Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

  • 50 738
  • 711
# 15
Да се запиша и аз след дълго отсъствие BlushGrinningHug

Виж целия пост
# 16
Извинявам се, че нахлувам така, но ви чета от време на време Simple Smile

Лебед - при снаха ми се получи подобна ситуация. Направи опит точно преди отпуските на Надежда, ЧХГ расте неравномерно, стигна стойности до около 4000 и се оказа голямо кухо яйце, за щастие в матката. Спряла е всички хапчета преди близо 2 седмици, но все още няма цикъл. Тя се надява да се изчисти сама, поне така са и казали лекарите (според мен след опит по дълъг протокол с блокаж това няма как да стане). Свържи се с д-р Цветков и обсъдете ситуацията.
Успех!
Виж целия пост
# 17
При мен при кухо яйце в 10 седмица се изчисти с медикаментозен аборт.
Как си Лебед ?

Няма да е този месец и при нас за съжаление !
Виж целия пост
# 18
Благодаря ви!
Много ми се спи, черната кръв вече има примеси и на по-червена, леко започна да ме боли като по време на цикъл, но още е далече от болката, вида и консистенцията на кръвта, която е нормална за мен.
По-важното е - опитвам се да се сбогувам, но не мога, защото все едно го предавам.  То расте, бори се, премина през цикъл, нулев прогестерон, сега отново нещо като цикъл.., а аз... се опитвам да изгася и капчицата надежда, която тлее в душата ми.
Добре съм, вечер щом легна и остана със себе си изпадам в подобни състояния, но скоро ще заспя ще сънувам, а на сутринта съм винаги по-добре.
Виж целия пост
# 19
Лебед много е тежко и трудно, когато въпреки всички усилия това, което най много желаем ни се изнизва между пръстите без да можем да го спрем колкото и да стискаме шепи.
Много сила и прегръдки !
Пожелавам следващият опит да е успешен и да се гушкате със сладко пухкаво бебче на финала !
Аз при всяка загуба имама нужда да си изплача болката, разочарованието и изгубените надежди, така не го затварям вътре в мен и лека полека събирам сили за да продължа, дори когато е неясно по кой път ще тръгна.
Виж целия пост
# 20
Как си, Лебед? Малшанс при теб и много те мисля! Психически е по-тежко, отколкото физически!
Виж целия пост
# 21
И аз се събудих днес с мисълта за Лебед. Дано да си добре!!!

При мен приключва 5-то менструално кървене след миомектомията и другия месец по това време ще се обадя на гинеколожката за преглед. Дано да ми даде зелена светлина за опити или поне ясен срок, за да спра да го мисля.
Виж целия пост
# 22
Запис и от мен!

Лебедче, как си?
Виж целия пост
# 23
Монталче, наръси малко бременен прашец моля Hug
При мен има 10 дневно закъснение и 2 отрицателни теста, лекарката ми е в отпуска до 3 септември и съм в голяма чуденка на какво се дължи.
Последния месец бебеправихме, пътувах доста и смених различни климати...
Виж целия пост
# 24
Да се запиша и аз.
Лебед, съжалявам за това, през което трябва да преминеш.
Виж целия пост
# 25
Здравейте, записвам се и аз при вас. Успех на всички!
Виж целия пост
# 26
И аз ще помоля за бременелски прашец, че след 10-15 дни стартирам нов опит за ЗЕТ,пък дано този път стигна до него, че предните 2 ми ги канселираха , а искам вече да си прибера 1-2 снежинки,че от март ме чакат и все не става и не става...Може пък да ми е на късмет този прашец, знам ли...
Лебед,как си?
Верабел, добре дошла!
Виж целия пост
# 27
Верабел, добре си се завърнала. Нови опити ли започвате?
Виж целия пост
# 28
Елислава, perunika, благодаря. Да, този месец успях да убедя мъжа ми за второ. Дъртички сме, но се надявам да се получи и всичко да е наред.
Виж целия пост
# 29
Няма тук дърти, само мацки сме!
Успех с начинанието!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия