Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В 9ти месец настаняваме се вече, чакаме те ОКТОМВРИЙСКО човече / 2018

  • 36 245
  • 740

Анкета

Как да променим началния пост, за да отразим раждането на бебечета?

Опции:

# 15
Младши хълца всеки ден, било хубаво нещо се развивало рефлексно на белите дробове:grinning: И рита, де и се раазхожда, не ми прави впечатление да няма място Grinning
Виж целия пост
# 16
И аз често усещам хълцане. Една вечер горката толкова дълго хълца, а аз не можех да заспя Grinning
Иначе всеки ден долу-горе по едно и също време се разхожда, вече не е толкова бурна активността, няма много място, но си ръчка детето.
Виж целия пост
# 17
Честита да ни е новата темичка...Да Ви се отчета и аз от днешния преглед..В 34г.с момата ни тежи 2110гр а в края на юли беше 1150..за Първи октомври трябва да си стегнем багажа за секцио Simple Smile иначе и аз дадох  днес секрет....
Виж целия пост
# 18
Пумпалче, благодаря за новата тема, относно подготвителните при мен се появиха още в26 седмица ,бяха през 4-5мин.Така се задържа доста време, увеличиха ми магнезия и ми включиха бускопан(тукашния нош-па), на прегледа в 28седм. док.ми каза,че са Бракстън Хикс и всичко е наред.Напоследък се разредиха,сякаш се появяват преди осезателно разширяване на корема, като че ли това става на тласъци, поне при мен е така.
Минахме 3та фетална вчера 31седмица, момчетата ни са 1600гр и 1550гр.всичко с тях е добре,но ме изненадаха,че се налага да се изследвам заради силни сърбежи по дланите и стъпалата,ще се види др.седмица дали имам проблем.
Виж целия пост
# 19
Благодаря за новата тема!Това с хълцането и аз щях да питам. Моето бебе много хълца напоследък....по няколко пъти на ден 🙄Дали им е гадно на бебоците, като хълцат както на нас?
Виж целия пост
# 20
Но ме изненадаха,че се налага да се изследвам заради силни сърбежи по дланите и стъпалата,ще се види др.седмица дали имам проблем.

А какво конкретно ще изследваш, че и аз имах по едно време с уртикарийни обриви, ама преминаха и подозирам едни шоколадови пурички Grinning?
Виж целия пост
# 21
Благодаря за новата тема Hug цопвам и аз тук Sunglasses
Моя юнак го усещам, че хълца по няколко пъти на ден, а като продължителност е около 7-8 минути. Днес беше решил да прави гимнастика в корема и на няколко пъти ме стресна чак от болка Rolling Eyes
На последния преглед ми издадоха 45дневния болничен и на прегледа АГ ми каза, че върви 2 седмици напред бебо. Не ми е пускала МБ, само кръв и урина.
Виж целия пост
# 22
Днес бях на преглед - официално ми връчиха папката с документите за родилно. Майтапех се, че са ми връчили повиквателната.
Иначе бебо е 2.700кг приблизително, в 35г.с. В събота пак съм на тонове, а първите бяха преди 2 седмици - в 33 г.с. До сега за цялата бременност не са ми вземали секрет, за което съм благодарна, че не се е налагало. Предполагам, че като вляза в 9 месец вече няма да ми се размине.
С доктора днес си направихме устната уговорка, че искам да раждам при него. Колкото и да твърдях, че раждам ли нормално, ще раждам при когото се падна, последния път реших, че ще ми е по-спокойно, ако той е там. Особено след като коментирахме ниската плацента, която за момента не налага секцио, но предпочитам при непредвидени ситуации в хода на раждането, докторът да си е до мен.
Виж целия пост
# 23
А как без секрет се установяват гъби разни, възпаления, бактерии и неща които в хода на бременността може да са опасни?
Аз имах цервицит при първия секрет, без симптоми.
Иначе в 9ия със сигурност трябва да се види, все пак бебето ще мине из тези родови пътища.
Мен ми го взема без да използва спекулум.
Виж целия пост
# 24
Тука не взимат, или поне до сега не са ми взимали секрет. Правих си като бях в Бг. И смятам следващия път да ги забаламосам, че имам някакво течение с цвят или мирис, че да ми пуснат. Бях го планувала за тази седмица, ама не беше моята акушерка и не се пробвах.
Виж целия пост
# 25
Явно на много от нас бебетата са се разхълцавили Grinning
Като почне да подрипа и не се спира, вчера даже 4-5 пъти се случи, по десетина минути
В 9ти месец настаняваме се вече, хълцат ОКТОМВРИЙСКИТЕ човечета  Grinning
Виж целия пост
# 26
Хайде и аз в новата тема.И мойто разбойниче хълца,но съм забелязала,че е повече когато пия газирано.Аз имам пак страшни киселини от почти всичко
Виж целия пост
# 27
Пумпалче благодаря за новата тема, записвам се и аз Hug

Относно секрета, на мен ми взимаха на последния преглед в 33г.с. На тонове все още не съм била. Сега, на 4-и, пак съм на преглед, каза, че ще съм по-често при нея вече, предполагам тогава ще ме пусне на тонове.

И моята бебка напоследък много хълца, явно са в такъв период Laughing
Виж целия пост
# 28
Здравейте!Днес има черен петък 50%в страницата с дрешки Джордж във фейсбук страницата се казва Loveli kids- дрехи от Англия
Виж целия пост
# 29
De ve Благодаря за информацията. Ние вече сме се затрупали от дрехи и спирам с покупките...

Колкото до хълцането и при нас го има и ми се струва и доста дълго някой път хълца по 20 мин милата...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия