Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Китен 2018 - 2019 г.

  • 18 226
  • 180
# 90
Леле на какво се радва човек вече...на топла вода и работещ климатик.
Не разбирам грубата ви ирония! Споделила съм конкретно мнение, ако не ви е харесало, просто подминете! Но е много по-лесно да се правите на оригинален и интересен зад клавиатурата, отколкото да се отнесете нормално с околните!
Иначе да, за мен бе важно да имам така да се каже неограничено количество топла вода, тъй като съм с 2 малки деца и къпането им ежедневно и по няколко пъти е доста водоемко. Така че това бе важен показател и съм споделила, за да съм полезна на други майки с дребосъчета...
Виж целия пост
# 91
Били сме 3 пъти в Китен,последния преди 5г.Току що се връщаме от 5 дневна почивка там.Плаж Атлиман си го спомняме като много хубав,сега беше пълен  с камъни ,ама навсякъде.И в в плиткото, и в по-дълбокото, и почти по цялото протежение на плажа.Има и големи опасни камъни по 40 сантиметра височина и толкова ширина !! Южния плаж е ОК и перфектен за деца.Дълъг,плитък. На много вишки нямаше спасител.Чиста вода,има риби,рачета и т.н.

Целия град е пълен с оси.Все бях виждал ,ама такова нещо няма никъде.В хотела,на плажа,на главната,където и да идеш оси.Каквото и да почнеш да ядеш,до 10 секунди идват оси. Много и адски мръсен "град" !!! Кмета е за затвора ! Едно 90% от всички улици са мръсни,мазни с петна и направо те е гнус да вървиш по тях.Не чистени вероятно то 5-10г.Кошчетата за боклук само като ги видиш и ти се повръща.Стари, 10г от първия път когато идваме вероятно не са мити.Двама циганина на ръка ,сутрин в 7 ги изсипват в един пикап и това е почистването на града ! Единствените пейки са пред кметството ,на един фонтан който не работи.Чешмичката за вода също не работи ! Има някаква изсъхнало подобие на трева/паркче и изсъхнали цветя. Общо пълна излагация и точно пред кметството.Има чужденци ве ,кой ще се върне пак там в тая кочина ?

Най-голямата изненада обаче бяха цените.Из целия град,на всичко !!! 40% над тези в Пловдив ! Все едно е имало някаква лека хипер инфлация и сме се пренесли там. Все бяхме виждали скъпотия ,ама това изби рибата.Таратор 2.80,пиле с ориз 5.50-6 лв.В най-обикновени мръсни заведения.Май месец бяхме в Слънчев бряг,ми там беше къде къде по-евтино.А в това село  Китен,на всичката тая мръсотия,цигания и бг сган ,такива надути цени.

Един полицай за 5 дена не видях.Само цигани навсякъде.Мотори,тротинетнки,бъгита ,хвърчат с голяма скорост по улиците и никой не му прави и впечатление.

Защо казвам сган ? Майка с диви подканящи викове ,точно пред кметството, изходи малко момиче 4-5г по голяма нужда !!! пред всички. После го обра с някакви носни кърпи и това пред очите на чижденците.
Друг случай,на плажа,момче пак 5-6г чисто голо ,пак с подканяния "Пишкай мама,пишкай" си се изпика на пясъка пред всички.Пред малки момиченца.
Два пъти виждам разни дядовци ,влизат в морето и плюят,ама шумно.Ами кви са тея идиоти ,какво е това нещо? После държавата била виновна и космоса крив.
Всичко това може да се прежали донякъде,но заради изкуствено завишените цени,не бихме отишли никога повече !
Виж целия пост
# 92
Бахти рекламата на Пловдив майна Joy
Виж целия пост
# 93
Тази година пропуснах Китен,съмнявам се за 1 година градчето да се е превърнало в такова кочина.
Пикаещи и се--щи големи деца има и в парковете в Пловдив.
И да си избягал от село,то те настига в града .
Виж целия пост
# 94
Да, тенденциозно е написано, чак накрая и скъпо...точно пък в Китен.
Изобщо не са ми такива впечатленията.Мин.лято бяхме.
.
Виж целия пост
# 95
Не е и евтино. Като на други подобни места са цените, например Поморие.

С Пацо какво стана - отвори ли пиците? 😃
Виж целия пост
# 96
Един ден преди да си тръгнем вече работеха. Данъчните ги бяха сгънали.
Виж целия пост
# 97
И аз сгъвах...ама пици, не Пацо Joy
Виж целия пост
# 98
Уф, ма Тете, Joy Joy Joy
Явно си е платил глобата. Няма да изтървава сезона я.
Виж целия пост
# 99
Бонго събира глобите.Joy
На мен евтинко ми се видя градчето.Ако е скъпо , то къде е евтино по морето? Равда, Ахтопол, Черноморец? - гадая си просто..
Виж целия пост
# 100
Ааа, точно на мен, моля ви. Въпросът беше риторичен. Както и да е, отказахте всички да пишат в хубавата тема. Останете си със здраве!
Виж целия пост
# 101
Знаете ли дали стандартната стая на хотел Ариана е прилична като обзавеждане, овехтяло ли е или запазено, банята, тоалетната...?
Виж целия пост
# 102
Знаете ли дали стандартната стая на хотел Ариана е прилична като обзавеждане, овехтяло ли е или запазено, банята, тоалетната...?
Не е никак лоша. Просто е малка, но има всичко необходимо
Виж целия пост
# 103
Това лято бяхме в двойна лукс 2+1 и също беше много малка.Явно Стандартната е същата, но с по-стари обзавеждане.
Виж целия пост
# 104
Добро е обзавеждането в стандартна 2+1. Тясно е само, на някой може да му е проблем.На нас не.Банята не е тясна, просто пътечките до леглата и по - точно в края им , като тръгнеш към балкона.
Влезох и в лукс май, ( помолих камериерката , тайно ми я показа).Не мисля , че имаше особена разлика..Явно има 1,2 неща + за да я пишат "Квадратурата пак си е май същата.Тесничко.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия