Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дългото чакане след трансфер - Тема 71

  • 67 760
  • 728
# 90
След О прогестеронът се отделя от жълтото тяло и нараства рязко. Дуфастонът не пречи след О!
Виж целия пост
# 91
Здравейте, в неделя беше първия ми кръвен тест с резултат 14, след 2 дни във вторник направих още един, защото надеждата умира последна и резултатът беше 18. Консултирах се с д-р Юнакова и тя ми каза да продължа с лекарствата до петък и да направя нов тест. ЧХГ беше порастнало, но не двойно а само с няколко единици. Утре вече окончателно ще се разбере дали е станало нещо или не.. макар, че мисля че знам отговора.
Виж целия пост
# 92
Това означава, че мога да приемам дуфастон и заедно с това се надявам на бременност. Ако пък нищо не стане просто цикълът ще ми дойде малко по-рано. Така ли да разбирам?
Виж целия пост
# 93
Не, няма да ти дойде по-рано М при прием на дуфастон. Когато го спреш, следва да ти дойде (така е по учебник). Дуфастонът няма да ти попречи при опит (дори обратното), но толкова късно и такъв голям фоликул - аз не бих се надявала много. Все пак правете опити и успех!
Виж целия пост
# 94
Възможно е да е имало О. При мен, кагато се следях О настъпваше при 22-24мм Ф, така че явно е индивидуално в някакви граници.
      Дуфастонът би подкрепил евентуална бременност. Няма да навреди  Peace
Виж целия пост
# 95
Благодаря, Ви момичета за отговорите!
Виж целия пост
# 96
Здравейте, днес отново направих ЧХГ тест и е 30.7 IU/l, не знам какво да си мисля вече. Трансфера ми беше на 30,08 на 5 дневни. Днес ми е 16 ден или реално 21. Първия кръвен тест правих на 09.09 и беше 14,31 mU/ml в лабораторията на Щерев. Втория направих на 11.09 и беше 18,00 IU/l и днес на 14.09 е 30,70  IU/l. Последните два теста правих в лаборатория Виталаб. ЧХГ расте, но много странно, много ме е страх. Ще имам преглед на 19.09 в сряда и тогава ще пусна и нов тест, а днес междувременно ще направя и пиклив. Не знам какво става и съм много притеснена. Иска ми се да се е хванало емрионче, но ЧХГ нараства много малко и въобще не се удвоява.
Виж целия пост
# 97
Сън, благодаря за новата тема.Връщам се да дочета старата,че я изпуснах.При мен все същото-още чакам да стартирам подготовка за ЗЕТ,мислех че ще е тоя месец,но док го няма и ще е октомври...
Виж целия пост
# 98
Момичета, приемам естрофем 2х1 и утрогестан 2х3. Днес ми е 9 ден от 5 дневен трансфер и ЧХГ-то ми е 64. Има ли вероятност да е високо от лекарствата. За пръв път виждам положителен тест и наистина не смея да се зарадвам Sad
Виж целия пост
# 99
Нее, не е от лекарствата Simple Smile
Виж целия пост
# 100
Henessy, лекаря ти какво мисли? Не искам да те отчайва, но това определено не е нормално развиваща се бременност. Като за 16 ден ЧХГ-то трябва дори да клони към четирицифрено, вярно има изключения, но е единици. За мен няма смисъл от уринни тестове с тях надали ще ти се изясни. Хубаво е и тестовете да се правят през 48 часа, а не през 3 дни както си правила последния особено когато има такива колебания.
Виж целия пост
# 101
Благодаря много ❤
Виж целия пост
# 102
Два месеца след последния неуспешен опит, имам бледа втора черта на три теста. Днес ми е втори ден закъснение.
Може да е за кратко но сме много щастливи !
Споделям това за да вдъхна надежда на момичетата с отрицателен тест след трансфер.
Виж целия пост
# 103
Две в едно много се радвам и ще стискам палци , всичко да е наред Simple SmileЕстествено ли се получи този път ?
Виж целия пост
# 104
Да, естествено се получи. Дано дано имаме късмет !

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия