Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

  • 23 775
  • 517
# 30
Кътници, кучешки...то все нещо расте...ми на Оги като няма какво да му расте от къде идва зора? Аз не съм на хапчета, ама днес от 11 сутринта съм на бира, 'щото то не се трае.
Виж целия пост
# 31
Къде кътници,къде лиготии 😏 мечето като ми се ядоса и отива да се сърди в другата стая,бягайки и тропайки 😋... сладур 😀 не дава да го държа навън за ръка,съответно е син и ожулен навсякъде.
Лили,много майки се оплакват с  тоя период с неяденето 😐 дано бързо да минава!Мечето като спря да яде се бях побъркала!
Дит,ами Наздраве тогава 🍻 на мен едно винце ми се върти из главата,ще се почерпя 😊😋
Виж целия пост
# 32
Дит, всички зъбчета ли ви излязоха?
И ние имахме такъв период на нехранене, когато беше болен и аз си мислех че е от това, но и сега от време на време ми прави номера Grinning
Днес беше много кисел, реве от нищото даже и докато гледа детско. Май са тръгнали кучешките, но не ми дава да видя.
Виж целия пост
# 33
Само последните четири кътника останха, но попринцип те излизат около 2 годинки.. та се надявам малко да се успокоим за сега.
Виж целия пост
# 34
Момичета, мога ли да давам 2 вида месо на ден? На обяд яде пюре със заешко, за вечеря мога ли да дам свинско?
Виж целия пост
# 35
Аз давам кюфтета от два вида месо едновременно.
Виж целия пост
# 36
А тези, които са на кухня - слагате ли половин жълтък през ден? А Вигантола давате ли още?
Виж целия пост
# 37
Не сме на кухня,ама давам цяло яйце от доста време насам.Вигантола го спрях още пролетта.
Виж целия пост
# 38
И ние сме на цяло яйце доста отдавна. Но не се съобразявам с това дали е през ден или всеки ден, има ли месо в яденето, няма ли. Съвсем на обща храна си е, каквото има за нас, това яде и той.
Ввигантол давам по една капка, още му е голяма фонтанелата.
Виж целия пост
# 39
Аз също давам цяло яйце през 3-4 дни, и също спрях Вигантола в началото на лятото.
Виж целия пост
# 40
Аз също като Дит не гледам кое и как съчетаваме с яденето. Вече разбрах, че тя си знае най-добре и като е гладна си яде, ако не е, насила не мога да я карам.
Вит Д спрях отдавна да давам, но ще взема да й пусна едни пълни изследвания да видим как вървят нещата.
При нас идат кучешките. Тамън прорязаха всички кътници, бях се настроила за кратка почивка и хоп хайде пак подути венци, лиги, киселеене до безкрай.
Виж целия пост
# 41
Вигантола го спрях в началото на лятото,жълтък давам цял през 2-3 дни,в постно ядене(на ДК е).
От днес се научи да гризе самостоятелно хляб и цял ден иска да й давам филия,да яде За зъбите е зле-ще избиват четвъртите(между кътника и кучешкия) и е рев, кисела,но така е ,сега са зъби,като порастнат-други ядове.Живи и здрави да са децата.
Виж целия пост
# 42
И аз вече не съобразявам чак толкова храненето. Давам и жълтък и белтък, но не през ден. Всъщност никога не съм давала през ден или по някакви схеми.
Вигантола го спрях като стана на 1 годинка.
Виж целия пост
# 43
Аз я бях спряла кухнята не я ядеше, но сега и взимам пак, горе долу започна, явно понеже е друга храна мина един етап като захранване. Сега полека и давам и от нашата да свикне.
Иначе на кухнята редовно дават две меса (нали и каймата в магазина е смес) така че според мен няма проблем. И аз давам яйце, яде цяло на омлет в сач и правя, за да не го пържа. Може би към година и 3 месеца вече не яде по схеми през ден или каквото трябваше като бебе. Просто гледам да е разнообазно менюто.
Витамин Д, нашето педи ни го спря на година и 1 месец. Не е затворена фонтанелата, но тя се затваря по късно, не е нужно до последно да се пие нали?
Виж целия пост
# 44
Гледам днес,червено петънце на едната ми гърда,като натиска усещам нещо,не е чак болка,ама... дали е запушен канал?На някой случвало ли се е?Взех си лецитин за всеки случай,нямам представа как се пие,просто се сетих,че съм чела някъде по групите 🤔
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия