънища.
Не ми се гадене последната седмица и хоп две вечери ми е лошо. Огладнявам на всеки 2-3 часа, ежедневието е наполовина посветено на мисли за ядене и подготовката му. Вие как сте с апетита?
Dundiu86, днес пак говорих със Св. Петка - няма нужда от предварителни изследвания. Там всичко на място се случва. Само ми казаха да се подготвя за 2-3часа чакане?!?! И си вдигнали цената на 190 лв.
Да ви питам и дали взех те на ФМ мъжете? Моят хем иска, хем не мога да си представя да чака 2-3 часа пред кабинета, барабар с бременните 😁 Ще ме по бърка и може и скандал да спретне заради чакането. Обмислям да не го взема, а да дойде на прегледа при моя док.
Виж целия пост
# 42
Моят идва на всички прегледи, май само като бях при акушерката в поликлиниката пропусна, но то там няма нищо интересно, просто по ЗК тук има 3-4 прегледа всичко на всичко явно и ги редуват с акушерка, за да не се чувстваш съвсем изоставена. А то при акушерката няма ехограф, само празни приказки и кантар ( който те изкарва с 2кг над всички други кантари Grinning ) и кръвно.

За секса не знам какво да кажа, имам желание много рядко, на мен ми казаха, че няма проблеми, така че като ми се прииска нападам, като не- нищо.
Виж целия пост
# 43
ZoryM горе-долу толкова се чака, да. Днес една приятелка също ми каза да се заредя с търпение и книга или нещо друго. Чакането е нормално. Ако има по-шаващи бебета или незастали удобно за мерене, се опитват да го завъртят. Така че и самият преглед може да е по-дълъг.
Виж целия пост
# 44
Зори, за чакането знам аз вече ходих 1 път на преглед за потвърждаване на бременността при Сигридов. Точно тогава ми даде списък с изследвания които трябваше да подготвя за фм.
Както и да е, щом така са ти казали значи сигурно имат нещо предвид.
За цената знам че е вдигната, когато си запазих час ме предупредиха че няма да е 150 лв, но не знят точно колко.
ММ не се отделя от мен, ще си чака чинно там, толкова сме ги чакали тия бебета че нищо нищо не иска да пропусне Simple Smile а и аз съм паника и той ми пази страх Wink
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия