Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Академия за таланти

  • 12 443
  • 40
# 30
Поканено е детето на окончателен кръг, но определено качествено обучение може да постигне и на по_ниски цени
Виж целия пост
# 31
Здравейте, и на нас ни се обадиха за подписване на договор, но аз отговорих, че ще помисля. Притесни ме това, че искат среща в София, а ние сме от Варна и ще е сложно пътуването. Освен това, ако има някакви обучения и те са пак в София става невъзможно. Само да кажа, че дъщеря ми е на 8г.
Виж целия пост
# 32
Здравейте, току що ми се обадиха за кастинг, но искат 65лв такса. Дали някой знае дали това е измама?
Виж целия пост
# 33
Здравейте, току що ми се обадиха за кастинг, но искат 65лв такса. Дали някой знае дали това е измама?

И на дъщеря ми са и звъннали, в чуденка сме има ли смисъл Simple Smile
Виж целия пост
# 34
Здравейте. Имам един въпрос относно тийн сериала Академия за Таланти. Дъщеря ми която е на 13 много искаше да се запише и попълнихме формуляра. След няколко дни ни се обадиха и казаха, че е одобрена за втори кръг. Тя се занимава с танци и се чудим дали на този втори кръг децата показват талантите си или просто е един вид запознанство с участниците? Благодаря за отговорите предварително!
Виж целия пост
# 35
То и на нас ни се обадиха, че и пари ни поискаха - 65 лв за професионално фотосесия. Сега чакаме да кажат, кога ще се проведе... Но аз съм предупредила дъщеря си, че може и да е измама, но ще ги прежаля, заради нея тези пари. Не им вярвам, сигурно има и други уловки на по-късен етап, ако има такъв, де. Струва ми се, че чух за измамени от някаква фирма за кастинги, но не съм сигурна дали става въпрос за същата. Ще видим.
Виж целия пост
# 36
И на нас днес се обадиха и поискаха 65 лв.Доколкото разбрах от предишните постове,ако одобрят децата и получат ангажимент,се заплаща обучението.Ще следя темата.
Виж целия пост
# 37
И на дъщеря ми се обадиха и поискаха 65 лв. И тя се занимава с танци. Още съм в дилема. 😒
Виж целия пост
# 38
Здравейте, моята дъщеря също им е изпратила снимки, и те се обадиха че е одобрена и ни изпратиха договор за 65 лв. След като прочетох тук, че евентуално ако одобрят детето искат 6х 117 лв.  за курсове по актьорско майсторство се обадих да попитам - така ли е? Момичето доста се притесни и каза...ами то не е задължително... ако искате. Един вид, ще кажат на детето - одобрено си, но трябват 600 лв. за актьорски курс и ние родителите ще сме с извити ръце. За мен е абсолютна "пирамида". Ако имат интерес от талантливи деца няма да искат пари!
Виж целия пост
# 39
Изобщо има ли някой, който да не е одобрен?! Според мен не се занимавайте с глупости.
Виж целия пост
# 40
Здравейте мили дами. Моля не се връзвайте на тези измамници! постоянно чета, вече две години непрестанно изсмуква родители на невинни дечица, възползвайки се от мечтите ми!
можете да прочетете и в други теми тук : https://www.bg-mamma.com/?topic=802881.30 ; като тази е само една от тях. Измамниците са страшно хитри и се възползват супер нагло от всички родители на гърба на децата им! пазете се! лицете Стоян Стоян е за затвор!!!! Вижте и в YouTube, клиповете от господари на Ефира за него! Безскрупулен измамник! Не се подвеждайте...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия