Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 10

  • 58 995
  • 763
# 750
Здравейте! Може ли накратко някой да обясни как точно са структурирани режимите  - с менюта ден по ден за някакъв период и изчислени макроси, или? Тренировките също са за определен период и започваш от начало? Искам да се ориентирам, защото мисля за годишния й абонамент, а съм доста несериозна и ако нещата не са в лесна и ясна последователност има риск бързо да се откажа...
Виж целия пост
# 751
Здравейте, от две години тренирам и се храня по индивидуален режим от Руми. Тъй като менюто вече безкрайно ми е писнало искам да си закупя Зимното и Лятното меню. Имам обаче един въпрос, в тези менюта има ли закуски? Според индивидуалният ми режим два дни приемам 960 кал, а третият 1200кал. Ще мога ли с тези менюта да си наглася и закуска, тъй като не мога без нея?
Виж целия пост
# 752
Там всяка рецепта е изчислена по 400,500,600 калории.
Аз си платих достъп за 1 година до студиото и всички менюта (Пъстро,Зимно,Пуш,Дупемания) са достъпни. Мисля, че и с 6 мес. абонамент също.
Виж целия пост
# 753
Там всяка рецепта е изчислена по 400,500,600 калории.
Аз си платих достъп за 1 година до студиото и всички менюта (Пъстро,Зимно,Пуш,Дупемания) са достъпни. Мисля, че и с 6 мес. абонамент също.

Заслужава ли си, според теб?
Платформата може ли да се отваря от различни устройства  (да се споделя с друг човек)?
Виж целия пост
# 754
Аз купих едногодишен абонамент и започнах с Уникална. Досега съм минала 40 дена от 90-дневното предизвикателство и ми хареса, затова се навих да купувам. Менютата също ми харесват много, достъпни, лесни, разнообразни. Някой пита за закуска - има закуски, има всичко. Много съм доволна от покупката, за 10 лв на месец направо е без пари.
Отварям от различни устройства, така че ако си дадеш паролата на другия човек, той също ще има достъп.
Виж целия пост
# 755
Благодаря много за отговора!
Виж целия пост
# 756
Аз също си купих едногодишен абонамент за студиото. Искам да започна с Ново начало, тъй като съм тренирала спорадично, но не ми е ясно следното: видях, че има 5 тренировки в програмата. Тя пише да се минава към ниво 2, когато сме тренирали поне 3-4 мес. Правилно ли разбирам, че тези пет тренировки трябва да ги въртя последователно 3-4 мес?
Виж целия пост
# 757
Колкото и да не си тренирала,не смятам, че няма да свикнеш с 5 тренировки поне за 2 месеца, тоест ще ги правиш 8 седмици. Всяка по 8 пъти. Когато ти станат лесни, минаваш към следващото ниво. Това може да означава и месец за теб, така че ти решаваш кога са ти станали лесни. Все пак идеята е да те изкарват от зоната ти на комфорт, да са ти трудни, за да се развиваш. Когато вече не ти е трудно, отиваш към следващото ниво.
Виж целия пост
# 758
Здравейте момичета,имам си една чуденка.
Иска ми се да започна да тренирам и сега се колебая дали да си взема абонамент за ”студио Прекрасна” и да започна по предложената от нея на страницата й последователност с 4 месеца програмата ”Стегни и оформи” + зимното меню,или просто да пробвам 90 дневното предизвикателство и да си отброявам калориите.

Приемам съвети всякакви,имам да свалям едно 15-тина кг
Виж целия пост
# 759
Здравейте, аз си взех зимното и меню и съм потресена. Според мен не си заслужава изобщо, рецептите вътре са безумни и не е структурирано никак добре. Очаквах да има някакъв хранителен режим по дни, а вътре има рецепти за пача....
Виж целия пост
# 760
Аз си взех Пъстрото меню преди време и на мен също не ми хареса изобщо и не приготвих нито една рецепта.Тренировките обаче са друга работа, те определено си заслужават.
Виж целия пост
# 761
Аз пък се включих в студиото и от две седмици готвя само по рецепти на Руми. Никога не ми е било по-лесно да свалям килограми. Решавам сама какво и колко да ям с груби сметки на калории. И тези рецепти, които ми се струваха излишни (напр. Мусака), се оказаха доста полезни. Готвя за другите мусака както си я готвя, за мен по рецептата на Руми. За другите баница, за мен баница на тиган. За другите поръчана пица, за мен някоя от рецептите за пица на Руми (две пробвахме вече). А вчера децата ми за пръв път ядоха солени мъфини (оризови с извара).
От години си складирах рецепти и не се наканвах да готвя нещо ново, а сега опитвам всеки ден по няколко нови неща.
Поотделно менютата и според мен не си струват. Но в студиото всички са подредени в една страница и си намираш каквото ти трябва.
Мислех, че ще ми е много трудно да се справя и че ще се откажа бързо, но някак имам чувството, че правя нещо за себе си и ми е много приятно.
Виж целия пост
# 762
И аз не съм убедена, че рецептите сами по себе си си струват парите, но тренировките определено си струват. Аз купих достъп до цялото студио и съм правила някои от рецептите, сполучливи са, но не всички. Но ако си купя само едно от менютата, вероятно и аз бих била разочарована.
Виж целия пост
# 763
Преди години с индивидуален режим постигнах желаните резултати.
След второто раждане взех пъстро меню-хубавото е ,че може да си комбинираш по две еднакви хранения и да пестиш време  
Сега съм с достъп до студиото и имам достъп до всички рецепти,но ми прави впечатление,че не всички са с изчислени калории.
Иначе мусаката по нейна рецепта се одобрява от цялото семейство.
Дълго време бях спряла с тренирам и сега започнах с високоефективната-харесва ми ,че няма подскоци и трудноизпълними упражнения,но се усеща как натоварва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия