Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Няма лъжа, няма измама, ОКТОМВРИйчето вече казва "мама" - Тема 12

  • 33 129
  • 750
# 45
Ема,хубаво да си изкарате кръщенето!И ще чакаме снимка на малкото християнче. Simple Smile
Аз давам кисело мляко на Олимпус или Маджаров.Гледам да не са много кисели млеката.Аз самата не обичам да ми е много кисело млякото.Слагам бисквити вътре или плодово пюре.Каквото не изяде,изяждам аз.
Виж целия пост
# 46
Някоя мама беше писала, че ще води детето на ендокринолог за ръста на бебенцето. Извинявам се, че не запомних коя. Може ли да сподели ако е минал прегледа.
Виж целия пост
# 47
Ехо, ей го на, чисто нов:) Добре мина, като цяло попа много му се смя, каза че всичко е виждал но бебе с четка за зъби в уста на кръщене , никога хахахах:) Той си Обича да я джвака:) Всичко ток, добре се държа беше най-щастлив като го потапяха във водата, искаше там да си остане и после съответно там си седя и се катереше и местеше купола с водата
Виж целия пост
# 48
ПУ-ПУ! Много е сладък! Честито християнче, Ема!
Виж целия пост
# 49
Честито християнче!
Виж целия пост
# 50
Честито християнче! Да ви е жив и здрав и все така прекрасен! 🤗
Виж целия пост
# 51
Ема, честито да ти е християнчето! Да го пазят отгоре!

Момичета, ние сме болнички. Реших, че е заради зъбчетата вчера, защото отказа храна и ядеше само течности -- кисело мляко и АМ, а му прокарват две нови зъбчета. Други симптоми нямаше. Но днес почна разстройство. Отказва вода, аз го наливам с АМ и КМ за да има течности в себе си. приготвих му и ябълково пюре, защото уж помагало. Утре сме към болницата. Вечерта му бепе хлътнала леко и фонтанелката даже. Иначе се храни, но се киселее и отказва да пие вода!!! голяма почивка му направихме. иначе нямаме температура, добре се храни, но разстройството е силно. 
Виж целия пост
# 52
Ема честито християнче!

Ет съчувствам ти. Габи също е болна. Около 5 часа поддържа между 37.5-38.5. нурофена не я свали. Отидох до спешното и пуснахме кръв - излезе остра вирусна инфекция, та ще си борим температурата и това е. Преди да заспи сложих свещичка и сега няма, дано поспи спокойно и не я вдига Hands Pray
Виж целия пост
# 53
Telly,

 милите вие! и вие ли сте на море? По-добре ли е днес миличката Габи? Температурата с какво я смъквате, като  не става с нурофен? Как минахте нощта?


При Будичко основният ми страх беше обезводняване и му давах две шишета с АМ да яде докато спи. Спа много дълго от 8 до 7. И си е живец сега. Изака се с меко, но неводнисто ако. Тръгваме към болницата сега. Аз се притеснявам, защото не говоря бъкел италиански и имам ужасни спомени от миналата година по това време с баща ми пак в Италия.
Виж целия пост
# 54
Ние сме си във Варна. През нощта нямаше до 5 часа, после пак 39 Confused Много бавно я смъква. В рамките на 2-3 часа и после след оше час два почва пак да вдига. Такова чудо съм нямала с кака и. Днес същата работа... Борим се с лекарства, оцетени чорапки и компрес, това е.
Виж целия пост
# 55
Telly, Ett, бързо да се оправят бебчетата и да не ви притесняват.

Ние мислим другата година да правим кръщане, а рожденият ден в тесен кръг само с бабите и дядото Simple Smile Иначе ние нали сме ноемврийчета малкия прави някакви опити да пълзи , изправя се като се държи за дивана ,леглото и така,нож дава само когато си иска,не прави браво,не казва чао и здрасти и така Simple Smile иначе да ви кажа яко танцува много обича музиката и е супер сладко Simple Smile
И аз съм лъвица Simple Smile
Ема, честито християнче и на всички ,който са си кръстили бебчетата Simple Smile чакам снимкиии
Аз бях писала са ендокринолог, ако бебо другия месец пак е толкова слабичък и мъничък ще ходим, сигурно ще си е така ,още няма 7 кг .. Sadдано всичко му е ок
Съжалявам за дългия пост
Благодаря за новата тема Simple Smile
Виж целия пост
# 56
Ние сме си във Варна. През нощта нямаше до 5 часа, после пак 39 Confused Много бавно я смъква. В рамките на 2-3 часа и после след оше час два почва пак да вдига. Такова чудо съм нямала с кака и. Днес същата работа... Борим се с лекарства, оцетени чорапки и компрес, това е.
мила, стискам палци да я смъкнете бързо!  много е стресиращо, наистина. Хубавото е, че сте си от Варна и имате педиатър и всичко. Майка ми също спомена за оцет, ако имаме температура, но за щастие нямаме.

ние сме като че ли по-добре. температура нямаме, вода отказваме, но пием АМ и ядем ябълково пюре. Казаха, че може дда е от зъбите да му е паднал имунитета, но да го наблюдаваме. ние вдругиден си пътуваме по план така или иначе, но може и утре да си дойдем. но сутринта пак имаше леко продрискване. Майка ми казва, че щом е с добър тонус да не се тревожа, защото при тежко разстройство ставали бебетата като кукли на конци, много вяли. Аз все си мисля, че с малко бебе не е хубаво да се пътува и много се самобичувам по темата. За съжаление, кел файда.  Мен много ме е страх от летищата и от болестите там...
Виж целия пост
# 57
Бързо да оздравяват болните бебета!

Виж целия пост
# 58
Развитието при нас: 15, 16 левкоцити в урината, т.е педи каза уроинфекция, може и да е в слвдствие на вирусаи да ни е честит първия антибиотик Frowning1 Много ми е криво, но няма как. Кака и за пръв път пи антибиотик на 2 годинки.
Виж целия пост
# 59
Бързо да се оправят болничките!

Тели, не го приемай толкова трагично антибиотика. Ще си го изпие дребосъчесто и ще оздравее. Иначе, по-зле. Давай паралелно и пробиотик. Моето нали беше на АБ от първия си ден и мислех, че ще остане без имунитет. Пък, да чукна на дърво, досега изкара само 2 леки хреми покрай всичките 6 боледувания на останалите в семейството тази зима.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия